КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 35 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
КАГ, честит рожден ден с пожелания за здраве, кротки ученици и внуци и много пътешествия по света и у нас!
Добре дошла на новата баба ЯН. Аз не държа на чл. внос - вица. Ако не се сещаш, навъртай се и без него. Страшно нещо си преживяла. Внучето - колкото и когато го дава майка му, няма как. Като порасне сигурно само ще иска при баба и дядо.
Питахте за тиквата - без захар стана много сладка и ароматна. Мрънчоците само я удостоиха с поглед и отказаха да опитат. Нещо нямаха апетит като цяло. Фло, крем карамел с тиква или без няма да правя, много захар. Пробвали сме ги с подобен от обедните менюта до тях - не им харесва.
Бях им купила някакви хелоуински дрешки от Пепко. Мамка им и тя - разни маски и подобни. Снощи пробваха, играха и забравиха яденето. Сутринта рано ги повлякоха маскирани към градината. А вечерта ще имат факелно шествие за будителите из квартала.

# 601
  • София
КАГ,честит рожден ден! Бъди здрава,радвай се на децата,внуците и тяхната обич! Аз ти пожелавам по-малко работа и повече пътувания по света!
  Добре дошла,ЯН! Прегръщам те и споделям болката ти.Тук ще имаш приятелки,които те разбират и подкрепят.
  Ядосана съм.Много шума за събиране имам всеки ден,а още дори не е започнал силния листопад.Къде да я събирам не знам,не извозват с месеци  градинския боклук.При нас винаги е ветровито,та не смея и да запаля огън.

# 602
  • София
В междучасие съм. Stuck Out Tongue Winking Eye Къде другаде, ако не при вас? Grinning
ЯН, дано не те изплашим, че я ни виж с КРАСИВА БЕЛЛА - чухме Смолян и започнахме да стягаме багажа. Даже проверих колко е разстоянието м/у Златоград и Смолян  - 57 км.. Това е една малка част от нашата България, където не съм ходила, а само съм слушала за красотите на Родопа планина и добрите хора, които живеят там. А колко са талантливи, всички знаем!
ЯЖКЕ, а не може ли да я оставиш тази досадна шума, да изгние зимата и да бъде естествен тор на земята. Леле, дали няма да ми се смеете. Поговорката гласи - накарай мързеливия на работа, та да те научи на акъл. Изчервих се.
БОРЯНЧИЦЕ, говорих с КАГ, но забравих да я попитам дали ще ни даде по малко от тортата или ще си я изяде цялата сама, а ние ще се облизваме като гладни котета покрай нея. Joy
Междучасието свърши. Имам по план още малко и спирам. Ромео се навърта и той около мен и само подпитва за нещо сладичко. Ще правя тази вечер плодовата пита. Поне става бързо.

# 603
О, чудесен ден!
Толкова е хубаво да газиш
през натрупалите листа!
Ех , сезони!
Хайде, да помечтаем!
Варна, Смолян .🤩

# 604
  • София
Хайде, станахме две, дето не си падаме по събирането на листа. Grinning
КРАСИВА БЕЛЛА, от една партия сме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Други желаещи да дойдат в нашите редици? Blush
От плодовата пита остана половината. Съседите са усетили, че у нас се прави нещо вкусно и пратиха малкото чаве да преговаря за някое и друго парче. Направо отнесе половината.
Хайде сега лека и спокойна нощ. А утре, нов ден, нов късмет. Дойде и ноември...

# 605
  • Вила Великула
И ние сме от несъбиращите листа по двора. Така е от 2-3 години. Преди това се изкривявахме да ги събираме, а те падат доста дълго време. Сега дори не ми правят впечатление. Нека си падат.
Днес изписаха малчо и мама и вече са си у дома.
Другата седмица ще отида да го нагушкам, че сега се гледама с кака му. Тя нали е на антибиотик все още.

# 606
  Мили приятелки, много, много ви благодаря за прекрасните пожелания! От вашите уста, в Божиите уши! 
С удовлствие ви "черпя" от тортата, която ми е направила Бо_ряна и за която много ѝ  благодаря!  Тази, която "аз направих" ( от магазина), беше много скромна.
 Преди малко изпратих домочадието. Син 2 изненадващо си дойде от командировка и  бяхме пълен комплект на масата. Когато децата и внуците са около нас, какво повече да иска човек!

Пак ви благодаря и ви пожелавам лека нощ! До скоро със здраве и нови поводи да си честитим взаимно!

# 607
  • Варна
К.А.Г., честит рожден ден! Много здраве, обич и късмет в годините напред!  Sparkling Heart
Да ти стигат паричките и да си ги харчиш всичките за екскурзии, тоалети и за разни чудни мурафети!  Flowers Four Leaf Clover  

ЯН, добре дошла при нас! Радвам се, че си ни избрала! Пиши редовно!  Kissing Heart

Момичета, благодаря от сърце за съветите и за куража, които ми давате!  Kissing Heart
Надявам се макар и бавно-бавно да спре болката и цялото притеснение!  Flowers Four Leaf Clover

Казвам ви ЛЕКА НОЩ и гася ламБите!  Bulb

# 608
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Добре дошъл м. ноември  и кафето е ноемврийско:
Днес е " Денят на народните будители - 01.11"
На 1 ноември се отбелязва Денят на народните будители. Празникът е посветен на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение и всички тези, които са съхранили през вековете духовните ценности на нацията. Празникът се отбелязва за първи път в Пловдив през 1909 г.1.11.2023 г.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Днес поздрави за имен ден на:
Хубав ден и всичко добро.

# 609
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Добре дошъл м. ноември  и кафето е ноемврийско:
На 1 ноември се отбелязва Денят на народните будители. Празникът е посветен на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение и всички тези, които са съхранили през вековете духовните ценности на нацията. Празникът се отбелязва за първи път в Пловдив през 1909 г.1.11.2023 г.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Днес поздрави за имен ден на:
Хубав ден и всичко добро.

# 610
# 611
  • София
Привет, красавици!
Честит празник на народните будители.
На миналите поколения книжовници, просветители и борци за национално освобождение и независимост - китка и дълбок поклон, И незабрава!
На днешните будители учителите - да носят нелекия кръст на просвещението и науката, да палят искрата на родолюбието и подклаждат стремежа за наука и знания. Тежка професия в днешното объркано време.
Мили учителки и пишещи наши дружки - КАГ, ДИДИА, ЯНКА, МАЯ, БОРЯНА - да сте здрави. Да срещате благодарност от ученици, родители и почитатели на вашия труд. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Скромно, но от сърце!
НИНКА подсказа, че тези, които красят мира са именици.
МИЛА КАССС, честита да си! Бъди здрава и щастлива с прекрасното си семейство. Намирай смисъл и удовлетворение от живота.
БОРЯНЧИЦЕ, сега е твой ред. Stuck Out Tongue Winking Eye

ПП НИНКА, на празник, като на празник - две кафета, а?Grinning

# 612

Честит имен ден на двете дружки и  на  другите ,дето  пропускам близки и  далечни!
 Да са живи и здрави ,прави, да ги носят краката ,да ги слуша главата и неуморно да работят за благото на околните, че за къде без тях.

# 613
Благодаря за честитките за Ден на будителите! И от мен честит на всички! 

Честит имен ден на нашите две Красита! Да  е красив животът  ви!

Хубав следобед, приятелки!

# 614

На двете Крaсита много здрaве ,късмет и щaстливи години! Весел прaзник и нaздрaве зa вaс и семействaтa ви!

Общи условия

Активация на акаунт