Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 45 692
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Всеки избира каква стока да купи. В сайта си има и новите колекции, има и стари на повече от добри цени.
Три пъти съм имала различни казуси със стоки от сайта и трите пъти останах повече от доволна от развитието в моя полза.

# 691
Току що пуснах тази поръчка:
Луда съм по The North face,  в България обаче, цените им не знаят таван.
Пуснах и 2 чифта обувки, на първите (розовите) пише, че токът е 10 см, пък не ми изглежда толкова висок, ще видим като дойдат, но се влюбих от пръв поглед в тях

# 692
В About you също има на тази цена худита и др.дрешки на марката ...
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/the-north-face/sporten-pulover-100-glaci … _campaign=product

Аз от АY лятото накупих доста неща на марката за сина.

# 693
Много благодаря  Heart Eyes

# 694
Е..в Беста са по на сметка. Но в АЮ до вчера имаше син код за 30% ... та трябва да се следи де къде кога какво излиза...

# 695
Колко дни минават докато се визуализира върна сума по картата?В смисъл имам мейл ,че е наредено връщането на парите на 20 декември ,днес е 23 няма нищо по сметката.Може би 7 дни?

# 696
  • Варна
И аз се чудех какво стана с твърденията за фалшивата Фурла, къде зачезна съфорумката?!?!
Влезе, гръмна и излезе 🤣

# 697
Колко дни минават докато се визуализира върна сума по картата?В смисъл имам мейл ,че е наредено връщането на парите на 20 декември ,днес е 23 няма нищо по сметката.Може би 7 дни?

Имай предвид, че все пак 21 и 22 са почивни дни. Иначе аз с Револют ден след имейла виждам, че имам чакащ превод и след още ден са налични. Обаче при бг банки може би да е по-бавно.

# 698
  • Berlin
И на мен ми е интересно, дано се включи с новини.

# 699
Аз й бях задала въпрос как се проверява дали стоката е легитимна/ оригинална.  Това в отговор на нейн призив да проверяваме етикетите (или нещо подобно) . За мен би било важна информация.  
Казвам веднага защо - купих едни кецове на Лагерфелд, обаче надписа отстрани тръгна да се отлепя. Малките лентички на буквите имам предвид. Та се замислих дали не са имитация/фалшиви.
И аз се чудех какво стана с твърденията за фалшивата Фурла, къде зачезна съфорумката?!?!
Влезе, гръмна и излезе 🤣

# 700
Не са фалшиви. Просто качеството пада с всеки изминат ден.Пробвай да пуснеш рекламация. Пише ли къде са произведени?

# 701
На 16.12. получих мейл от БС и същия ден получих смс от Булбанк за превод, съответно бяха видими в банкирането, но реално са осчетоводени на 19.12.

# 702
Не са фалшиви. Просто качеството пада с всеки изминат ден.Пробвай да пуснеш рекламация. Пише ли къде са произведени?
О, аз ги купих август, почнаха да се белият повече от месец след това. Не съм опитвала да пускам рекламния, честно казано. Не съм гледала къде са произведени, пазя кутията и мога да погледна.

# 703
Когато можеш погледни,че ми стана интересно. Имам 2 чифта маратонки на ТХ естествена кожа.Едните произведени в Португалия ги нося трета година и не са мръдна ли,другите са на 4 месеца и изглеждат доста зле.Произведени във Виетнам.Имам чувството ,че скоро ще се сцената до подметката.Кожата е много истъняла.И двата са от Бестсикрет.

# 704
Ако решиш да предявиш рекламация...да знаеш че срока е 2г.
Тоест спокойно може.

Общи условия

Активация на акаунт