Отговори
# 465
Аз взимам от iHerb тази
Скрит текст:

Няма я тази в BG, за това търси такава с превес на DHA.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 17:24 от Пълнолуние

# 466
С превес на DHA аз си вземам тази от Ремедиум:

# 467
Слънце, стискам палци за успешен трансфер Hug Nature Sparkles
Сис, честито и тук и те чакаме с хубави новини! Heart
Еми, сигурна ли си, че е изпарителна? Защо не направиш друг утре и тогава да пуснеш кръвен?

Аз все още си чакам становището от д-р Калчев дали за момента само обливки и дали ще казва нещо за едната тръба. Ни вест, ни кост по тази тема от тях, а повреме на процедурата отказа да коментира.

# 468
Еми,качи снимка да видим ,направи още един.

Момичета , О ми беше на 24- 25.09 някъде . Пристигна ми от iherb Фърст респонс комплекта. Дали биха отчели утре сутрин ? Изкушавам се .

# 469
  • Be realistic - plan for a miracle.
Същата Омега 3 с 1000 ДХА ползвам като Moonlit и съм супер доволна. Взимам от Ремедиум.
Стискам палци на всички чакащи... Simple Smile

# 470
Red roses, мен ми се вижда рано, реално се пада 7-8 ден след O. Ама нищо не те спира така или иначе.

Аз съм 9ти ден.. ама с такива пмс болежки, че ще си останат тестовете в кутията най-вероятно.

# 471
Ох, всички репродуктивни препоръчват Омега, пък аз как да знам дали ми трябва? На вас защо ви я предписват?

# 472
  • Замък сред облаците
Абе 1000мг дха ми се струва доста. Мин нужда на ден за бременна е 200мг; принципно се препоръчва обща 1000 дха и епа; примерно съотношение 600:300; 750:250. Тези препоръки намерих като бременеех с малкия.

# 473
Явно аз нещо не съм разбрала 🙄 Извинявам се. Ще редактирам старият пост да не се обърка някой. Ще питам все пак лекаря, че да не съм предобрила нещата, както се казва. Иначе на опаковката пише, че за бременни се приема 2 пъти по 1.

# 474
AA, много го мислех и аз това като я вземах, и си спомням, че попаднах на препоръки за мин 250мг., но и на изследвания с по-високи дози, които не сочеха противопоказания. И на мен ще ми е интересно ако някой има допълнителна информация по темата.

# 475
  • Замък сред облаците
Със сигурност над 3г има токсични ефекти според мед проучвания.
Иначе при дози от 500 и до:над 1000мг при жени на кръворазреждащи се подхожда внимателно, защото омегата като вит Е и други също усилва кръворазреждащия ефект.

# 476
Напълно подкрепям АА, аз не бих приемала повече от 500мг ДХА без консултация с лекар. Аз съм на кръворазреждащи и бих попитала хематолога, но нямам намерение да взимам дози по-високи от 200мг. Няма смисъл от такива конски дозировки....

# 477
В момента ползвам MorDHA Prenatal Омега 3, има я в Ремедиум. Има 480 мг DHA и 104 мг ЕРА.

# 478
  • Замък сред облаците
Впрочем аз с малкия така и не пих омега или други витамини извън Д, фолат и б12.

# 479
Слънце, стискам палци за успешен трансфер Hug Nature Sparkles
Сис, честито и тук и те чакаме с хубави новини! Heart
Еми, сигурна ли си, че е изпарителна? Защо не направиш друг утре и тогава да пуснеш кръвен?

Аз все още си чакам становището от д-р Калчев дали за момента само обливки и дали ще казва нещо за едната тръба. Ни вест, ни кост по тази тема от тях, а повреме на процедурата отказа да коментира.

Ще сложа снимка тук. Хубаво се вгледайте 😄Според мен си е изпарителна.

Общи условия

Активация на акаунт