Отговори
# 540
  • Замък сред облаците
+1; до към 100 расте как си иска 🤣 и на мен ми харесва.

# 541
Кактус, много се радвам за бебчето, че всичко е наред. Моя колежка роди с плацента превия, имаше проблеми и й казаха, да лежи повече накрая, роди секцио и има прекрасно 8 годишно момиченце Simple Smile но нейното беше второ дете и мисля, че и това е от голямо значение. Надявам се всичко при теб да е наред Simple Smile
 Sis, ЧХГ расте супер. Стискам ти палци Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 19:47 от Gery666_

# 542
Сис, честито, все така добре да се развива Hug

# 543
Кактус, 😍😍😍 много се радвам за теб! Ще следиш из късо и всичко ще е наред. ❤

Sis, тихичко честито! 🍀

Наси, минах днес през доктора. Каза, че около 12 броя са тръгнали. Аз имах 15 за начало та мисля, че е добре.

Само възпалената сливица още ме мъчи. Доктора каза Ангал да пръскам, както и тук ме посъветвахте, и го ползвам от понеделник без успех. И от днес капя и в ухото капки, че май тръгна към него. Надявам се да мине преди пункцията, която за сега се очертава за понеделник.

# 544
  • На изток от Ада
Ванила, успех! Дано се оправиш до понеделник!

# 545
Ванила, бързо оздравяване и успех на пункцията! Blush Да ни се похвалиш с най-хубавите ембриони чакаме.

# 546
Аз имам питане, случвало ли се я на някоя от вас както ви болят гърдите преди цикъл, изведнъж да спре болката. Очаквам цикъла вероятно утре или вдругиден, имате ли представа на какво може да се дължи, досега сякаш не помня да ми се е случвало, обикновено гърдите ми са подути и болезнени до идването на цикъла.

# 547
Почти винаги като спре болката ми идва в рамките на 24ч. Чела съм, че било от спада на прогестерона. Имало е обаче и случаи да си ме болят дори и след началото на цикъла, първите ден или два, а е имало случаи и да не ме болят хич. Та вече не ги мисля какво, защо…

# 548
Благодаря , има логика , ще проверя дали ще е така и при мен Simple Smile

# 549
Аз се включвам с едно питане за опитите по време на О: вчера имах + тест за О, отчетохме се, но се чудя дали днес е по-добре или утре?

Относно храната на аз също се водя с поликистозна морфология, но Калчев ми каза, че ако ям въглехидрати ще ми излиза акне, нищо друго.

# 550
  • На изток от Ада
Сиси и днес и утре!

Аз едни пробождания имам от време на време.

# 551
Мен винаги ме болят преди М и спират първия ден, когато ми дойде. Този месец някакво изключение, че болката продължи и следващите дни от М. А иначе, когато забременях, така след О си ме боляха, а няколко дни преди датата спряха.
Аз имам питане, случвало ли се я на някоя от вас както ви болят гърдите преди цикъл, изведнъж да спре болката. Очаквам цикъла вероятно утре или вдругиден, имате ли представа на какво може да се дължи, досега сякаш не помня да ми се е случвало, обикновено гърдите ми са подути и болезнени до идването на цикъла.

# 552
Непосредствено преди цикъл спират да ме болят гърдите или на първи ден от цикъла. Моите гърди са свръхчувствителни откакто се знам, единствено по време на цикъл имам някакво спокойствие. Бременните мами да кажат по време на бременност как стоят нещата с болезнените гърди, силно се надявам тогава да имам мира от тях 😁

# 553
  • Замък сред облаците
Сиси, дано сте се отчели снощи.

За гърдите и преди съм писала, и от висок, и от нисък прогестерон са ме болели. По време на бременност е индивидуално. Усещах напрежение, но в един момент не прави впечатление. А откакто мина периода на кърменето, който при нас беше не повече от 4 месеца, вече нищо не ме впечатлява 🤣 с изключения когато малкия терорист реши да ми забие някой лакът. Вече знам какво е когато някой мъж го ритнат в топките 🤣🤣😅

# 554
  • София
Sis987, прекрасни са ти резултатите!
Ей така ми харесва темата! Дано августовската вълна продължи и в следващата!

Общи условия

Активация на акаунт