Отговори
# 765
Рокет, Кенди имате стиснати палци от мен Simple Smile
Аз за кашлица препоръчвам мляко със сода и мед. А за гърло Елудрил и сол за жабурене.
В много ранна бременност бях с огнено червено гърло и пих и аз Амоксиклав. Даже беше преди да разбера, че съм бременна и общо взето този антибиотик е позволен.  Друг е въпросът, че след 7 дена прием, още 3 седмици се борих с това гърло и какво ли не пробвах. Накрая не знам от какво ми мина. Иначе препоръчам билковите близалки за кашлица на доктор Тайс. Вършат чудеса, а са и вкусни. Аз си признавам, че ползвам лекарствата и инхалатора на детето като закъсам.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 11:31 от Gery666_

# 766
Пу, пу  ❤
Аз подхождам леко скептично за момента, ще видим как ще се развият нещата с мен.

Рокет ❤ 🚀

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 11:26 от hardcandy

# 767
Много хубаво, пак позитивни тестове Simple Smile Честито Рокет, Кенди!

Аз този месец реших да не го мисля, че миналият месец много ми дойде напрежението, или така да се каже явно се беше насъбрало и избухна. Толкова ми е по-добре така като не го мисля, чакам си цикъла и толкова (по график утре, но като сложим там някаква лека вариация, да речем до сряда).

Следващия цикъл пак ще гоним яйцето, кандидат таткото все ми напомня, че трябвало да му се каже (отсега за следващия цикъл) кой ден. А аз се опитвам да обясня, че първо трябва да ми дойде, после мога да кажа евентуално горе долу кога, а след това тестове за овулация…. И тогава стискаме палци да я е имало 🤭 Не го казва, но мисля, че вече и на него много му се иска да стане. Не говори за това, но постоянно прави подмятания къде щяло да стои креватчето, какво щяло да е с бебе, пък как щял да го възпитава, пък като пораснело не знам си какво…. Аз се въздържам от такива мисли, фокусирала съм се да стигнем до втората черта първо.

# 768
Рокет супер чертичка си имаш даже! Няма какво да го чакаш да ти идва, подкрепям другите утре направо за ЧХГ, че и днес да пуснеш пак ще го чакаш утре резултата. Стискам палчета до финал! 🍀

Кенди супер новини и при теб, момиче. Както се казва “само напред и нагоре” да скача това ЧХГ и успех до финал и за теб! 🕊

Много хубава тема се заформи и този път. Пожелавам на всички в “чакалнята” със същата и по-голяма резултатност да се изместват към “отчетната” с всяка следваща тема, че чак да опустее тук 🥺

# 769
Рокет и Кенди, хубаво чхг пожелавам! Лека бременност и до финал!
На всички болни бързо оздравяване!
На момичетата с процедури , успех !

# 770
  • София
аууу, страхотно начало на неделната сутрин!
Стискам палци за прекрасно удвояващо се чхг и на двете!

За кашлицата... ако помните аз от началото на аягуст кашлях, какво ли не пих, снимки правих и си кашлях упорито до преди околос едмица - трети лекар ми изписа еуромед /дано не бъркам, Кактусчето ще ме поправи/, пусна ми и изслевания за микоплазма плевмония и хламидия плевмония, оказа се че съм изкарала второто.... ММ и той кашля от края на август, ама не чак като мен, нашите и те от седмица са така... та явно си е сериозен вирус и не го подценявайте!

# 771
Кенди, Heart

Много благодаря момичета! Flowers Hibiscus

Чудя се за ЧХГ, защото при първата ми бременност се увеличаваше прекрасно в началото и въпреки това нещата приключиха в 8гс.
Аз искам най-вече да видя другите неща на този етап как са. Най-вече прогестеронът и ТСХ.

# 772
Тихичко честито и от мен на момичетата, не се включвам с коментари, но си ви следя, много се радвам за хубавите снимки и новини, дано всичко е наред и до самия финал!  🙏🏼❤

# 773
Шанталче, да не е Ердомед 😁❤️ Той е само за влажна кашлица и капсулите са по лекарско предписание. Прахчетата може и без рецепта.
Рокет, не се притеснявай, всичко ще бъде наред, не сравнявай двете бременности. Аз на твое място щях да пусна. С БХ не знам колко пъти трябваше да пускам, защото в началото се удвояваше, после се забави, след това започна да пада. Нооооо със сегашната пуснах още повече 🤣 а за уринарни....всяка сутрин, защото не можех да се нарадвам и ме беше страх, че няма да я видя втората чертичка.
Кенди, стискам палци да е била по-късно овулацията и ЧХГ да продължава да се вдига! Тихичко честито! 🤗🍀❤️☀️

# 774
Предложение за следващи теми:
"Есента е вече тук, при нас и с бобче под сърцето чакам аз за АГ час" 😃

# 775
Кенди, да продължава да се покачва и удвоява! Сигурно печелиш първо място в класацията за най-ранно хваната бременност Heart Eyes

# 776
Критично нисък е при мен прогестеронът, ей сега излезе.
Тъкмо си говорихме с доктора. Ако не тръгне кървене до края на деня да започна утрогестан. 
До утре-вдругиден ще са ясни нещата.

# 777
Какви щитовидни е добре да пусна, преди да отида при АГ? TSH и FT4 достатъчни ли са на първо време и после ако има нужда да ме пратят за FT3, TAT и МАT или пълен пакет още сега? След аборта ги изследвах всички, имах положителни ТАТ и МАТ, но нормална функция на ЩЖ. TSH изследвах последно юли и беше 1.8.

# 778
Кенди, няма да пускам палците! Дано прогестеронът и чхг се вдигат! Аз имам някаква теория, че ако имплантацията е настъпила по-късно 10-12ти ден от О, прогестеронът вече е спаднал леко и след това започва пак да се вдига. Дано и при теб се окаже така! ☘

Мел, пускай всичко направо. Направление могат да ти дадат само за тсх и фт4 така или иначе. А повечето лаборатории имат пакети, за 5те неща 50-60лв, което е добре.

Аз утре ще пусна полови хормони на 4ти ден, четох, че може до 5ти ден и се надявам, че ще е ок. Записах час за АГ за 12-13ти ден да видим как са нещата, ей така, профилактично.

# 779
Кенди, имаш много стисанати палчета! Flowers Four Leaf Clover Да се държи здраво бобчето и да не се пуска. Вярвам, че ще закрепите нещата с утрогестана и те чакаме с добри новини! Ти имаш ли някаква изписана терапия при положителен тест, която трябва да следваш?

Общи условия

Активация на акаунт