Обсъждане на имотни обяви - 36

• 38 392
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Абсолютни глупости говориш. За цитирания в "Малинова" - намира се на Проф. Иван Странски, улицата със сума общежития. Вероятно и те са в дълбокото поле, но това е само в твоите очи. До този Кауфланд е пълно с магазини и точно оттам си започва Ст. Град. Естествено, че ще си защитаваш тезата, просто с тези аргументи издиша. Относно фалшивите обяви - как точно го установи? Цената на това, което си пуснал, е абсурдна и завишена в пъти, естествено, че другите ще ти се струват фалшиви. Какво за теб е нормална цена - 130 хил. евро за тераса в Студентски? Пълен смях.

# 571
Леле, тоя форум гъмжи от брокери. Ти си 2я.
Вчера една дама писа, че уж търсела за инвестиция в източните райони и искала да ѝ предложат брокер.
Оказа се брокер. Ти също.
Така или иначе, не е коректно да споделяш инфо от лс.

И 3то, за пореден път 0ла, аргументи.

Абсолютни глупости говориш. За цитирания в "Малинова" - намира се на Проф. Иван Странски, улицата със сума общежития. Вероятно и те са в дълбокото поле, но това е само в твоите очи. До този Кауфланд е пълно с магазини и точно оттам си започва Ст. Град. Естествено, че ще си защитаваш тезата, просто с тези аргументи издиша. Относно фалшивите обяви - как точно го установи? Цената на това, което си пуснал, е абсурдна и завишена в пъти, естествено, че другите ще ти се струват фалшиви. Какво за теб е нормална цена - 130 хил. евро за тераса в Студентски? Пълен смях.
Нали помолих за конкретна обява, която да прозвъня.
Вместо това нова порция хаотичен и общоприказки хейт и злоба.
И ти ли си брокер?

# 572
  • София
Аз съм имотен детектив, не брокер. И както видя, ползвам всякакви оперативни методи Grinning

# 573
И аз съм брокер, да - всички сме брокери, това е брокерска тема и си разменяме клиенти. Много ли ти е странно, че цената е абсурдна? То би се забелязало дори от прохождащ брокер.

# 574
Exter, браво. То си беше ясно, такова хвалене няма от кой друг да е, освен от собственика, но друго си е с доказателства Simple Smile

# 575
Дано поне наистина разбере, че цената не е адекватна, дори да се опитва да носи от сто кладенеца вода, за да я опровергае. Виждам, че е сваляна, но има нужда от още. Значително.

# 576
Като предложите конкретна обява, с телефон на който да се обадя, същия квартал, същия етап на завършеност, с по-ниска цена, тогава ще разбера.
Иначе сега разбрах единствено, че масата хора ни имат информация за цените, нито искат да имат. Но държат да се изказват компетентно по всичко.

# 577
Предложиха ти се конкретно няколко обяви. Ти избираш да търсиш под вола теле.

# 578
Здравейте скъпи съфорумци,
Бих искала да помоля за съвет относно две обяви:

https://m.olx.bg/d/ad/obzaveden-mezonet-v-zh-k-mladost-2-do-dets … D368-ID9Akw4.html

https://imoti.info/obiava/28149365-prodava-4-staen-grad-sofiya-manastirski-livadi

ПС за контекст, младо семейство търси тристайно жилище в южните квартали на София с ипотека

Благодаря!

# 579
  • София
Аз не бих взела мезонет, а за втория апартамент ще трябват още поне 60-70к Е за довършване и обзавеждане.

# 580
Аз не бих взела мезонет, а за втория апартамент ще трябват още поне 60-70к Е за довършване и обзавеждане.

Според мен, дори повече от 60-70К евро ще са нужни. А качеството на строителството е ...оле-мале. Отдавна не бях виждала на живо дупки, запушени с вестници/хартия и др. строителни отпадъци.

За мезонета - съгласна съм с Илит, още повече с деца. Толкова много прозорци, необезопасени стълби, тераси...Може да са ви се паднали (или да ви се паднат) много кротки деца, които само ще седят и ще рисуват кротко/ще редят пъзели, но всичко друго извън този вариант крие рискове от инцидент.

Скрит текст:
Моя позната, със син тийн, го наказала, като го заключила в стаята му. След няколко минути чула шум откъм хола (граничещ със стаята на сина ѝ) и отишла да види ... как синът ѝ е излязъл от прозореца на стаята си и по перваза на кооперацията (5-6-7 мансарден етаж) минава от своята стая в хола, вратата на хола е била отворена, защото е било лято и топло.

# 581
Аз съм имотен детектив, не брокер. И както видя, ползвам всякакви оперативни методи Grinning
Затова го обичам тоя форум, големи забавления предоставя 😂

# 582
  • Бургас
Мезонет и аз не бих взела, макар че ме е блазнила подобна идея. Още повече на последен етаж.
Приятели имат мезонет, мъжът си счупи крака на ски и спа на дивана в хола два месеца.
Втората обява - пак последен етаж - тази триъгълна спалня мисля се пада точно на "носа" на кораба. Много външни стени, чупки, ъгли и предпоставки за течове.

# 583
Че то на последната обява пише, че е с АКТ 16, а снимките са като на 14... 3тата спалня е с характеристики на коридор, пълна гавра.
Мезонетът с тази ужасна стълба и надвиснал покрив над леглото не бих го издържала. Стаичките са миниатюрни, нямат една нормална снимка. Лятото в тях ми се струва, че ще става леееко топло и няма да може да се диша. Зимата кой знае. Нашите тавани са по-големи от тези спални. А как стигат до прозореца на последната спалня не се ориентирам.

# 584
Доста кусури имат и двата, но ако се търси с 3 спални не е като да има много избор под 300 000 евро. Аз бих разгледала разни ЕПК-та, там мисля имат прилични разпределения с 3 спални. Но сигурно повече предлагане ще има на север.

Общи условия

Активация на акаунт