Обсъждане на имотни обяви - 36

• 38 530
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Това е много грозно, дограмата, изглежда като асансьор в стаята. Да не говорим за гледката отсреща.

# 106
  • София
Здравейте, какво мислите за: https://sof-invest.com/

# 107
  • София
Ха, не знаех, че и там ще застрояват. Едно време там бяха само гаражни клетки. Имал съм апартамент в бл.546, района не е много добър, но тук виждам ще е затворен комплекс с жива охрана, което е добре. Транспорта е силно ограничен, от тази страна на булеварда никога не е имало парно, едва ли и ще прекарат. Преди време вечер лятото като подухне вятър и се усещаше миризмата от Суходол, понеже е с пряк достъп, но след това нещо правиха там със сметището /не съм наясно/ и спря. Близките училищата и детските градини са много зле. Магазини по-големи направиха поне 2 наблизо, и долу новия Кауфланд. Плюс е прекия достъп до магистралата, северната тангента и евентуално ако изградят околовръстния път към Горна баня, както и близостта на 09 РУ Grinning. Отсреща сте видяли махалата, но преди не правеха проблеми, колкото местните. Няма какво да се лъжем, това е най-компромисната част на Люлин Blush

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:41 от Exter

# 108
Някой срещал ли е подобни вентилационни изходи на подземен гараж. Изглеждат шумни докато работят, но не знам колко често се включват през денонощието.

# 109
Здравейте,
В търсене на първо жилище/къща съм и попаднах на тази обява (публикувана от няколко агента)
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j15209259934500 … mp;f1=1&fe7=1

Утре съм на оглед и ми е интересно дали някой я е гледал преди това и дали има някакъв специфичен проблем. Съвети относно какво точно е хубаво да видя при оглед на къща също са добре дошли (отопление, изолация, носещи стени, течове, мухъл са неща в списъка ми за оглед)
Поздрави

# 110
Аз не мога да кажа, но обявата седи от поне две години.

# 111
  • София
Не съм, но цената е много ниска за голяма къща в София. Зад нея, убеден съм, има нещо което да я оправдава. Че не са показали година на строителство е червена точка. Вероятно е строена отдавна и без необходимата експертиза за това.
Пишейки, виждам горното мнение на Ambrosia. Абсурдно е толкова време да не могат да я продадат, ако поне важното ѝ е наред.
Бих отишъл на оглед от любопитство, разбира се, но не бих купил.

# 112
Като гледах обявите, година на строеж варира 1970-1987, като пише единствено тухла на места (което ме навява, че всичко е носеща). Имам познат, който каза че къщата е на пазара от 4-5 години, но не я е проверявал защо. Затова и реших тук да питам, да не би да изпусна нещо на огледа, което е доста критично.

# 113
Сайдингът, освен че на мен ми е много грозен, може да маскира конструктивни проблеми.
Може и документално да има проблеми - разрешително за строеж, разрешително за ползване, неуредена съсобственост/наследствени взаимоотношения и т.н.
Струва ми се нисичка като височина на помещенията - на 1-2 от снимките, въпреки че са косо снимани и може да е заради това, съдя за височината на помещенията спрямо вратите (трябва да са грубо 1,98-2,00) и височината на секцията в едната стая.
Може да е близо до малцинствено гето или до друго непривлекателно място в селото/квартала.

# 114
Прекалено евтина ми се стори за да е наред всичко. Явно е стара къща с изолация. Дали това е за добро или крие нещо не се знае. Дали документите са в ред, дали собствеността не е неясна, дали самолетите не ти летят над покрива... Но е много евтино за де факто квартал на София с грамаден двор, басейн, гараж...

# 115
# 116
Да, това е. Дето снимката от гугъл е от 2012

# 117
  • София
Макар, че е в индустриалната зона, на мен ми харесва Blush

# 118
# 119
То нали това е чуденката - всичко си има, хубава е, а пък подозрително евтина.

Общи условия

Активация на акаунт