Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 649
  • 328
  •   1
Отговори
# 45
Пак мъжът виновен… ти трупаш комплекси от дете, ревнуваш от сестра си, накрая той ще е виновен за всичко. Мъжете имат прост подход към проблемите: има проблем, търси се решение. Обясни му, че за теб смаленият ти бюст не е проблем, следователно нямаш нужда от неговото решения. Обаче се съмнявам да е така…

# 46
Защо,без силикон не изглеждат ли добре ?
Явно в техните очи, не.
Като гледам е масова практика.

# 47
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Което е странно.
В Холивуд модата на големите цици отмина. Тейлър Суифт е обожествявана, но не се хвали с огромен "балкон". Марго Роби е идол за красота, но има съвсем нормален бюст. Да не говорим за Кийра Найтли и Натали Портман.
Повечето мъже не обичат силикон.
Жените си ги слагат за да изглеждат "добре". Рокля, бански ......
Мъжете може и да не харесват силиконов бюст, но харесват оформени гърди, не дълги...

# 48
  • Melmak
Не мисля, че може да се обобщи какво харесват. Няма как да харесват едно и също.

Има различен тип хора като структура на тялото и височина. Човек съди и по себе си. Жена 1.80 вероятно няма да се чувства добре с нисък мъж. Друга фина, ниска и слаба може да търси среден на ръст и жилест, без да е едър. Аз съм 1,70 и не бих се хванала с мъж 1,75, нито с някой 75-80 кила.

Хората съдят за другите по себе си, особено при намирането на партньор е хубаво да си пасваме и физически.

Има мъже, които харесват и огромни гърди. Увисват с времето, ама това е живота. И мъжете често се сдобиват с шкембе.

# 49
Виж, ако не работиш сама да се приемеш и харесаш няма кой да ти налее самочувствие.
Първо правило на зрелия човек е да чуе какво му казват, да го претегли спрямо СОБСТВЕНИЯ му аршин и преценка и да го приеме или отхвърли. Да отхвърли нещо психично здравия човек означава да не го гложди какво мислел сульо и пульо. Ще кажеш ама това е мъжа ми - мъж, който не създава самочувствие на жена си, а комплекси е пълен сульо, а твоя се и заглежда пред теб, значи е и пульо Simple Smile

Ти си голяма жена - вече трябва да знаеш, че няма тип жени, които всички мъже да намират за красиви. Красивите жени не са по-щастливи. Щастливи са тези, които се приемат, харесват и знаят какво искат и го отстояват.

Та накратко:
Силикон в гърдите - ако той си сложи удължаване и уплътняване на пениса.
Той се заглежда - ти също се заглеждай по мъже.
Той ти прави коментар/забележка за нещо - не отговаряй на неговия, а вече имай коментар/нападка за него.

Танту за кукуригу!

Иначе ще си цял живот комплексирана жертва! 

# 50
Влез в групата  (без)опасна красота в Фейсбук и виж какви бели може да си докараш със силикон. По-добре инвестирай в друг тип личностно развитие.

# 51
Което е странно.
В Холивуд модата на големите цици отмина. Тейлър Суифт е обожествявана, но не се хвали с огромен "балкон". Марго Роби е идол за красота, но има съвсем нормален бюст. Да не говорим за Кийра Найтли и Натали Портман.
Повечето мъже не обичат силикон.
Жените си ги слагат за да изглеждат "добре". Рокля, бански ......
Мъжете може и да не харесват силиконов бюст, но харесват оформени гърди, не дълги...
Мога да кажа за мен и моите приятели. Дълго сме обсъждали този въпрос.
Всички сме на мнение че силикона не е за предпочитане. Особено ако се прекали.
Като се сложи силикон. Чувствителността на гърдите намалява да не говорим , какъв риск е за жената. 
Също има риск да не изглеждат естетично. Ако не се направят добре.
Естествено ако жената има малък бюст и това е травмира.... никой няма против.
И да за гледане е добре за пипане не.
Имам много приятели, които харесват слаби жени с малки цици.

Но
В крайна сметка е важна жената. Не циците.
Ако ме кара да се смея не ми пука за циците.

# 52
Простите мъже имат прост подход, не сте случила на интелигентен.
Моят съвет е да направите това, което ще ви накара да се чувствате красива, желана. Сигурна съм, че във въображението си сте си се представяла по всякакъв начин. Изберете най-любимия и действайте. Човек не може да се прекрои съвсем, но съм на мнение, че трябва да се стреми да изглежда така, както ще се чувства добре в кожата си.
Ако силиконът ще ви помогне - слагайте, аз също бих си сложила, няма нищо по-хубаво от човек, който се чувства добре в кожата си. Приемането на външния вид такъв, какъвто е при цял живот комплекси е по-скоро мъчение , отколкото решение, или поне за някои хора.
Успех, бъдете здрава !

# 53
  • София
Няма нужда да демонизираме силикона.
Авторката има проблем със самочувствието отпреди мъжа си, той само го е досмачкал. Въпрос на време е мъжът й да тръсне още нещо, което да й сваля самооценката за външния вид. И ще предложи я филъри в устните, я нещо друго.
Тези интервенции действат, ако комплексите са лични. Ако например една жена страда с малкия си бюст и знае, че малко кубици ще повдигнат самочувствието, да, операцията ще помогне. Познавам жени, които са изключително горди и доволни от резултата и са супер уверени в себе си след това.
На авторката нови цици няма да й помогнат. А мъжът й вместо да й помогне да преодолее съмненията, ги засилва.
Така че се почва отвътре - навън. Нови запознанства, нови предизвикателства, ново хоби, спорт, танци, ако ще и плетене и бродерия да е.
Красотата отваря много врати, авторке, но не е ключ към щастието. И красивата ти сестра сигурно е била зарязвана, наранявана, нещастна. Не завиждай, а работи по това да се усетиш самоуверена и силна.

# 54
Според мен авторката трябва да започне да ходи с други мъже.
За второ, трето, четвърто и пето мнение.
Joy

# 55
Няма нужда да демонизираме силикона.
Авторката има проблем със самочувствието отпреди мъжа си, той само го е досмачкал. Въпрос на време е мъжът й да тръсне още нещо, което да й сваля самооценката за външния вид. И ще предложи я филъри в устните, я нещо друго.
Тези интервенции действат, ако комплексите са лични. Ако например една жена страда с малкия си бюст и знае, че малко кубици ще повдигнат самочувствието, да, операцията ще помогне. Познавам жени, които са изключително горди и доволни от резултата и са супер уверени в себе си след това.
На авторката нови цици няма да й помогнат. А мъжът й вместо да й помогне да преодолее съмненията, ги засилва.
Така че се почва отвътре - навън. Нови запознанства, нови предизвикателства, ново хоби, спорт, танци, ако ще и плетене и бродерия да е.
Красотата отваря много врати, авторке, но не е ключ към щастието. И красивата ти сестра сигурно е била зарязвана, наранявана, нещастна. Не завиждай, а работи по това да се усетиш самоуверена и силна.
Не,
Никакво демонизиране.
Като бирата. Ползвайте отговорно.

# 56
Скоро гледах един клип на една психоложка, която даде точно такъв пример - как половинката те кара да промениш нещо в себе си (дрехи, прическа, поведение на човека).
Добре е да го попиташ, дали смята че те обича, дали има чувства към теб. Защото това да те кара да променяш визията, заради него не е окей. Ако си представя жената до себе си по друг начин е добре да продължи да я търси.
Разбира се може да се съгласиш, утре ще иска и друго да промениш.
Постави граници!

# 57
Един тактичен мъж, един истински джентълмен щеше да купи каса боза за нея и каса бира за себе си.

# 58
Повечето мъже (от моето обкръжение, де) наистина харесваме силиконови цици горе- долу толкова, колкото жените харесват мускули тип "Мистър Олимпия". Реално само за вас си ги слагате жените. Пък тва, че големите цици на години висяли до пъпа... те и нашите ташаци ще виснат до коленете, кой знае кво.

Иначе +1 към съветите да се работи над самочувствието.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 22:46 от murcinhum

# 59
  • По света и у нас
И аз съм чувала от мъже, че не харесвали силикон. Да може и да изглежда супер в дреха но не винаги на голо. Абе кой както иска да живее, но не прави нищо което ти не искаш сама да направиш.

Общи условия

Активация на акаунт