БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 960
  • 747
  •   1
Отговори
# 45

Ето грандиозна сватба на Комо, далеч от Бачорската.
Много красиво

# 46
Е, тази сватба е култова в Инста.
 Бачора няма толкова кинти.

# 47
Е, тази сватба е култова в Инста.
 Бачора няма толкова кинти.
Нали има милионерска съпруга Grinning

# 48
Ехааа, какво е това шареното?

# 49
Красиво е, но на фона на планината сякаш не върви.

# 50
Гласувах за Георги в анкетата, макар че и той на моменти ми идва доста лигав. Grinning

Не била иначе обвързана, нямала такива желания и намерения приятелката на Наска. Grinning

# 51
Влюбила се е в някой по-финансово атрактивен.

# 52
  • София
Ехааа, какво е това шареното?
Не знам какво е, но ако беше на сватбата на Бачорски, никой нямаше да го хареса. Grinning

# 53
На мен също ми е много интересно защо са се разделили , уж женени и накрая нищо . А им е било време за дете , не за раздяла .

# 54
На мен също ми е много интересно защо са се разделили , уж женени и накрая нищо . А им е било време за дете , не за раздяла .

Явно книгата на Даниела й е повлияла по някакъв начин. Sweat Smile

# 55
Петък вечер, механата пълна с работници на Бонанза. Ако беше много пълно, няма как точно в петък вечер да поканят колегите .

# 56
Новата реклама на Емилия за емаг направо косвено си потвърждава, че пак са разтурили къщичката с Петър.

# 57
защо? те всяка година ли ще се женят?

Аз съм останала с убеждението, че два пъти се сгодяваха 😂😂
Първият път май беше в Дубай, а след това като ѝ подари колата пак вадеше пръстен и беше на колене.. така че нищо чудно да си правят профилактично по още някоя и друга сватба през годините.

# 58
Те и два пъти се жениха. Първо в гражданството и парти в механата и после на Комо.

# 59
Отворих иг на тази Вероника, и тя с дигитална агенция, няма сайт, само иг който не е обновяван и са презентирани украси. В същото време се обяснява колко работа има, как изпипва всичко. Не е само Емилия, това искам да кажа.
Иначе в механата е отвратително, бих отишла само наобяд, ако има приятна гледка.

Общи условия

Активация на акаунт