Отговори
# 780
  • На изток от Ада
Успех Кенди!
Рокет пусни кръвен.

# 781
Кенди, успех, стискам палчета! 🙏❤

Рокет, стискам палчета, успех! 🙏❤

# 782
Кенди, имаш много стисанати палчета! Flowers Four Leaf Clover Да се държи здраво бобчето и да не се пуска. Вярвам, че ще закрепите нещата с утрогестана и те чакаме с добри новини! Ти имаш ли някаква изписана терапия при положителен тест, която трябва да следваш?
Нямам нищо. Нямам високорискови тромбофилии, уговорката с хематолог е чак след 10та седмица.
Имам изследвани естроген и прогестерон на 7ми ден след О този месец. Бяха наред, прогестеронът беше над горната референция, така че не мисля, че имам проблем с него по принцип. Овулацията беше на 13ти ден, дебнехме я в кабинет. Имаше си и лигавица, колкото трябва.
Та по скоро си мисля, че за тая сравнително късна имплантация има причина и тя съответно играе роля за ниския П.. ще видим.

# 783
Candy Heart Не го отписвай още!

# 784
Кенди, колко е нисък прогестеронът? Стискам силно палци нещата да вървят само нагоре!
Рокет, втората чертичка съвсем си се вижда. Аз също подкрепям мнението да пуснеш едно ЧХГ утре, ама това значи, че след два дни пак ще трябва да повториш. Аз много се успокоявах, като видех, че расте добре.
На болните момичета пожелавам бързо оздравяване! Също съветвам да пускате по един гърлен секрет преди да почнете АБ, защото не винаги всички антибиотици помагат. За кашлицата вече не знам, там може би си трябва нещо широкоспектърно, ако се задълбочат нещата.
Наси, да разбираме, че вече сте обратно в играта? Почвайте добавките, не го бавете повече.
Аз сутринта тъкмо сервирах на ММ 5 капсулки със закуската, той се смееше, че ще трябва отпуска да си пусна, за да му напомням кое кога се пие 😄

# 785
  • На изток от Ада
Дудъл каза да пусна имунологичните и щял да пие добавките...
Кенди не го отписвай расте чгх

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 13:05 от nasito8988

# 786
hardcandy, rocket,  супер новини момичета! Стискам палци и на двете ви всичко да е наред до финал Heart candy, дано не почне кървене и с утрогестан да се задържи точицата на мястото си!

ванила, бързо оздравяване и успех на пункцията!

nasito, радвам се че имате план за действие

# 787
  • На изток от Ада
А лек план . За опити още има време

# 788
  • Замък сред облаците
Ех, Кенди.

Мел, АГ не гледат друго освен ТСХ, а то не е меродавно. Затова ти е ендокринолог.

Наси ❤

# 789
Супер сте всички ❤

# 790
Кенди , Ракетчеее ❤❤❤ Стискам палци , момичета 🌺

# 791
Рокет, Кенди стискам палци! Ъпдейтвайте ни!

# 792
Кенди , Ракет успех ! Hug

# 793
Рокет! Стискам всички палци!

# 794
Излезе му на ММ последната спермограма и съм леко шокирана. Малко допълнителна информация - не приема добавки от края на април. Пие си л-тироксина, като се сети и фолат, и вит Д. В момента фолата му е 20nmol/l, витД 29.7ng/ml(януари бяха съответно 7,6nmol/l и 10.3ng/ml), Б12 му е нормално да кажем - 369. Последната му спермограма от май месец беше с диагноза олиготератозооспермия и 35% ДНК фрагментация.
Сегашните резултати:
Скрит текст:

Нямам идея фрагментацията от какво е паднала толкова много. Почна да ходи на фитнес, ама преди по-малко от месец, едва ли толкова се е отразило. Количеството е най-високото, което някога е имал. Обаче подвижността, която май месец даже не беше проблем (53% неподвижни), му е супер зле този път. И сега се чудя - помага ли този начин на живот, пречи ли Grinning Смятах повече да не го карам да пуска спермограма освен ако не се решим на стимулация в даден момент, ама сега ще ме гложди след още 3-4 месеца да проверим какво се случва.

И защото колкото и да чета, така и не разбрах боледуването как се отразява, седмица преди спермограмата беше 2 дни с темп между 37 и 38, пил е парацетамол. Може ли според вас те да са скапали подвижността (въпреки, че тази партида трябва да се е формирала в продължение на 3 месеца)?

Общи условия

Активация на акаунт