Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 895
  • 734
  •   2
Отговори
# 120
В момента нямам нищо за връщане, че да покажа, че е така, но със сигурност се изписва съобщението за 7-те дни (7 business days), когато създаваш товарителницата, многократно съм го виждала и съм го спазвала, връщала съм на седмия ден понякога. В крайните документи не го пише, затова не го намирате. Но вие връщайте както искате, аз никого не убеждавам.
Днес създадох товарителница за връщане до Амазон Германия, имаше съобщение, че трябва да върна пакета най-късно до 1 ноември. Също го няма в крайните документи.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 23:57 от Rosita

# 121
Аз разбрах, че е в някоя от бланките, които ти изпращат при връщане на артикул и за това там търсих.

# 122
Възможно е да съм се изразила неправилно, случвало ми се е при забавяне от моя страна да не го намеря този срок, а съм сигурна, че съм го прочела.

# 123
Срока се изписва при създаване на връщането, но не е упоменат в бланките, които разпечатваме.

# 124
  • Варна
Вчера вечерта получих мейл, че са намалили още цената на един продукт от любими.
Викам си тази сутрин ще поръчам.
Сега гледам, че цената му си е старата.
В мейла не пише, че допълнителното намаление важи някакви 4 часа, до края на деня....
Кофти номер 😭😭😭

# 125
7дни е с бг пощи, не е било 3дни, покрай децата и близостта до пощата в моя случай  се замотавам и най - редовно разпечатам след два-три дни документи за връщане.
И при тях нося всичко опаковано, на лист им пиша - съдържание, стойност, телефон, ЕГН, минавам подавам и си излизам, като стигна  си взимам разписката. Но, зависи от служителите...

# 126
Някой може ли да ми каже какво им става на тези, последните пъти поръчките ми тръгват адски бавно, включително и сегашната, 5-ти ден в процес, при вас така ли е?

# 127
Да, последната беше така. 5 дена чаках да я шипнат. И другата седмица ме няма вкъщи, а искам да направя поръчка и се чудя дали да я пускам. Да не вземе пък много бързо да дойде.

# 128
И моята така от 4 октовмри, дни наред стои в процес и не е тръгнала. Много е дразнещо, вместо да подобряват доставката, тя се бави.Направо ме вбесява тази бавност. Също така и върнатите ми артикули, които още в понеделник или вторник бяха пристигнали в Склад някакъв техен в София, вече е петък нямам движение. Какво толкова ледат - не ми е ясно, но направо ме отказват да пазарувам от сайта.

# 129
Къде следите за движение по върнати пратки? Ако гледате товарителницата на Спиди, то там няма какво повече да се случи. Спиди доставят само в страната. От там нататък трябва да пътува с международен куриер и друга товарителница.

# 130
Като си влезеш в профила,на Orders & Returns-Track delivery.След доставката до българския склад връщат парите.Нужно е време да бъдат осчетоводени от съответната банка и затова не са видими веднага по сметката.

# 131
  • В центъра на моретата
Върнах началото на предната седмица чрез Спиди. Пристигнала е явно в средата на седмицата, защото в края ми върнаха парите. Изумих се колко бързо стана всичко. Преди с БГ пощи чаках около месец да върнат парите.

# 132
Не е задължително да се пазарува от сайта, има толкова места, на които човек може да си похарчи парите.

# 133
  • Berlin
Имах да ползвам един ваучер, който изтича скоро и се възползвах. Една чанта и зимно яке за детето поръчах в неделя, в сряда бяха при нас, но аз съм в Германия, де.
Скрит текст:

# 134
Най-странното ми изживяване с тях:

излиза, че поръчката ми, направена на 4-ти октомври два пъти е идвала до България в един и същ ден и се е връщала до Австрия, сега пак се е върнала в Австрия Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт