💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 651
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 435
Кралев и психоложката на едно място ще даде основание за докторат на Стан...

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 20:41 от victoria vassileva

# 436
Кралев и психоложката на едно място ще да де основание да докторат на Стан...
Ако им пратят и Радулова ...

# 437
Виж я ти Рени Joy

# 438

Ти не разбираш.Вълната е била подводна;)

# 439
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кралев, довиждане, довиждане.
Благой кой беше и какви ги плетеше, че да им търси сметка, наглец.

# 440
Благо е отвратителен. Язък, че е красавец. Далеч от такива хора.

# 441
  • Germany
Ахаха ей така се прави, скандал директно в очите. Няма това-онова зад гърба. Скоро могат да махнат Игри от заглавието, няма смисъл просто 😆

# 442
Лелеее, Благой откъде накъде им държи сметка! Ама въобще не са длъжни да му дават обяснения. А Кралев смее и да заплашва, че ще отмъщава. Направо ме вбеси!

# 443
Пелипенко провали цялата работа. Да беше изпратена тя. Не им трябват жени в племето. И само мъже да са, пак ще спечелят. Много неразумно действие от Мартин.

# 444
  • На Изток от Рая
Пелипенко провали цялата работа. Да беше изпратена тя. Не им трябват жени в племето. И само мъже да са, пак ще спечелят. Много неразумно действие от Мартин.
Ами то направо игрите само с мъже да ги направят, а ако има жени, да са обслужващ персонал

# 445
Кралев, горкия никога няма да му дойде на ум, че той сам си е виновен да го изгонят. С токсичното си поведение и нервни изблици. Сигурна съм, че такъв е и в живота, онези, които остават в обкръжението му, са онези, на които е успял да вмени чувство за вина.

# 446
Защо ми се струва, че РадУ го е страх някак от Силвия? Искал да остави Миряна....?🙄
Кралев малко по мутренски заплашва...

# 447
  • Be realistic - plan for a miracle.
“Малко” ли 😀 Рядко нагло парче е този и типичното богаташко синче готово да плаши с “ти знаеш ли кой съм аз” в реалния живот, точно такъв типаж е.

# 448
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Всички стоят като виновни ученички все едно са му длъжни на богаташчето да му осигуряват вечен имунитет. Хайде да видим какво ще направи, Благой ако така ми кресне на мен набързо сърмите му ще бъдат свити, няма да гъкне.

# 449
  • На Изток от Рая
Нищо не показаха от завръщането на капитаните, никой нищо не коментира, а продукцията такава интрига спретнаха със Светлин

Общи условия

Активация на акаунт