💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 604
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 480
  • На Изток от Рая
Защо са сложили Светлин на пъзел, видяхме му логическото мислене на капитанската. А не могат ли първо хоризонтално да го наредят този пъзел и после да го изправят

# 481
Ох тоз Светлин. Хич не ми е приятен на мен, нещо има в него, което ме дразни. Ега препише поне да минат натам. Аз, разбира се, съм за отбор 🟢🟢🟢

# 482
  • София
Ето защо държат четвърто племе. Да им захранва отборите, че с тези контузии без играчи ще останат. Изтръпвам всеки път, когато някой се контузи и се моля да няма я счупен крак, я прешлен. Продукцията сериозно трябва да си вземе бележка, а за пореден сезон не го правят. Здравето на участниците го нямат за нищо.
Само дето контузените няма да бъдат заменяни от хората на блатото, миналата година беше същото: вкараха Пенелова на мястото на Моника, вместо да вземат някой от изгубените

# 483
Как е възможно да им дават такава игра? Аз на тяхно място щях да бойкотирам играта и да седна на пясъка, защото на тези варели, шансът да се пребия, е голям. Наистина за тези години не се научиха, че е хубаво и желателно максимално да обезопасят дадено препятствие. Да, едната игра беше обезопасена, до някаква степен, но тези, които гледаме в момента, не са. То и затова ще чуваме много често думите: "Лекар на терен".

# 484
Но какво да очакваме да се промени от тези продуценти? Нов бардак със стари..

# 485
Аз съм окончателно за жълтите. Кралев го няма. Най-много любимци имам в жълто племе. За Гордите съм.

# 486
Варели и Спешно отделение! Тия още от първия сезон са наследили два хектадекара склад за варели!
Едно и също трасе през битка! Или поне така аз гледам, щото този сезон не следя много!
А морето пак за фон! Така се нагледах на варели за краткото време, дето гледах, че вече ще ги сънувам!

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 21:46 от Anhela_a

# 487
  • Варна
Рени не е минала варелите...кой ли я заместил?

# 488
Кралев има налудничав поглед, мен ще ме е страх да замръкна под един покрив с този.

# 489
Ето защо държат четвърто племе. Да им захранва отборите, че с тези контузии без играчи ще останат. Изтръпвам всеки път, когато някой се контузи и се моля да няма я счупен крак, я прешлен. Продукцията сериозно трябва да си вземе бележка, а за пореден сезон не го правят. Здравето на участниците го нямат за нищо.
Само дето контузените няма да бъдат заменяни от хората на блатото, миналата година беше същото: вкараха Пенелова на мястото на Моника, вместо да вземат някой от изгубените
Така беше, но миналата година си е за миналата година.😆 Като ги знаем как си менят правилата в движение, вече нищо не може да се предвиди, то е глупост след глупост.

# 490
  • Варна
Ако е от жълтите май Добрин мина
Ох, тоя Добрин ми прилича на мексикански уличен бандит

# 491
  • Варна
Ако е от жълтите май Добрин мина
От сините е..

# 492
  • София
Така беше, но миналата година си е за миналата година.😆 Като ги знаем как си менят правилата в движение, вече нищо не може да се предвиди, то е глупост след глупост.
Много скоро ще разберем

# 493
Моля, известените предварително да се въздържат от намеци.

# 494
Малко е болезнено за гледане обаче колко са глуповатички. Айде триъгълника го остави, обаче излагацията вчера с картинката с 8 части беше сериозна.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 21:30 от moonriver

Общи условия

Активация на акаунт