Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 49 016
  • 734
  •   2
Отговори
# 285
Кога ще имат черен петък?

# 286
Момичета, паарували ли сте на ЧП в BS? Намаленията добри ли са?

# 287
Поръчах тези снощи с кода за отстъпка. Нямам търпение да дойдат.

Пристигнаха минала седмица,точно на рождения ми ден. Grinning Днес ги обух и разносих. На първо четене са леки и удобни. Ще видим някой ден, когато ги понася по-продължително време, как ще са като удобство. Моя приятелка много ги хареса, та поръчахме и на нея. Grinning

# 288
Момичета, паарували ли сте на ЧП в BS? Намаленията добри ли са?

Досега най-големите намаления, които съм срещала в БС, са тези от последните седмици/ уикенди, които правят чат-пат на -20%. Иначе до 10-тина % пускат по празници. Нямам спомен да е имало кой знае какво намаление на ЧП, най-много някое колело да пуснат за точки. Не са щедри на намаления.

# 289
Тези 20% са на избрани неща. Рядко от тях харесвам нещо, но от последните 20% взех едно симпатично яке-ветровка, та съм доволна.

# 290
То повечето намаления са им на избрани неща. Рядко са за целия сайт. Цаката е да се следят нещата, които сме набелязали, защото понякога цената пада без много шум. Както и обратното,  разбира се.

# 291
  • София
Точно така се получи при мен с ботите, които купих и в последствие -върнах. Купих ги с ваучер за -10% (последен и единствен ми беше останал) за 138 лв, след намалението. Поръчката беше експедирана и на същият ден цената им падна на 138 в сайта, за колкото ги купих аз с този ваучер. Та.... Да...Unamused

# 292
пуснаха код за 20% на определени неща, който не го вижда още, ще го види по-късно, има кожени якета които ги хваща кода

# 293
  • Пловдив
Аз нямам никакъв код.Дали е за всеки потребител или е индивидуален?

# 294
ще го видиш по-късно, зависи от нивото, горните нива виждат по-рано,  ще е за всички, лошото е, че през това време доста неща свършват, ще е още 5 дни, така, че сигурно ще сменят и артикулите

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 20:26 от mila_x

# 295
Колко по-рано виждат вип мембърите този код? Аз съм Силвър. Мина ми срока на доста точки. Много тъпо така Sad

# 296
Вечерта го виждам аз, преди деня, в който започва намалението, от следващата сутрин ще го видиш и ти.
Само едно кожено яке си харесах. Ще ми трябва голям и самостоятелен гардероб за кожени якета вече.

# 297
Само едно кожено яке си харесах. Ще ми трябва голям и самостоятелен гардероб за кожени якета вече.

Може ли да споделите от кои марки кожени якета сте доволни? На повечето модели в сайта пише, че са умалени, такива ли са ви наблюденията? Благодаря!

# 298
  • sofia
Здравейте, виждам че регистрацията става само с покана . Дали ще може някой да ми изпрати ? - благодаря на отзовалите се 😀 .

Вече имам регистрация
Хубав ден

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 08:58 от vili80bg

# 299
  • Mostly in my mind
Колко по-рано виждат вип мембърите този код? Аз съм Силвър. Мина ми срока на доста точки. Много тъпо така Sad
Даймънд статуса вижда кодовете и новите кампании предната вечер в 19 часа.

Общи условия

Активация на акаунт