Отговори
# 480
  • Замък сред облаците
Еми, товае мястото където е реактива. Оцветено е около него (пренапоен тест).

# 481
Хм, сложих колкото беше написано с пипетка. 😄😄

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 17:57 от Еми :)

# 482
Среднощно Слънце, 4АА звучи страхотно. Чакаме чхг скоро Flowers Hibiscus
Аз докато бях бременна пиех https://fortex.bg/product/omega-3, изписано от имунолози.

Еми Simple Smile, не знам дали е пренапоен, но се вижда 2ра черта, а аз попринцип не ги виждам. Повтори утре.

# 483
Момичета,
При мен на тестове положението изглежда добре, въпреки че знам, че това не е фактор. Това са тестовете от Понеделник до днес:

Днес към 10:00 ще пусна втори кръвен, защото в Понеделник тогава пуснах първия.
Гледам, че коментирате добавки, които пиете, тази информация АГ-то ли ви я дава на първия преглед какво да пиете и как или вие си четете в интернет? Аз за сега си продължавам метилираната фолиева к-на, Б12 и витамин Д, друго не приемам.

# 484
Впрочем аз с малкия така и не пих омега или други витамини извън Д, фолат и б12.

+1
Така или иначе много ядки, авокадо и риби ядох.

# 485
Ей, много сте изписали и много нови неща се случват. Не помня дали честитих на Sis, но и кръвен и лентички и всичко изглежда чудесно, пу, пу, пожелавам ти всичко да е наред до края! Слънце, чудесно ембрионче си имате, много палци му стискам и вярвам, че ще стане чудно бебе. Каttes не унивай, защото това наистина е най-лесно преодолимия фактор при инвитро, ако е само той, разбира се. Ще се случат и при вас нещата, просто ще мине малко време докато направите лапароскопията, кандидатствате и т.н. Еми, хайде дано и твоята така бледа чертичка се превърне в едно хубаво бебе накрая, макар че мааалко изглежда като да се е забоградил реактива след напояването. Аниго , Heart, хубавите изненади винаги идват неочаквано, пожелавам ти една такава след 2 седмици!

Всички които са си подали успешно документи, са ги получили или сега ще подават пожелавам късмет и това да е една от последните крачки към успеха! Белийв и на теб успех на предстоящата инсеминация.

Пълнолуние, щях да забравя за най-милата снимка която съм виждала скоро. Честито селфи на бебко или бебка! Да расте все така голямо и здраво бебето! Живот и здраве и моята такава снимка сигурно ще е малко преди Коледа.

Съншайн, как си ти? Как върви достимулацията, че много ми е интересен този подход.

Аз този път имах една много бледа почти нищножна кървава нишка, да точно нишка беше, на 14-ти ден от овулацията, която можеше и да не забележа изобщо, ако трябва да бъда честна, та предполагам че това ще да е било имплантационното кървене, което не е изобщо кървене според мен. Но беше вече след като знаех, че съм бременна и бях опукала няколко пикливи теста и тъкмо бях пуснала кръвен.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 09:56 от S.G.C.

# 486
  • Замък сред облаците
Имплантационното кървене може да се получи и след първичната имплантация, защото процесът по “вкопаването” в лигавицата и изграждането на свързаност с микро кръвоносните съдове трае дни.

# 487
Страхотни чести ,Сис.

Моята ову според ехограф беше на 26.09 ,не издържах  и препишках един  Easy@home  , тъй като имам доста симптоми ,напълно негативен . Кофти ми стана признавам си .

# 488
Моята сага със странни тестове продължава. Направих такъв какъвто имах вкъщи. Поръчван е по интернет и е с 50miu чувствителност. Даже не знаех, че така съм се прецакала с този вид тестове.

Слагам теста от днес. Струва ми се отрицателен, но и нещо ми сивее там. Или съм изперкала тотално 😄😄

Аз ли си въобразявам някакви неща?

# 489
Сис, добре изглеждат тестовете, стискам палци!

Еми, за съжаление ми изглежда отрицателен тестът ти, този от вчера според мен има бяла черта и около нея реактив. И аз съм имала такива и са били отрицателни.

Аз пуснах днес плахо изследвания, бях се подготвила за лоши резултати, ама не са всякаш. За месец, ТСХ от 4,2 е паднало на 3,2, а Т4 от 10,1 е 10,8. Може пък и да се възстанови сама жлезата без хормон и тези болки във врата този път да са си наистина от схващане. Пуснах и един прогестерон заради болките в гърдите - 22nmol. В петък съм на АГ, днес ми е 37ми ден от МЦ, никога ама никога не съм имала толкова дълъг цикъл и се надявам всичко да е наред 🙏

# 490
  • Замък сред облаците
Еми, мярка се нещо. Тичай за кръвен. Тамън ще установиш дали има имплантация така.

# 491
Еми и аз виждам нещо, малко сивее наистина обаче...стискам палци!!!!

# 492
  • На изток от Ада
Еми пусни кръвен

# 493
Еми, някаква половин чертичка виждам аз. И аз съм за кръвен, поне да не се чудиш има ли нещо, няма ли.

V-gs, супер новини за ТСХ. А ФТ4 може ли да се покачи до нормални нива само' без хормон? Стискам палци за прегледа.

Sis, чакаме днес поне тройно чхг, добре изглеждат чертичките.

За добавките при бременност - пих минимални дози витД и инофолик. Това ми назначиха, това си пих (за хубаво или за лошо) Grinning Но още в начална бременност прочетох нещо, което ми подейства много успокояващо - бебето ще си вземе необходимото, дефицита си е за сметка на майката. Разбира се не говорим за някакви критично ниски нива на основни витамини, но то освен ако човек не е недохранен или ако няма сериозни здравословни проблеми, е трудно може да се докара до там.

# 494
  • Замък сред облаците
Вики, ЗФ мисля аз с тоя прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт