Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 783
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Кода е персонален.Може да се отключва само ,като се влезе в профила.Не са определени букви и цифри.

# 61
На мен вече и тук са ми в списъка с повишено внимание, първо беше яке без колан, после размер различен от поръчания...

Някой питаше за боти,  за които по-напред писах, че чакам на appele of eden
Скрит текст:
Няма какво да им снимам, пишат кафяво, а цвета е каки, идентичен с преходни на марката, които имам в същия цвят и на тях си пише каки на кутията.
Лявата обувка е състояние около глезена като стояла някъде за мерене и две петънца избеляло,  три дълги косъма в допълнение.
Почистих космите и обратно на път

# 62
  • Варна
Здравейте момичета, отдавна не  съм поръчвала и имам още 2 покани за сайта. Не се сещам като изпратя покана на наякой  ми дава код 10% чак като поръча този,  който съм поканила ли ?

# 63
Да и след като минат 14 дни от поръчката му.

Иначе БС ми отговориха на оплакването един вид, че съжаляват и се извиняват. Но обаче ми отговориха на български, а аз бях писа на английски. Имената на момичето също са български, та явно имат и българи за съпорт. Следващия път ще си напиша оплакването на  български, защото ще мога да го напиша по цветно и от сърце. Вярвам, че няма да е само това. Явно Експрес 1 имат проблем с нашия район. Мъжа ми още си чака пратката, а я бяха шипнали 5 дена преди моята. Онзи ден писа на Експрес 1 да си потърси пратката, защото от 26.09 е в България и няма движение. Вчера получи смс за пратка, но пратка не дойде 😃😃😃 Просто, ако ми трябва нещо за повод, трябва да поръчам поне месец по-рано, за да съм сигурна, че ще дойде. В Младост, София сме и просто са скандални. Ще им се оплаквам докато не почнат да работят изцяло със Спиди. Проблема е, че явно Спиди не могат да поемат всичко - Шиин, Тему, БС и още 100 български сайта. В офиса на Спиди до вкъщи постоянно се сменят момчетата, та явно е трудно с кадрите.

# 64
Явно е важно не фирмата, а куриерът-служител. Не съм имала проблеми с Експрес в нито един от районите в София, където съм поръчвала в зависимост от месторабота и живеене.

# 65
Когато поръчвах до работата ми (сега съм в майчинство) нямах проблем, защото ги оставяше на рецепция. Но сега като е личен адрес, явно им е сложно да звънят, да чакат да слезна и адресите са последна дупка на кавала. Това е с трета поредна пратка. Когато нещо ми е с Еконт и Спиди, винаги поръчвам до офис, защото мога да отида, когато ми е удобно или мъжа ми да ги вземе. Но тук нямам избор и давам личен адрес и чакам някой да звънне в слънчев ден…. Не са ми смешни нещата, но е дразнещо и ми стои като ангажимент.

# 66
  • Варна
Да и след като минат 14 дни от поръчката му.

Охоо, много дълга и широка тя станала...ще ми се изчерпят наличностите на което съм заплюла,  то 1 месец ще мине. Stuck Out Tongue Мерси за отговора.

# 67
Ми поканете се сама себе си на друг имейл. И поръчайте от новия профил с -10%. После и на стария акаунт ще имате - 10% , ако не върнете.

# 68
Aeroj, а не засичат ли имена, адрес за доставка и име на кредитната карта?

# 69
  • Варна
Ми поканете се сама себе си на друг имейл. И поръчайте от новия профил с -10%. После и на стария акаунт ще имате - 10% , ако не върнете.

мисля, че не работи този номер вече ...

# 70
Не знам за тях. В АЮ минава номера. Хем абсолютно същият имейл си ползвах, само точка сложих по средата /gmail-a позволява/.

# 71
  • Варна
Не знам за тях. В АЮ минава номера. Хем абсолютно същият имейл си ползвах, само точка сложих по средата /gmail-a позволява/.
аз преди месеци пробвах , направих друг мейл и регистрирах с друго име , като цъкнах обаче на активацията в мейла след регистрация ми даде  is currently unable to handle this request.
Може да засичат IP . Знам ли...

# 72
Наскоро се налучкваше в темата, в какъв срок от генериране на връщане  трябва да се занесе пратката в бг пощи или Спиди, чудех се къде съм чела 7 дни, а тук се пишеше 3 дни

7 работни дни са от създаване на връщане, излезе ми след създаване товарителница за обратно

# 73
Супер.
Аз бях писала 3 дни, защото имах такъв спомен. Бях помолила мъжа ми да я разпечата, той забрави, станаха 2 дни, после ми разпечата, листите двустранно. В пощата не ми ги приеха така, търсих принтер или ксерокс, че ако не бях я пуснала на 2-я ден, нямаше да мога на 3-я (уикенд ще падаше, а не знам дали го броят към 3-те дни). Та за това помня, че срока беше кратък. Но може в последствие да са го и удължили.

# 74
Да дам отчет за върнатите пратки в два поредни дни, първата с пощите, втората със Спиди. Парите ми бяха върнати пак в два поредни дни, първо на първата пратка през пощите, на другия ден на втората пратка през Спиди. Та не изглежда със Спиди да е по-бързо.
Не съм и очаквала нещо много бързо, защото знам че Спиди до Европа доставя за около 7-10 дена, но имах някакви очаквания, които май няма да се оправдаят.

Общи условия

Активация на акаунт