💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 674
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 405
Спасителите в ИВ са веднъж просто, още си спомням един спасител как тичаше миналия сезон.

Сега този с кануто Joy

# 406
Доста комична битка се получи.Добрин горкия чакаха до последно да видят ще се удави ли.. после с кануто го обърнаха, главата удариха в шатрата... но комент.Бруталния вятър при елемента с топчетата...Светлин му се беше доплакало по едно време, то буквално топчето не можеше да се върне в срещуположната посока от вятър.

Сега сериозно.

Ако някой наистина започне да се дави и  "Димо" не се усети на време ... гаранция няма да го спасят.

# 407
  • София
Не би трябвало да се чака на водещият, който е пиян на мотика. Човек в реална беда във водата не е част от шоОто. Но това на теория де.

# 408
  • Буркина Фасо
има си хора, които отговарят за удавниците.
на Димо това не му е работа, а вероятно и не знае кога се дави човек или не. не е спасител.

# 409
Не би трябвало да се чака на водещият, който е пиян на мотика. Човек в реална беда във водата не е част от шоОто. Но това на теория де.
И как точно решихте,че водещият е пиян на мотика

# 410
От няколко дни наваксвам с епизодите и темата 😂
Да се отчета с малко анализи и после се връщам да ви чета Simple Smile
Имам усещането, че съм от малкото, харесващи все още Раду, че бая негативни коментари имаше в миналата тема - не ме бийте Joy Не го оприличавам нито на Дунев, нито на Алекса, за мен си играе играта, опитва се да вкарва стратегия  и засега му се получава - ако успее да влияе положително - го прави, ако не - вкарва негативната кампания (справка - Силвия Радулова). Няма лошо. По-скоро ме подразниха неговите съотборници, които гласуваха супер неорентирано и емоционално на съвета и много глупаво му позволиха напрактика сам да избере втория номиниран. В такива моменти много, ама много ми липсват Виолета и Мартин, там социалната игра беше на друго ниво.
Рени ми е особено неприятна, но ми е любопитно докъде ще стигне в социалната игра. За мен тя е пределно наясно, че във физическите игри не е на висота и прави всичко възможно да си оплете кошницата извън Арената. Само че го прави толкова дърварски и скапано, че няма начин да я харесаш. В опитите си да се задържи прави Светлин (ли се казваше?) да изглежда слабак, а нападането и определенията спрямо Маги бяга грозни. Изобщо ми прави впечатление как на два пъти минава я съвет, я гласуване за капитан и после групово се нахвърлят срещу една жертва (жена) и другарски съд. Тц, тц, ами така няма шанс да ви хареса зрителя.
Яд ме е, че за пореден път жените дават вид на неоренрирани, хващат се за някой мъж, не правят женска коалиция, а мъжете само това чакат - да ги изфиткат една по една и после да се бият по мъжки. Еми докъде мислите да стигнете, момичета?
Димитър колкото и да ме дразни, ми е смешен. Говори тежкарско на Малина и после я праща тя да му свърши черната работа с коалициите Joy
Искам червените в играта, там има още интересни персонажи, които чакам да се развихрят.

# 411
Снощи просто нямах търпение да си освободя време, че да пиша тук, направо съм разочарована от намесването на продукцията в играта, какво беше това предложение към Светлин - грошове или да пратиш някой от отбора ти на блатото срещу предимство, и в двата случая племето ще бъде разочаровано от него, черешката на тортата беше, че няма право да им казва какво са му предлагали, евала. И защо не му предложиха храна? В сезон 4 на Александра Фейгин при победа на капитанска, докато племето й е на стопанството й беше предложена храна..нямам думи.

# 412

Това са глупости. Той ако е толкова пиян ще припадне на плажа на това слънце. Изобщо няма да му е до водене на шоу.

# 413
  • София
Това, че Димо е пиян тръгна от някакъв трол във ФБ, не се връзвайте, няма кой да му позволи да води пиян предаване в праймтайма.

# 414
Това, че Димо е пиян тръгна от някакъв трол във ФБ, не се връзвайте, няма кой да му позволи да води пиян предаване в праймтайма.
Дам, предната серия някой написа, че Димо е пиян. И аз питам моят мъж: Ти забеляза ли такова нещо, защото аз не съм.Не мога да разбера как разбират особено при тези температури/ще се довършва ли/, че е и пиян? Той/моят/ - Сигурно фъфли. Добре, но не съм го чула. Е, снощи го следях, как хора го разбрахте, че е пиян? Иначе във ФБ наистина го четох това твърдение преди време.

# 415
  • Буркина Фасо
но пък никой от продукцията не излезна с пост  и да отрече това.

# 416
И какво се очаква да кажат: това да знаете не е вярно, ние тука с дрегер си ходим, щото някой е решил да пусне мълва, която предадена 100 пъти става истина за сумати народ.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 18:27 от a.vasileva

# 417
Това с пиянството на Димо не тръгна ли от предния сезон, когато имал рожден ден лятото, по време на снимките и на другия ден още не бил изтрезнял?

# 418
  • гр.София
Нищо пияно не виждам в Димо.
Взех да харесвам Димитър. Кралев ми опротивя окончателно в момента,в който каза за Елица,когато отпадаше, че не му пука за нея грам. Беше от неговото племе и й беше капитан, егати противния човек!
Хем тя никак не ми беше симпатична.
Раду все още го харесвам.
Марти и другият младеж- пъзелист засега са супер хлапета. Браво на неприятната иначе Галя, че видя потенциал в Марти, а също браво и на съотборниците, които много му се зарадваха,че спечели.
Високата мома Виктория ми е ужас за гледане, също и някои други. Силвия яко кокетничи, не ме бърка възрастта й, а самото поведение.
Допадат ми Пелипенко, Маги и Малвина от жените и би било приятно чудо някоя от тях да стигне до финала
Но сме още в самото начало и очаквам промени в симпатиите ми.

# 419
Сигурно сексист. Satisfied

Какво е обратното на феминист? Щото май съм такова Grinning. Аз никога не бих влезнала в коалиция с жени. Като цяло не искам жена да печели. Не са ми симпатични 90% от тях. Да не кажа, че са ми противни.

Харесвам Силвия Радулова, но пак не съм за нея да печели.

За silveto_ не знам дали е сексист, но от продукцията със сигурност са. Че и садисти - миналата година се опитаха да уморят жените от глад, а тази, с трасетата, които са построили направо прилича на физическа саморазправа.

Общи условия

Активация на акаунт