💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 719
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 345
Е те всички и мъже и жени претендират за финал там Joy

# 346
  • София
Златното правило: Предаването е ходещ спойлер Grinning

Баш момата за блатото се мерна на промото за утре.

# 347
Всичките от жълтите се видяха кои са и е ясно кой отива. Само на Островът промотата са по-спойлерови.

# 348
Е те всички и мъже и жени претендират за финал там Joy

Напротив. Това се коментираше и в предната тема. Рени е влезнала да става победителка? 😀 Мани е влезнала с претенции за финал? И още и още мога да изброявам, но щом до 6ти сезон не е разбрано, няма смисъл.
Някой влизат да предизвикат себе си, други да ги забележат, трети да си изживеят мечтата и тн.. до където стигнат, до там. Малко са тези които наистина влизат със заявка финалист.

# 349
Добрин се оказа доста хитър играч.
Мислите ли, че наистина Кралев му е казал, че е стратегия и "използва" Крамарска и Поли или Добрин ги манипулира?
От промото за утре вечер имаше момент, в който се разправяха. Кралев казваше, че нищо не е говорил, че някой си измисля нещата. Тогава Добрин вмъкна в разговора, че Кралев ги е говорил тези неща пред него. Разговорът се водеше пред всички.  Добрин не ги манипулира.

# 350
Потресена съм как преобърнаха Добрин в морето, “спасявайки” го, а малко след това му праснаха главата в шатрата🙄
Заслужено спечели Светлин, много ме разочарова с неадекватната си дружба с куция кон на сезона, но физически е много добре.
Мартин е супер симпатичен, надявам се утре да вземе правилното решение и да ни отърве от Кралев поне за малко…

# 351
  • София
Ужасно беше това което можеше да се случи с Добрин.
При тези вълни и ако наистина е имало мъртво вълнение, а Димо не си плямпа ей така е абсолютно недопустимо да ги караш да плуват и то на 80 метра навътре. Да, всеки ден апелирам за плуване, но не и при такива условия. Крамп всеки може да получи. Даже спасители са се давили именно заради схващания в морето. Особено и при по-бурно море. Понякога номера с изпъването и полегването не минава ако има мъртво вълнение и те дърпа навътре.
Битката трябваше да бъде спряна отдавна. Спасителя с каяка няма да го коментирам. Трагикомедия. На гърба на Добрин, който може и за цял живот да си остане със стрес от морето. Абсолютно безхаберие! 😠

Иначе за играта. Светлин има две слаби места, така че вече по коплексност отива доста по-назад в личната ми класация за всички времена.
Няма добра техника на плуването, но не му е и слаб елемент между другото да отбележим. На пъзел е слабичък и не е много адаптивен. Просто е зверски трениран и до там. Но това не е достатъчно, защото има и други зверски тренирани, но по-добри плувци от него, по-добри пъзелисти и по-съобразителни на арената. Калоян не е от тази лига. Той поне умее да плува, има много добра техника, но на сушата е по-слаб от Светлин и Добрин, а на пъзелите също е слаб. Жалко, че не успях да видя как е Добрин на пъзел. Иначе Добрин има много лоша техника на плуване. Дано да е било заради крампирания крак, но с това мятане на ръцете ще хаби страшно много енергия ако има плуване в някоя по-дълга битка. Досега винаги когато е стартирал рамо до рамо със Светлин на 1 пост, Светлин винаги е пред него. Не с много, но е пред него...
Прогнозирах победа за Калоян, защото видях в промото, че има плуване. Пак не познах. Е, здраве да е. Близо бях, на едно топче... 😀

Мартин ги разби конкурентите си! Без арката над басейна на всеки елемент беше най-бърз. И на копаенето и на пъзела (там беше разковничето) и на стрелбата. Заслужено влиза в племената. Много възпитано и усмихнато момче изглежда. Успех му желая. Радвам се за имунитета на Борисенко.
Легендите гласят, че Изабел все още копае някъде из Дуранкулак...

Кралев и Благо са готови за 10 от 10 на Тими... Който разбрал-разбрал...
Кралев си заслужава блатото отвсякъде. И според мен на 90% е пътник за там. Но той си е комплексен и има вероятност да се върне. Още повече, че на съвета ще е с имунитет (предполагам).

Добрин ще излезе много добър стратег, как с няколко хода матира врага, докато Димитър е още в окопите в тила му... 😀😉 Радвам се, че двамата са тандем, защото Митето ми е много симпатичен още от старта на сезона.
Крамарска и Пелипенко, Габи и Анита, Изабел, Наталия, Рени, Маги, Иванина. За съжаление чисто ментално много слаби жени. Или условията са им тежки или отношенията чисто социално в племената. Все някоя за нещо се оплаква и намила или се тръшка и реве. Сезона е още в началото си, а аз толкова много ревове и драми не си спомням да е имало за 6 години. Много ми допада Габи на терен, но е толкова разглезена и толкова негативна и с такова пренебрежение говори към хората и на базата на какво? Какво толкова е постигнала в живота си? Как може толкова грозно отношение и такава липса на уважение към Венци. А то момчето се опитва да направи нещо за всички. Айде ще си замълча, че...

За утре мисля нова жълта победа, а дръзките на съвет да си разчистват сметките.

# 352
Благо и Кралев си разменят въпроси/отговори в ИГ с цел компрометиране на други участници. Отвратителни са. Благо беше един от най-секси мъжете този сезон и с това грозно поведение и той стана такъв.. Мухьо!

Малко разкош. Не е спойлер, качвам снимки в спойлер за да не става чаршаф.

Скрит текст:
Димитър ще се окаже, че е душичка и че пред камера спира да мисли. На мен ми е секси Grinning

Гого = Светлин +Добрин. Grinning

# 353
Точно догледах епизода…хаха, Кралев, великият стратег, плувец, борец, катерач, балансьор, пъзелист и илюзионист (най-вече) и Благо, основно плувец и горе-долу т’ва е, бяха като петокласници на очна ставка при класната пред Мартин. И двамата знаят точно как са се омазали, съответно последва някакъв крайно жалък опит да намерят спасение.

Добрин ги изигра в собствената им “игра”. Евала. Не го очаквах от него, бях го подценил. Много добре компенсира с интелект за крампите по-рано.

# 354
Още не съм свършила с епизода, но Игрите дълбаят дъното. Що за предимство е “или да пратиш някой на блатото или грошовете”, че и нямаш право да казваш. Досега Винаги са имали право, сега изведнъж - не. Как лекичко и тъничко искат да вкарат интригата.. Изключително нелепо. Чак не ми се гледа по-натам, само заради коментарите тук ще избутам.

# 355

Кралев и Благо са готови за 10 от 10 на Тими... Който разбрал-разбрал...

Уф бе, да. 100%. Тази реплика за жените и чиниите направо ми стана лошо от нея.

# 356
Точно в промото за утре ясно се вижда, че Кралев липсва при гордите. Следователно е на блатото Thinking

# 357
Никак няма да ми липсва. Да заминава. Там ще го хапнат набързо като топъл хляб.

# 358
  • Брюксел / София
Най-големият успех на този епизод / игра на капитани е, че не удавиха Добрин. Той очевидно не може да плува добре, но това няма значение. Димо сумати време се мота докато накара “професионалистите” да отидат с кану, което май е от инвентара за игрите, да го извадят. Те пък “страхотните професионалисти” само дето не го удавиха. После от невнимание си тресна главата в шатрата. Изобщо страшна простотия.
Аз разбирам, че тези млади хора искат да станат известни, но не трябва да е на всяка цена. Здравето би трябвало да е преди всичко, а на продукцията не й пука. За нея само рейтингът е важен и това е пошло!

# 359
Аз пък очаквам някаква проява на идеализъм от Раду. Някои образи тепърва ще се разкриват.

Допълвам, сега прочетох, че Добрин е зодия близнаци. Ами ще става интересно или пък по някое време леко тъпичко.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 00:30 от Mama2288

Общи условия

Активация на акаунт