Отговори
# 450
Аз за 3 бременности нито веднъж не съм имала имплантационно зацапване.

# 451
Аз имах зацапване 7 ден след предполагаема О и след 2 дни имах положителен тест.
От моите приятелки и познати нито една не е имала. Сякаш е по-скоро рядко срещано.

# 452
слънце, успех!

И аз не съм имала имплантационно при вътрематочната си бременност.

Скрит текст:
Излязоха микробиологиите, само са ми редуцирани лактобацилите в цервикалния, ама няма да взимам нищо, защото във влагалищния са добре.
Мъжа ми ще си пусне МБ в петък, реших направо да го пратя и за пълна контролна спермограма (морфология, SDI), че минаха 6м от последната.
Ама ми е малко тъпо, че не можа по-рано да пусне микробиология, защото вчера имах почти положителен тест О, очаквам днес да е напълно положителен и пак не можем да си опитваме естествено. Не знам как все така става. Тази година само 4 пъти съм имала овулация и само 1 път успяхме да се "трудим" по това време.
Мрън...

За лубрикантите - някой знае ли нещо за durex на водна основа? Ние ползваме такъв от време на време, но не съм се зачитала колко му е по-различен състава от преферт и подобните.

# 453
Хора, според вас колко често е имплантационното зацапване? Говоря за това 2-3-4 дни преди датата за Ц.
Примерно от новобременните момичета - коя имаше или нямаше?

И аз нямах.

# 454
Слънце , браво , страхотен ембрион ❤ Стискам палци за успешен трансфер 🙏🏻

# 455
Аз при неуспешната ми бременност имах зацапване 5-6 дни преди датата, беше по-тъмно в началото, имаше го и на следващия ден по-бледо и после спря. Направих тест 2-3 дни след като го получих,  но беше отрицателен. Помислих, че си ми е стандартното зацапване, което имам всеки месец,  но като не дойде на датата си направих пак тест и светна доста отчетливо втората черта.

# 456
Е, минах и аз ... тръбите са ми, според Сенкова просто идеални... 🙏 Даже имам доминантен фоликул в ляв яйчник и каза да действаме тези дни (той в събота заминава на курс).
Спермограмата на ММ излезе веднага, момчето от екипа на Сенкова (Рангелов се казва) каза, че е много добре. Морфологията е 7% ... пуснаха му и микробиология, която ще чакаме. Със Сенкова се разбрахме ноември като си дойде да стартираме инсеминация.... ☀️

# 457
  • На изток от Ада
Белив защо не замразихте сега материал?
Все пак дано стане естествено сега

# 458
Благодаря ви за палците! Heart
Белийв, супер новини! Успех и дано ноември за други поводи се виждаш със Сенкова! Animal Hatching Chick
Аз не съм имала имплантационно с първата Б.

# 459
Белив защо не замразихте сега материал?
Все пак дано стане естествено сега

Защото Сенкова каза, че иска на този етап да не замразяваме, а като стартираме инсеминацията да сме двамата с ММ и да я правим на момента, когато и той си е тук.

# 460
Аз от трите бременности, само със сегашната ми имах имплантационно кървене. Беше доста обилно кафяво-розово, само на 7ми ден от трансфера.
Слънчице, чакаме те с хубаво ЧХГ 🤗🍀☀️
Белийвче, супер ❤️ Скорошен успех 🍀

# 461
На мен днес ми беше датата за тест след трета инсеминация. Амии има изпарителна черта. Смятам да тествам и утре сутрин, но съм с нагласа, че ще правя четвърта (последна) и ще скачам към инвитро.

Сис, честито! Нека да е до финал! 🍀

П.С за тези три години не съм виждала втора черта 😄
Поне вече знам как изглежда, пък дори и изпарителна😄

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 16:31 от Еми :)

# 462
  • На изток от Ада
На мен днес ми беше датата за тест след трета инсеминация. Амии има изпарителна черта. Смятам да тествам и утре сутрин, но съм с нагласа, че ще правя четвърта (последна) и ще скачам към инвитро.

Сис, честито! Нека да е до финал! 🍀
не трябва ли кръвен?

# 463
Ами моя доктор каза след 14 дни уринарен тест. Миналият път си пуснах кръвен и беше 0.
Сега се чудя, може би няма смисъл на този етап...

# 464
Сенкова ми изписа омега 3, но не каза конкретна марка, а аз съм си запазила няколко в iHerb, които няма как да дойдат скоро. Някой да има препоръка от българска аптека?

Общи условия

Активация на акаунт