Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 903
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Аз получих извинителен мейл за забавянето на поръчката си.

# 136
Аз получих извинителен мейл за забавянето на поръчката си.
И аз също, за това им написах имейл да ми я анулират, бях поръчала рокля, която ми трябваше за другата събота, но като гледам няма шанс да дойде 🤣

# 137
Аз никога не поръчвам 'спешни' неща и затова не се ядосвам дали закъсняват пратките.

# 138
Аз никога не поръчвам 'спешни' неща и затова не се ядосвам дали закъсняват пратките.
Мдаа, аз за това поръчах в понеделник, очаквайки, че ще потегли тази седмица, но уви 😁 дано ми я анулират.

# 139
  • Berlin
То има още време, може и да дойде.

# 140
Нещо има тази седмица. Освен това се опитват да въведат и наложен платеж виждам, но дали ще остане неактивна опция не знам. Като цяло това ми е единствената забележка към сайта. Фактът, че има марки, които не ги продават в другите сайтове им е голям плюс, поне за мен.

# 141
Чак сега дойде имейл, че УЖ е готова за изпращане, но мен пак не ме устройва. Виждам, че вече има опция “Връщане” мога ли да се възползвам от нея преди пратката да е потеглила, как мислите?! 😁 Да не стане някое насмитане..

# 142
Защо бързаш да я откажеш? Понякога тези които са тръгнали бавно после по-динамично пристигат. Не искаш ли да си видиш артикулите?

# 143
Във вторник на обяд пуснах връщане по Спиди и днес вече имам известие, че е в процес.
Друг е въпроса, че при затваряне на обувките им намерих съществен дефект, който заради раздразнението от космите не съм огледала, но все тая, не ми се занимаваше да им пиша на бележка, дано пак не ги пуснат в обръщение..

И преходните боти на martens показани от Мария, намалиха на 148лв, тази сутрин са с нова цена 167вече....а преди намаление 157 лв. И те ще си чакат
Промоциите не са, което бяха

# 144
  • Варна
То има още време, може и да дойде.

Да, и аз мисля, че ще дойде. Аз поръчах вторник следобед и днес видях, че статуса е от снощи такъв

6:32 PM
Arrived at sorting center
Bulgaria

Аз имам 7-8 поръчки от сайта като цяло,  но нито една не ми се е бавила повече от 10 дни.

# 145
Момичета, до адрес ли може само или и до офис?

# 146
Само до адрес.

# 147
Във вторник на обяд пуснах връщане по Спиди и днес вече имам известие, че е в процес.
В понеделник пуснах пратката в Спиди, във вторник е пристигнала в техния център за сортиране в София и от тогава ни вест, ни кост. Направо като ви слушам колко бързо ви пристигат пратките и ви обработват връщанията, имам чувството, че говорим за различни сайтове. Или че нещо си правите шега.

# 148
Аз сряда върнах със Спиди и днес получих имейл, че до няколко дни ще получа парите си по сметката. Предполагам, че пратката ми е пристигнала при тях, прегледана е и плащането е задействано. Това никога толкова бързо не се е случвало с пощите. Реално това са 5 дни. И т.к. плащам с Револют, предполагам в понеделник, макс вторник ще видя парите си.

# 149
В понеделник пуснах пратката в Спиди, във вторник е пристигнала в техния център за сортиране в София и от тогава ни вест, ни кост. Направо като ви слушам колко бързо ви пристигат пратките и ви обработват връщанията, имам чувството, че говорим за различни сайтове. Или че нещо си правите шега.
Аз съм в твоя отбор, написах че при мен няма разлика при връщанията с бг пощи и Спиди и веднага започнаха да обясняват колко им е бързо със Спиди, направо като реклама на Спиди ми звучи. Какво да си мисля, че Спиди има специално отношение към мен и само мен ме бави ли.
Имам поръчка от 2 октомври, от вчера е в Румъния, това са си 10 дена, по рано от сряда, не виждам как ще дойде до мен.
Такива са условията в сайта и съм го приела, когато реша пазарувам.
Някой хора заради 10% еднократно да намерят реферал се скъсват от хвалби.

Общи условия

Активация на акаунт