Отговори
# 750
Стискам палци, Рокет! ❤️

Ванила, този Стодал го пих зимата като имах съмнения за бременност. Изобщо не ми помогна. После взех Гринтус и доста ме облекчи. Препоръчвам ти го. Май беше хомеопатичен.

# 751
Чудесна новина за неделя сутрин! Когато и да ти е дошло, тя чертичката е супер видима! Успех и до финал Simple Smile
На мен О сякаш ще ми е по-рано този месец. Вчера започнах с тестовете, да видим. Поръчах си от Гален на Clear choice тестове за бременност, на много съмнително добра цена са Grinning Ама нали ви казах, че обичам да се тествам от рано, поне да не давам много пари Grinning

# 752
За кашлица на мен ми помагат инхалации с домашен разтвор, който си приготвям от лайка и сода. Но за бременни не знам дали е подходящ.

Rocket Виждам чертичката. Ако има къде още днес бих пуснала кръвен. Късмет ❤

# 753
Рокет, тихичко честито! Nature Sparkles Аз също гласувам утре с останалите изследвания да пуснеш и ЧХГ, тъкмо ще ти даде по-ясна представа за кога да си запазиш час за АГ.

# 754
Момичета, моето разболяване мина през всички стадии от сливица, гърло, уши, хрема и сега пък почна суха кашлица. Може ли да ми препоръчате някакъв сироп подходящ за прием по време на стимулацията. Извинявам се за офтопика, но не искам да занимавам доктора в неделя с това. Той като цяло ми каза, че и с температура да съм ще ми направи пункцията, но все пак предпочитам да се лекувам.

И аз от снощи съм със ужасна суха кашлица. При предишната ми Б, бях ужасно болна на АБ (Амоксиклав), а за сироп ми бяха дали Проспан, смятал се за подходящ при бременни. На мен Стодала не ми помага.
Аз се чух с личния и ще почвам Бисептол и сироп Бронхолитин. (Но аз нямам съмнения за бременност).
Скоро си мислех, че от януари месец не съм пила АБ и не съм боледувала тежко и то взе снощи, че ме тръшна🤦‍♀️

# 755
Rocket, тихичко честито и до успешен финал! Утре на кръвен, разбира се. ☺ Много се радвам. Все така да вървят тестовете! 🍀

Благодаря на всички за препоръките. ММ взе Стодал и Йалоколин спрей и ще правя инхалации със сода и лайка.

От листа на Жаки с препоръки на д-р Станулов по време на Б, пише без спрей с Хлорхексидин, а то Ангала е точно това и той ми го препоръча за сега. Та явно има разлики в това което може по време на стимулация и бременност.

Believe1211, дано бързо минава! Аз не съм спирала да се лекувам и пазя, а вече една седмица се влача.

Еми, нямам опит с фермана, но мисля че не трябва да се притесняваш предварително. При всеки е различно, а в интерент най-често пишем когато имам проблем, а не когато всичко е наред. Simple Smile хУспех!

# 756
Ванила, пропуснах да напиша, че се надявам до утре да си здрава и трансфера да мине по най-добрия начин! 💚 за медикаментите не мога да помогна..

Еми, пила съм фемара за и трите инсеминации, първите два пъти нямаше ефект, само по 1 ДФ, третият път бяха 3 ДФ, но повечето момичета всеки път си правят по няколко с фемара, при мен явно не е действала просто.. Стискам палци за успех!

# 757
Rocket, тихичко честито и до успешен финал! Утре на кръвен, разбира се. ☺ Много се радвам. Все така да вървят тестовете! 🍀

Благодаря на всички за препоръките. ММ взе Стодал и Йалоколин спрей и ще правя инхалации със сода и лайка.

От листа на Жаки с препоръки на д-р Станулов по време на Б, пише без спрей с Хлорхексидин, а то Ангала е точно това и той ми го препоръча за сега. Та явно има разлики в това което може по време на стимулация и бременност.

Believe1211, дано бързо минава! Аз не съм спирала да се лекувам и пазя, а вече една седмица се влача.

Еми, нямам опит с фермана, но мисля че не трябва да се притесняваш предварително. При всеки е различно, а в интерент най-често пишем когато имам проблем, а не когато всичко е наред. Simple Smile хУспех!

Моя АГ ми изписа ангал миналата седмица когато бях болна. Но може би защото съм в напреднала бременност.

# 758
Ванилка, по време на стимулацията можеш да пиеш всички билкови сиропи 🤗 За суха или смесена кашлица ти препоръчвам новия с жабката Фритус, става и Лихенсед, Грийнтитус, за пръскане в гърлото абсолютно всичко е подходящо. Йалоклийн спрей наистина е добър. Бързо оздравяване 🤗
Рокеееет, каква хубава чертичкааа!!!! Още утре пускай ЧХГ с всичко останало ❤️🥰😘☺️☀️ Чакаме те с хубави резултати!
Нека + вълна да продължи, имаме си циганско лято и август е септември, и октомври 😁🤗❤️
Успех на всички в опити 🥰

# 759
Един ъпдейт от мен:

Днес е ден 13 след О. Цикълът е утре, сутринта се видя клета много бледа втора чертица.
Това зацапване спря вчера следобед/надвечер.
Ииии ще пукна от главобол.

# 760
Браво ,Рокет, намирисва ми на положителен резултат, стискаме палци 🙏
Ванилка, успех със стимулацията 🌞

# 761
Кенди ❤ Дано продължава да се вдига хормона. Както се казва тихичко честито и този път до успешен финал.

Чудесна неделна сутрин. Браво момичета. Чакаме Ви с Коледна фотосесия. ❤

# 762
  • Замък сред облаците
Рокет, Кенди ❤

# 763
Рокет, на мен с по-бледа черта ЧХГ ми беше 55. Според мен пусни утре ❤️

Кенди, стискам палци да се вдигне! ❤️

# 764
Еха, Кенди, и при теб се е закачило значи. Heart Браво, успех и честото!

Общи условия

Активация на акаунт