Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 642
  • 328
  •   1
Отговори
# 60
След като разбрах, че със силикони не могат да спят по корем и да ходят на масаж без специална подпора - съм ги обявила за човешко мъчение. Wink

# 61
Добре де, не е ли много болезнена тази операция? Да ти отпорят кожата на гърдите и да мушкат тези импланти ми звучи доста гадно.

# 62
Предполагам знаете ?че след 10 15 години силикона трябва да се сменя

# 63
  • Down south
Хубаво е, че си пуснала тема, това  в случай, че ти и проблемите ти са реални.
Съжалявам да го кажа,  но силикон и пр. подобрения, няма да решат проблемите ти.
Имаш нужда от различен вид помощ И  мъж, който оценява теб и това, което си.

# 64
Стана ми интерестно ,каква е тази група не я намирам във фб може ли линк
Влез в групата  (без)опасна красота в Фейсбук и виж какви бели може да си докараш със силикон. По-добре инвестирай в друг тип личностно развитие.

# 65
  • Out of the Mix
Против силикон.
Не слагай.
По-хубаво от естественото, няма.
Принципно си падам по пълен пакет - и циците да ме кефят, и задникът (май повече).

Щом е бил толкова време с теб, че и дете си имате, нещо трябва да не му е у ред така да обърне завоя, или от самото начало не ти се е кефил, и просто е искал да не е сам. Заблудил те е.

Кофти са комплексите и сравненията със сестра ти.

И с бившата ми беше така - тя хубавицата с натуралните готини бомби, сестра й щека и плоска, но мъжа й си я харесваше - той харесва такива жени, да са кльощави, хърби.
Та е до мъж.

Елора, естествено, че мъжът й ще ги плати, ако толкова иска. Wink
Но аз не бих подложил жена си на никакви скалпове.

# 66
  • Melmak
Стана ми интерестно ,каква е тази група не я намирам във фб може ли линк
Влез в групата  (без)опасна красота в Фейсбук и виж какви бели може да си докараш със силикон. По-добре инвестирай в друг тип личностно развитие.

https://www.facebook.com/share/g/PeimNCGRxnE8soij/?mibextid=K35XfP

На много слаба и фина жена силикон може да седи ужасно, ако е направен зле, прекалено голям е и не е съобразен с пропорциите. Пример - Ивка Бейбе. Не вярвам на някого това да му се струва секси. За мен е плашещо.

# 67
  • София
Добре де, не е ли много болезнена тази операция? Да ти отпорят кожата на гърдите и да мушкат тези импланти ми звучи доста гадно.

Няма безболезнена операция. При поставянето на силикон зависи дали ще режат около ареолата, или под самата гърда. Както и колко кубика ще сложат.
Иначе темата всъщност не е за и против силикона. Видимо жената си има проблеми отпреди подмятането за гърдите и силиконът й е само повод да пусне темата. И аз в тийнейджърството растях около най-добра приятелка, по която момчетата си умираха, знам колко пагубно е за самочувствието. А в случая на авторката даже е и сестра.
Иска си много промяна в нагласите, за да закрепиш самочувствието.

# 68
Не съм чела всички коментари, но ще ти кажа следното. Самочувствието не идва от външния вид. Като бях тийн, бях с много ниска себеоценка чисто по женски, не бях популярно момиче, момчетата не ме харесваха. Никога не съм била хубавица, винаги съм била кльощава и с малки гърди.
На 18 г. обаче нещо в мен се промени, не външния вид обаче. Същата си бях, но почнах да се възприемам по друг начин, да се обличам, така че да подчертавам външността си и т.н. Резултатът не закъсня и изведнъж новото ми самочувствие почна да привлича мъжете. 😀 Т.е. каквото излъчваш, това привличаш. И досега съм харесвана жена, нищо, че съм на 40+. Гърдите ми са малки, след раждането и кърменето съвсем отидоха и от 75 B, станах 75 А, никакви ги няма, ама въобще не ми дреме. Никога не бих си сложила силикон, да се подлагам на рискова операция заради мъж пък - абсурд. Няма да забравя как ходих на вливка в една клиника, на съседното легло момиче, оперирано преди 2 седмици, с инфекция на раната, 2 седмици вече беше на АБ и не могат да я овладеят. Горката, само плачеше и казваше, че това е най-голямата грешка, която си е причинила, да си сложи силикон. Болки, гной… И за какво?
Никой мъж досега не ми е казвал, че гърдите ми са му малки и трябва да си сложа силикон, а не съм била с 2-ма 😉. За мен е огромен плюс, че съм с малък бюст, не ми увисна след кърменето, мога да си ходя без сутиен и ми е адски удобно така, пък, на който не му харесва, да ходи да си слага силикон в пишката. В крайна сметка, това е комплексарщина отвсякъде.
Според мен, зарежи го този, почни да ходиш на психолог, за да почнеш да преодоляваш детските си травми и да работиш върху самочувствието си, защото проблемът ти е там, а не в телосложението. Мога да ти кажа, че в момента тежа 41 кг и пак се чувствам секси, нищо, че съм със 100 здравословни проблема и съм супер кльощава заради това. Външността не е факторът, затова ти разказвам цялата тази история, защото важното е вътре каква си. А ти си смачкана и то много отдавна. Свързала си се и с неподходящ мъж. Изобщо имаш много задачи, много работа върху себе си, вземи се в ръце и действай, защото освен, че ще става по-зле за теб, една неуверена и изпита майка е много лош пример за едно дете. Важна си не само за себе си, ами и за детето си. И никакви корекции няма да те направят красива и с високо самочувствие, само ще станеш поредния клонинг на всички там псевдо красавици в социалните мрежи, които са ми абсолютно еднакви вече.

# 69
  • Out of the Mix
Мила, една жена да е била с двама, или трима е нещо лошо ли?
Повечето с толкова са били до определена възраст, оставяме настрана разтропаните още от тийн години 16+ инстаграмки в гонене на дивото.

Всичко е важно - и външно, и вътрешно.
Първо привличаш или не с визия, излъчване, след това идва евентуално всичко друго.

41 кг. гранични с анорексия, булимия и какво ли не.

# 70
  • София
И аз съм чувала от мъже, че не харесвали силикон. Да може и да изглежда супер в дреха но не винаги на голо. Абе кой както иска да живее, но не прави нищо което ти не искаш сама да направиш.

Даже и в дреха според мен не изглеждат добре. В бански много си личи, че са "пластмасови". По-добре е човек да се хареса какъвто е.

# 71
  • София
и като харесва големи цици, защо се е хванал с теб? да си беше взел жена с големи цици

# 72
Revoker,
Не е толкова важна бройката, просто споделям, че от всичките мъже, с които съм била, ни един не ми е вкарвал комплекси заради малкия бюст. Не съм имала грам оплаквания заради това.
И не съм нито анорексичка, нито булимичка. Имам сериозни здравословни проблеми, неуспешна стомашна операция, заради която свалих килограми и не мога да си ги върна, заради това съм 41 кг. И на мен не ми харесва тази работа и в момента съм в търсене на лечение и т.н., но това е съвсем друга тема. И въпреки че съм кожа и кости, не ми е сринато самочувствието като жена заради това как изглеждам. Ясно е, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат, но който не ме харесва как изглеждам - прав му път. Много съм над тия неща в момента, за да се занимавам с глупости.

# 73
и като харесва големи цици, защо се е хванал с теб? да си беше взел жена с големи цици
Щото няма, и щото често в живота се правят компромиси. По скалата от 0 до 10, аз съм 5, тя е 5, взимаме се. Но това не пречи аз да харесвам тези дето са 9 и 10. Тя също ще има по някой и друг мокър сън по този или онзи.
Аз може да харесвам Ферари, но да карам Опел. Щото за толкова ми стигат финансите.
А за силикона, от пет жени с малък бюст, две може да искат да си сложат, една да не иска, другите две да са ОК с това, което искат. Пробвал човека, не се получило. Дърварски е подходил, но като гледам и авторката има натрупани комплекси далеч преди въпросния разговор. Както и другите споменават - там трябва да поработи или да потърси помощ.

# 74
Щото няма, и щото често в живота се правят компромиси.
Скрит текст:
По скалата от 0 до 10, аз съм 5, тя е 5, взимаме се. Но това не пречи аз да харесвам тези дето са 9 и 10. Тя също ще има по някой и друг мокър сън по този или онзи.
Аз може да харесвам Ферари, но да карам Опел. Щото за толкова ми стигат финансите.
А за силикона, от пет жени с малък бюст, две може да искат да си сложат, една да не иска, другите две да са ОК с това, което искат. Пробвал човека, не се получило. Дърварски е подходил, но като гледам и авторката има натрупани комплекси далеч преди въпросния разговор. Както и другите споменават - там трябва да поработи или да потърси помощ.

Компомисите са личен избор, нещо напълно доброволно. И ако някой прави компромис и взима жена, която  не му допада на външен вид, в кой е проблема?
Ами всеки си живее с изборите. Но господина не може и избива комплекси, защото явно и той не е нещо уау и тормози психически авторката.

Общи условия

Активация на акаунт