Отговори
# 615
Тихичко честито, Mel_!

# 616
Благодаря ви, момичета! Успях да си запиша час за Узунова за понеделник и ще отида още тогава, за да видим какви изследвания и вливания ще се правят. Много се вълнувам. Дано всичко е наред този път! Ще направя всичко, което зависи от мен

# 617
Мел, тихичко честито! Чудесен прогестерон и чхг-то да се покачва! 😊💚

# 618
  • На изток от Ада
Браво на Каттес за тестовете!

# 619
А има ли нужда при повтарянето на ЧХГ да пускам пак прогестерон?

# 620
  • На изток от Ада
Добре е да пуснеш 2 чгх Мел!

# 621
Наси, аз ЧХГ ще пусна, питам за прогестерона дали се повтаря.

# 622
  • На изток от Ада
Както решиш за него.той варива

# 623
mel, супер стойности! Официално- тихичко честито и успех до пухкав финал!

# 624
Наси, аз ЧХГ ще пусна, питам за прогестерона дали се повтаря.

На твое място бих пуснала за собствено спокойствие.

# 625
Честито,Мел всичко да е песен до финала.

Аз утре ще пусна чхг обезателно.

# 626
Благодаря! Като гледам и при теб има за честито! Ще чакаме утре да споделиш резултат от ЧХГ ❤️
Честито,Мел всичко да е песен до финала.

Аз утре ще пусна чхг обезателно.

# 627
Имате ли идея на какво може да се дължи по-дълго зацапване след менструация?  По принцип менструацията ми е 4 дни и най-много на 5ти ден да зацапа, а този месец до 7 ден включително имах кафеникаво зацапване и се чудя да се филмирам ли или още не Joy

# 628
Поне няколко месеца според мен трябва да се повтаря зацапване преди и след цикъла, за да те притесни.

При мен миналия месец беше ужас и преди и след, а този нищо такова. Simple Smile

Имате ли идея на какво може да се дължи по-дълго зацапване след менструация?  По принцип менструацията ми е 4 дни и най-много на 5ти ден да зацапа, а този месец до 7 ден включително имах кафеникаво зацапване и се чудя да се филмирам ли или още не Joy

# 629
Честито на момичетата с положителни тестове. Пожелавам спокойствие и всичко да е наред до финал.
Sunshine, стискам палци едно от тези ембриончета да е вашето чудо.
Аз днес подадох документи към фонда и търпеливо ще чакам заповедта следващия месец. До тогава ми предстои цветна снимка като ми дойде тоя месец и преглед, за да съствим план за действие.
Темата продължава чудесно августовската, така, че чакам още положителни тестове Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт