🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 66]

• 50 014
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
ninoto преди буквално 5 минутки активирах Bne без да използвам QR koд а с автоматична настройка. Моят пакет беше закупен но го бях сложила на ,,отложено ползване,, защото имах  и на Airalo (м/у другото перфектен интернет и свързване буквално от първата секунда)
Та от няколко дни сме в Турция и днес му дойде реда на BNE-то .
Натискай бутона ,,активирай сега,, и ще ти изпише ,,обработва се ,обновявайте ще отнеме няколко минутки,, това беше всичко +че оправих АPN  точката за достъп.

# 46
  • Варна
ninoto преди буквално 5 минутки активирах Bne без да използвам QR koд а с автоматична настройка. Моят пакет беше закупен но го бях сложила на ,,отложено ползване,, защото имах  и на Airalo (м/у другото перфектен интернет и свързване буквално от първата секунда)
Та от няколко дни сме в Турция и днес му дойде реда на BNE-то .
Натискай бутона ,,активирай сега,, и ще ти изпише ,,обработва се ,обновявайте ще отнеме няколко минутки,, това беше всичко +че оправих АPN  точката за достъп.
Много благодаря !

# 47
  • Варна
Не помня последователността, но се ориентирах оттук:
https://www.bnesim.com/how-to-install-bne-esim-on-your-android/
Инсталираш картата и после и правиш настройките.
Скрит текст:

Много благодаря !

# 48
Пепелче, ние обменяме на Египетския, но не знам как да обесня. Бюрото се намира сякаш в средата на пазара и пред него има нещо като мини площадче с пейки. Гледай само да няма комисионна. Понеже обръщаме от долари, в момента е34,150 за долар. Но някой беше казал по Лалели най-добре било. Но като гледам на всякъде държат един и същи курс. Само комисионна да няма.

# 49
Потвърждавам за Лалели че курса винаги като сме ходили е бил най-добър от това къде сме обикаляли. Чейнджа е под KFC (на главната) в уличка от лявата страна

# 50
Това за спирката на Баязид ли става дума(за чейнджа става дума де😀)

# 51
Благодаря! ❤️
Да съм подготвена все пак-  напоследък май ставам параноик. 😉
Започвам да разигравам лоши сценарии и искам всичко да предвидя. 😟
Не съм от хората "на мене няма да ми се случи", бях умерено предпазлива, но нещо с годините... 😂
Потвърждавам за Лалели че курса винаги като сме ходили е бил най-добър от това къде сме обикаляли. Чейнджа е под KFC (на главната) в уличка от лявата страна
Митко, това по трамвайната улица ли е, че не се сещам сега къде беше КФС?! 🤔

FBID🌹, тази изложба (Фрида Кало) ужасно ме изкушава, ужасно и леко ще я плъзна в програмата 😉 😜, пък дано успея да я видя.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 12:40 от pepel_ot_rozi

# 52
Здравейте, някой знае ли дали фонтаните в мол Watergarden са в ремонт в момента?

# 53
Качвам снимка на булеварда-Ататюрк,отсреща е спирка Аксарай и трамвая за Капалъто. Чейнджа е на тази улица между KFC и Макдоналдс,като излизайки на главния булевард се пада отдясно.

# 54
Който е в Истанбул в момента има изложение на бижута. Изложението ще бъде до 5 октомври.
Ето сайта https://www.istanbuljewelryshow.com/en/home-onsite.html

# 55
Обаче много празни ми се виждат атракциите им. Галата както е безплатна в момента, днес към 1-2ч имаше много малка опашка за посещение. Преди това беше малко по-голяма опашката, но чакахме не повече от 30 мин. Докато чакахме, някой хвърли шише от горе. Голямо безобразие. Това шише от толкова високо може да убие човек. Според мен беше хвърлено нарочно, защото няма как да изпадне инцидентно. Водохранилището в 21:30 нямаше един човек. Някаква двойка само влезе. Явно цените си оказват влияние.

# 56
  • София
...

Не зная защо никога досега не съм обръщала сериозно внимание какво пишете по въпроса за чейндж бюрата.
Винаги съм разчитала на дебитната карта, въпреки че задължително нося и някое и друго евро за "всеки случай", но такъв не е имало. Simple Smile
Та след толкова години посещения в Истанбул, реших и аз да се поинтересувам къде обменяте без притеснения за някакви тарикатски номера.
...
Няколко пъти съм сменяла в Angun Döviz.

# 57
Морска линия Истанбул-Бургас (60 евро двупосочен билет)

Повече инфо

# 58
Здравейте! Благодаря за полезната тема и за готовността да помагате с информация и препоръки при възникнали въпроси. Чета ви с удоволствие и си "открадвам" идеи. Всичките ми посещения в Истанбул са планирани след обстойно прочитане на поне две теми назад. Сега имам нужда от помощ относно придвижване до гара Сиркеджи. Ще пристигнем около 2:00ч. след полунощ и идеята ни е да оставим автомобила на охраняем паркинг някъде в  начало на града, (никой не иска да шофира навътре, защото било стресиращо и опасно ). По това време май само с такси, или да се жертвам аз да шофирам? Някакви идеи за място за паркиране, което да е удобно за придвижване? Aerial TramwayBullettrain SideRed CarOncoming BusOncoming TaxiTaxiTrolleybus

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 18:51 от da_ama_ne

# 59
  • София
Здравейте! Благодаря за полезната тема и за готовността да помагате с информация и препоръки при възникнали въпроси. Чета ви с удоволствие и си "открадвам" идеи. Всичките ми посещения в Истанбул са планирани след обстойно прочитане на поне две теми назад. Сега имам нужда от помощ относно придвижване до гара Сиркеджи. Ще пристигнем около 2:00ч. след полунощ и идеята ни е да оставим автомобила на охраняем паркинг някъде в  начало на града, (никой не иска да шофира навътре, защото било стресиращо и опасно ). По това време май само с такси, или да се жертвам аз да шофирам? Някакви идеи за място за паркиране, което да е удобно за придвижване? Aerial TramwayBullettrain SideRed CarOncoming BusOncoming TaxiTaxiTrolleybus
Точно на гара Сиркеджи има паркинг на приемлива цена. В 2 през нощта трафик няма да има. За мен ще е лудост да оставите колата някъде и да търсите такси или друг начин за придвижване. Между другото задръстванията около първия пункт (условен е, защото отдавна е само с камери и не се спира) на магистралата и в центъра са еднакви. Wink Пуснете навигацията и няма да имате проблем да стигнете до паркинга.

Общи условия

Активация на акаунт