Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 327
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
И аз нямам търпение да сменим коша, въпреки че откакто я слагяме по корем и отваряме да зяпа, е доста по-добре и с другия. Голяма атракция сме, постоянно се обръщат хора да я зяпат, тя им се хили. Силно се надявам в коша за 6+М да стои по-дълго и дори се прокрадва лека плаха надежда в мен и да заспива в него. 🫣😬

# 181
  • София
Днес бяхме на контролен преглед при дерматолога. По-добре е дерматита, има ефект от мазилата.
Бързо оздравяване на болните!

# 182
Ние днес бяхме на консултация.Момчето ми е 7,200 кг,68 см .Ваксини нямаше.Но още не се обръща от корем по гръб.Прави опити,но неможе.Педиатърката каза да му помагам повече и упражнения повече.Дадоха зелена светлина за пюренца,трябва да взема лъжичка и паничка само.Погледнах примерното захранване на Хип.Едно от момичетата го беше споделила по-назад.Много ми хареса,много добре е обяснено всичко.
На болните мами пожелавам скорошно оздравяване.

# 183
Идваме от лекар,докато чакахме се смееше на кака си,после рев вътре като я прегледа....без ваксина и при нас .... естествено,само мерене и теглене 7200,67.

Изписа стодал сироп оранжев обикновен,не фемили и биозин кидс с лактоферин нз каква е разликата с другия май е с коластра, а тя нали е на ам може би затова л.
Притеснявам се,че не яде ...яде малко и хвърлям де
Петък пак ни вика 🍀

# 184
  • София
Гого днес става на цели 5 месеца. Времето лети.. Утре започвам захранване. Купила съм купичка и лъжички. Мисля с пюре от тиква да започна. Купешко ще е, поне за момента. Какви пюрета давате? Кои марки са добри? Четох, но има различни мнения. Мисля да взема на Холе като за начало. Ще следвам схемата на Хип.

# 185
Гого днес става на цели 5 месеца. Времето лети.. Утре започвам захранване. Купила съм купичка и лъжички. Мисля с пюре от тиква да започна. Купешко ще е, поне за момента. Какви пюрета давате? Кои марки са добри? Четох, но има различни мнения. Мисля да взема на Холе като за начало. Ще следвам схемата на Хип.
Аз давам пюретата на Хип и Гербер. Сашко ги харесва.

# 186

Аз гледам съдържанието, а не марката. И в "добрите" марки има неща с нехубав състав.

# 187
За начало Гербер наааай-малките бурканчета.
Днес започна пак да се усмихва,хайде дано й минава вече 🍀...иначе още се борим да яде все на части яде и не дояжда понякога оффф

# 188
  • София
Момичета, нали на 6-ия месец има преглед при очен лекар? Някакви препоръки за добър специалист? Може би мамите с по-големи дечица ще знаят... Иска ми се от сега да запиша час, че е сложно с тези часове.

# 189
Аз съм по-добре вече. Пих няколко парацетамола. През 6 часа. Още имам лека симптоматика, но съм сравнително добре. Нямам температура поне, въпреки че в определени моменти се качва 37 и пак слиза. Абе, дано приключва. Важното е, че опазих малката, за сега. С маска стоя, мъжа ми спи в хола. Проветрявам навсякъде. Мия ръце. Дано няма.

+1 и аз се интересувам от марките пюрета. За сега аз гледам и пюретата и схемата на Хип.

На мен пък ми е тъжно да махна зимния кош. Нашата много се кефи още вътре. Обожава да гледа така надвиснали дръвчета , храсти. Гледа нагоре, какво вижда не знам, но много се кефи.
Та май ще си я изчакам още.

Иначе все се пъне да сяда. Едвам я удържам. Вече прави опити да пълзи, напъва се, изпъва краката. Понякога успява сантиметър да мръдне. Иначе слагам длани на ходилата й, за да й помогна и така се придвижва смело.

Още няма 5 месеца ама е вече 7,500кг, 66 см. Май е голямо кюфтенце. 😁

Какви прегледи трябва да е минало бебе на 6 месеца? Ние ще се прибираме към България за Коледа и тогава, ще е даже 7 месеца и половина. Но искам да мине всичко нужно, за да съм спокойна, че тук никой нищо не гледа. За сега знам ортопед и кръв и урина ще пусна.

# 190
Ей сега се сетих за още едно лекарство съвместимо със кърмене ГелоРивойс на мен лично ми помага много Simple Smile

# 191
  • София
Прегледите в 6-ия месец са: ортопед, очен лекар и нефролог. Плюс кръв и урина. За тези знам аз.
Никой ли не може да препоръча очен лекар?

# 192
А, как се взима урина от бебе? Съжалявам, ако въпроса ми е глупав, но… чакам я голичка да се изпишка? А, сутрешна ли трябва да е?

# 193
На нас за прегледите на 6 месеца ни казаха кръвни изследвания и ехограф на органите. Нито очен, нито ортопед Thinking

# 194
Задължително ортопед на 6 м. За очен не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт