Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 683
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Mila1331, има един много сладък чиклит - "Да преследваш пръстен с диамант". И там една от трите главни героини се терзае, че е слабичка и няма бюст, но в крайна сметка осъзнава, че на неин фон мъжете изглеждат още повече мъже и това е предимство.
На авторката проблемът не е бюстът. И аз съм расла с майка, която натяква за външния ми вид, и с приятелка красавица, по която припадаха и единственото, което чувах от момчетата, е "Дай ми номера й". Трябва работа да си изградиш самоувереност.
Осъзнах например, че дори и изведнъж да се събудя с пропорциите на модел, майка ми пак ще намери за какво да дудне. Обичам я до смърт, но осъзнах, че е такава и си правя пас като заговори по темата.
Осъзнах, че красотата никак не е гарант за щастлив личен живот и успех с подходящите мъже. Да, лепят се като мухи на мед, но половината не стават и едно кафе да изпиеш с тях.
Авторката просто трябва да изкове своята самоувереност и самочувствие. Дали сама, дали с помощ - това зависи от нея.

# 91
  • Out of the Mix
Прекалено самоуверените също не са кой знае каква партия.
Повечето "стават" и се правят на "недостъпни", изглеждащи нелепо надути до пръсване.Balloon
Баланс трябва.

# 92
Sunshine_Reggea,
Не съм попадала на този чиклит, но в това има много логика, да не забравяме, че все пак сме “нежния” пол и някак когато жената е наполовина теглото на някой мъж, дребничка и мъничка, мъжете изглеждат внушителни 😂. Бих го прочела с удоволствие. Аз лично хич не се терзая за нищо подобно, приела съм се, харесвам си тялото, имаше един период в младостта ми, когато бях стигнала тегло 54 кг (от едни противозачатъчни), чувствах се ужасно дебела. И да, гърдите ми тогава бяха наистина много по-големи, но и дупето ми също, разбира се, че не съм била пълна, майка ми супер много ме харесваше такава . Дудне ми откакто се помня, че съм много кльощава, ама то и като тя, и баща ми на млади години са били такива, не е било нещо чак фрапиращо, което да ми докарва комплекси. Комплексите ми в тийн годините бяха от злите момичета и тъпите момчета, които ми се подиграваха, че съм модел на Аушвиц, че не мога да нося сутиен, защото нямам какво да слагам в него… Ами сега с кеф не нося сутиен по същата причина и с още по-голям кеф ходя без горнище на плаж от 15 г., защото не смятам, че моите почти никакви ц*ц* са някаква особено неприлична гледка. То по плажа виждам много мъже с по-големи от моите 😅.
Всичко е въпрос на самовъзприятие. Не знам как успях да се преобърна на онази си възраст така рязко, от комплексирана в доста по-самоуверена, но факт, че стана и оттогава не се потискам грам на тема външен вид. Да, в момента и аз не се харесвам особено как изглеждам, но понеже въпросът е здравословен, а не е резултат от някаква прищявка, гледам да не ми се отразява крайно зле, защото си имам много по-сериозни проблеми. Но не допускам това да ми влияе на себеоценката по някакъв начин.
Гледам си положителните черти, а те ме произтичат от зелените ми очи, устните или някакъв друг физически белег. Тя и Клеопатра е била грозна като смъртта, ако можем да съдим по останали монети от древността, но явно е била изключително харизматична личност, интелигентна, образована и т.н., за да остане в историята като пленителна на сърцата на едни от най-могъщите мъже, живели по нейно време.
Тъй че не бих казала, че успехът с мъжете, сексапилът, щастието и любовта идват само при красивите жени. Не знам каква е тази супер мания в момента на тема външен вид, явно пресата на социалните мрежи е ужасна… Членувам в няколко групи във ФБ за пластична и естетична хирургия, честно казано, нямах идея колко жени слагат силикон, а за всякаквите други интервенции да не говорим, то са носове, скули, кореми, устни… Ботокс от 20 годишна възраст и какво ли още не… Съжалявам, но на мен тия неща ми идват прекалени. Явно някои мъже свикват с тези нереални образи и после нормалната жена вкъщи, видиш ли, трябва да се подложи на скъпоструваща, рискова интервенция, с имплант, който не е ясно как ще се сработи с тялото ѝ и на всичкото отгоре през 10 години ще трябва да го сменя…

# 93
  • София
След като разбрах, че със силикони не могат да спят по корем и да ходят на масаж без специална подпора - съм ги обявила за човешко мъчение. Wink
То и без силикон, ако имаш големи гърди, не можеш да ги правиш тия неща Wink

# 94
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
След като разбрах, че със силикони не могат да спят по корем и да ходят на масаж без специална подпора - съм ги обявила за човешко мъчение. Wink
То и без силикон, ако имаш големи гърди, не можеш да ги правиш тия неща Wink
Не е задължително, гръдната ми е около 115 см, спя си по корем.

# 95
Майка ми е с големи гърди и се оплаква. Гърба я боли.
Имах и съученичка още в гимназията на 15 беше с огромни гърди и много и беше неприятно.
Сподели ми, че планира да си събира пари и малко да ги намали. Все се бъзикаше, че Господ давал и се улял, можеше повече мозък да и даде да си учи уроците, а не цици.
Тогавашното и гадже било против, ама му казала, че с тялото си може да прави каквото иска.
И ако нейното здраве е по-маловажно от неговия кеф, то имат проблем. Млъкнал на това.

# 96
Не прочетох всички мнения.

Аз на 16 имах вече много големи гърди и грозно висящи.
Е преди 11 години се оперирах и ги намалих (болеше ме много гърба а и изобщо не се харесвах)

Смисъл: естетичните операции не са нещо лошо на днешно време, но най важното е ако правиш такава, да е изрично твое решение а не на някой мъж.
Пък той да си мрънка

# 97
Не знам удобни ли са, неудобни ли са за носене, ама определено си е готино да се люшкаш по вълните от колкото да се ръбиш у скалите както е казал старият моряк

# 98
Не знам удобни ли са, неудобни ли са за носене, ама определено си е готино
И ако нейното здраве е по-маловажно от неговия кеф, то имат проблем.

# 99
Не знам удобни ли са, неудобни ли са за носене, ама определено си е готино да се люшкаш по вълните от колкото да се ръбиш у скалите както е казал старият моряк

Ако са много големи, почва да боли гръб, а може и да се стигне до проблеми с гръбнака (деформиране). От опит казвам

# 100
Възможно е, не съм носил та да знам. Но съм пипал Simple Smile

# 101
  • Out of the Mix
Хаха.
Какво си пипал, рф? Rolling Eyes
Силиконови, или големи натурални, сравнително кръгли, не до пъпа свлечени?
Натуралната си е леко свлечена, ако е голяма, няма как.
Ако не е прекалено голяма, може да седи и кръгла, хубаво разливаща се като легне по гръб мацката, или си я подхванеш в шепа. HugBlush

# 102
Почва да плаче за ключ темата.

# 103
Натурални естествено, силиконови не съм. Една приятелка на жена ми има импланти и моята ги е пипала, казва че твърди били. Казвам и, че искам и аз да проверя, така за обща култура, ама нещо не приема добре идеята

# 104
  • Out of the Mix
Персона, айде сега, мъже сме.
Нормално, така и по мъжки малко да изкоментираме. Wink

Общи условия

Активация на акаунт