Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 678
  • 328
  •   1
Отговори
# 75
  • Washington,USA

Случайно намерих снимка на мъжа на авторката.,😂😂😂😂

# 76
Има и големи грозни гърди, както и грозни малки. И обратното.
Всичко е до естетика и еротика. Най-вече в очите на гледащия.
Нямам против силикона, вече има много естествено изглеждащи и усещащи се силиконови импланти.
Ако се чувства грозна и смачкана, ако ѝ е важно за усещането за женственост, аз съм за.
Но!
Тук ми се виждат много по-дълбоки личностни проблеми при авторката. Самооценка, значимост/стойност, самочувствие, липса на собствен смисъл и себеусещане.
Първо над това бих поработила.
Пък после, ако ѝ е кеф, нека и импланти сложи.

# 77
И като си сложи, няма да дава на мъжа си да ги пипа – само да гледа, защото не трябва да се мачкат.
Нека му! Stuck Out Tongue

# 78
  • Пловдив
Засегни го на някаква мъжка тема, например...да си увеличи мъжкото достойнство или да направи повече мускули Wink

# 79
  • София
Засегни го на някаква мъжка тема, например...да си увеличи мъжкото достойнство или да направи повече мускули Wink

И докъде ще я докарат с обиди от 5Б клас, третия чин? До развод най-вероятно.
Не че това не е най-адекватното, но е по-разумно да се разделят кротко.

# 80
На мънички и нежни жени, големи и фалшиви топки не им отиват. Освен това се иска и подмяна през дадени години. Безсмислена работа и много болка за нищо.

# 81
Че никак не е подходил тактично към темата мъжът, не е. Да не кажа, че просташки се е изказал. Ама това обидено замълчаване и таене на злоба… не знам в какви отношения би проработило. И какви са тия подмятания много пари ли имал, че за силикон да давал… Това значи ли, че ако имаше повече свободни пари, ти би искала силикон. Щото хем не теб не ти пречело, хем обаче и комплексите много, хем и майка ти ти подмятала. Изобщо целият свят против твоята нежна момичешка фигура, за капак и от сестра си ревнуваш. Не са проблеми това, които може нов мъж или нов бюст да реши.

# 82
Аз не съм фен на такива неща, най-вече защото съм чувала всякакви истории за възможни усложнения или незадоволителен резултат. И бих те посъветвала да не прибягваш до някакви сериозни интервенции. Но пък, ако наистина нямаш бюст и това те обременява психически и сама за себе си чувстваш, че някакви хирургични подобрения, биха те накарали да се чувстваш по-добре, в крайна сметка няма нищо лошо. Просто внимавай къде и как и колко и тн. Може да потренираш и за дупе преди това, за по-добра симетрия впоследствие и тн. Но все пак би било хубаво да си сигурна, че ти, лично ти, го искаш това за себе си,... а не да го направиш заради някакъв си мъж.

Скрит текст:
И аз бях много слаба и дребна като дете и дори и вкъщи ми повтаряха как трябва да ям повече, че на улицата щял да ме вдигне вятъра и други глупости. Та относно това за коментарите на семейството те разбирам. Но най-добре да ги пропускаш покрай ушите си и толкова. Аз и сега съм дребна на ръст и килограми, но всичко, което е трябвало да ми порасне на определените места, си порасна и съм доволна от разпределението. А вятърът още не ме е отнесъл, та... Да не ти пука кой какво говори. Понякога хората ти казват някакви неща за уж твое добро или без кой знае колко да се замислят за това как ще ти въздействат думите им. И без да искат, могат да ти вкарат някакви супер ненужни комплекси. Зависи си и от теб как ще го приемеш и дали въобще ще обърнеш внимание.

# 83
За всеки влак си има пътници. Явно авторката не е открила мъж, който да я харесва такава.
Аз също имах големи комплекси относно малък бюст до 18-20 си година. Толкова големи, че си купувах сутиени с много подплънки, слагах допълнително подплънки на бански (изобщо избягвах да ходя на плаж).
С времето и възрастта комплексите си отидоха сами. Но винаги съм била с мъже, които много ме харесват и всичко по мен.
Оценявам си предимствата да нямаш големи дини. Можеш да ходиш без сутиен, да спортуваш по-свободно, да се затичаш без да ги крепиш, да си се печеш без горнище на плажа (пак някой те зяпа понякога, но някак не е толкова вулгарно, когато гърдите ти са по-малки да ги развяваш свободно).
Опитай да се отървеш от комплексите, като оцениш това, което имаш дадено.

# 84
Много ми хареса съвета, авторката да потърси второ и трето мнение Joy
Според мен точно това ти липсва - не любовник, а малко по-лежерно отношение и към света, и към себе си, малко чувство за хумор, малко самочувствие. Нали знаеш, че след 100 години нищо от това няма да има значение, опитай да си щастлива тук и сега. Ако нещо ти пречи - потърси начин да го промениш. Не ти пречат малките гърди да си щастлива, друго е според мен.

# 85

41 кг. гранични с анорексия, булимия и какво ли не.

Много си е добре жената, какъв е проблема след като и тя се чувства добре?

# 86
41 кг не е поднормено тегло само при ръст 150 см. Хайде, като не знаем, да не пишем.

И жената е казала, че е от сериозни здравословни проблеми това тегло - желая й всичко да се оправи и да няма проблеми с храненето повече.

# 87
  • София
Да си фина и дребна, включително и с малък бюст, е изключително привлекателно за много мъже, които се чувстват силни и големи пред такива жени.

# 88
41 кг не е поднормено тегло само при ръст 150 см. Хайде, като не знаем, да не пишем.

И жената е казала, че е от сериозни здравословни проблеми това тегло - желая й всичко да се оправи и да няма проблеми с храненето повече.

Благодаря ти много, и аз се надявам, че ще има надежда за оправяне на положението. И за съжаление, съм си баш поднормено тегло, 167 см съм… Не че нормалното ми тегло не е по принцип между 45 и 47 кг, което пак е поднормено, но ген, метаболизъм… Не може заради това нещо жени като мен, които са слабички, без модерните извивки и т.н. да се чувстват неженствени. Това ми беше идеята, че въпросът за женското самочувствие не се крие в големите гърди и един силикон няма да направи авторката по-уверена… А и повечето, които са писали по темата също отбелязват тук нещо важно, при ниско тегло общо тегло едни големи гърди стоят меко казано нелепо, пък и си представям колко са неудобни… Държала съм в ръцете си имплант 400 кубика, че то това тежи ужасно, не бих си представила как може да ми е в тялото.
Та така 😉.

# 89
  • Be realistic - plan for a miracle.
Избрала си си мъж като майка ти.
Прочети си поста и виж единствената реплика на майка ти, която споделяш по темата.
Прочети после пак какво ти говори мъжа ти.
Виждаш ли паралела?
Имаш да отработваш кофти модел с критика и неприемане такава каквато си от най-близките, да се чувстваш значим и ценен КАКЪВТО СИ.
Поработи над комплексите и почети психология по горните теми.

Общи условия

Активация на акаунт