💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 647
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 630
Силвето е топ, според мен наистина Раду не я хересва защото не може да я манипулира, а знае социално колко силна тя би могла да бъде.

според мен я харесва и се държи точно като отхвърлен мъж или такъв, който подсъзнателно се чувства отхвърлен. докато Силвия се забавлява с мъжкото му "внимание" той започна да изравя несъществуващи компромати и да разчиства територията от към останалите мъже. тръпка му е, голяма, но няма да си признае Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 631
Да, съгласна съм, преди няколко дни го казах. Плюс това, Водолеят е със вградено слаб ангел и склонност към женкарство. Той просто й се кефи страшно много и му текат лигите по нея, затова е злобен. Не че не го е яд, че тя не го слуша... и това е. Отхвърлен мъж така злобее, да, съгласна съм!

Силвето е топ, според мен наистина Раду не я хересва защото не може да я манипулира, а знае социално колко силна тя би могла да бъде.

според мен я харесва и се държи точно като отхвърлен мъж или такъв, който подсъзнателно се чувства отхвърлен. докато Силвия се забавлява с мъжкото му "внимание" той започна да изравя несъществуващи компромати и да разчиства територията от към останалите мъже. тръпка му е, голяма, но няма да си признае Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 632
  • София
Уф много задълбавате с това, оставете любовните трепети за другия канал, те така или иначе май няма какво друго да показват цяла есен (при тях никой не се претрепва епично както тук). Joy
Раду си личи от километри, че е разучавал играта от предните сезони детайл по детайл и всичко при него е премерено и манипулативно: кога да каже нещо, кога да си замълчи. Той играе не само срещу останалите, но и се опитва да играе срещу самата продукция (causa perduta, но нищо не пречи някой да опита). Въпросът е кога другите ще го усетят и ще му подрежат крилата (за продукцията знаем, че ще удари когато е най-рейтингово). Инак Раду вече си личи, че ще бъде "злодея" на сезона и ще обере негативния вот на масовия зрител, но по мое лично мнение, именно това го прави засега толкова интересен за гледане: да се види докъде ще стигне със схемите, колко от тях ще се получат, защото и Силвето е гърмян заек и няма да стои да го гледа как си разиграва коня сред младите жабчета Joy По-рано сбърках като писах че Зелените са станали безинтересни: успяха да ги развъртят много добре. Сега чакаме същото и при сините за да стане картинката пълна

# 633
  • София
Да ви се похваля, Гешев днес ми беше клиент. Супер скромен и възпитан!

# 634
Симеон Кралев - рак (27.06)

# 635
Да ви се похваля, Гешев днес ми беше клиент. Супер скромен и възпитан!
Ех ,късметлийка Relaxed

# 636

Ха ха ха

# 637
  • София
Значи са му дали да празнува рожденния си ден на резиденция и след това са го изпидуркали на блатото Joy

# 638
Уф много задълбавате с това, оставете любовните трепети за другия канал, те така или иначе май няма какво друго да показват цяла есен (при тях никой не се претрепва епично както тук). Joy
Скрит текст:
Раду си личи от километри, че е разучавал играта от предните сезони детайл по детайл и всичко при него е премерено и манипулативно: кога да каже нещо, кога да си замълчи. Той играе не само срещу останалите, но и се опитва да играе срещу самата продукция (causa perduta, но нищо не пречи някой да опита). Въпросът е кога другите ще го усетят и ще му подрежат крилата (за продукцията знаем, че ще удари когато е най-рейтингово). Инак Раду вече си личи, че ще бъде "злодея" на сезона и ще обере негативния вот на масовия зрител, но по мое лично мнение, именно това го прави засега толкова интересен за гледане: да се види докъде ще стигне със схемите, колко от тях ще се получат, защото и Силвето е гърмян заек и няма да стои да го гледа как си разиграва коня сред младите жабчета Joy По-рано сбърках като писах че Зелените са станали безинтересни: успяха да ги развъртят много добре. Сега чакаме същото и при сините за да стане картинката пълна
Обаче в предишния сезон Мартин, като се озова с Денислава в една стая, при все че имаше свободни стаи, веднага се усетиха любовни трепети и закачки, а при този Мартин и Малвина - суша. Нарочно ли не ни показват?

# 639
Не виждам нищо смущаващо, нито в плача на Крамарска, нито в този на Габи, отделно и двата бяха искрени и емоционални.
Крамарска е още дете, едва навършила 20 тук я направиха на две стотинки. Тя е спортист и знае много добре, че тази контузия може да я извади от мечтата и - ИВ и плаче от болка и скръб. Габи също - тежко е да стоиш на някакво блато 24 часа без да правиш нищо, без ядене, без дори да те снимат, без да играеш - в гората при комарите. Тежко и е, че не е в играта и емоционално го изразява, личи си, че гори да играе.
Маги мина варелите най-бързо и показно, за мен си остава най-добре подготвената жена за сезона най-малкото топ 3 (не знаем как е на пъзели). Много е тиха, мила и скоромна обаче, което в ИВ е минус.
Мартин може да не е длъжен на никого, но е очевидно, че всички са се съгласили да пращат слаб играчи на блатото, говерили са го цяла седмица. Ако още там е казал ще направя най-доброто за мен е едно и напълно разбираемо, но ако всички са били съгласни с този план е разочароващо и си е предателство.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 15:50 от ТикТак

# 640
Не виждам нищо смущаваюо нито в плача на Крамарска, нито в този на Габи, отделно и двата бяха искрени и емоционални.
Крамарска е още дете, едва навършила 20 тук я направиха на две стотинки. Тя е спортист и знае много добре, че тази контузия може да я извади от мечтата и - ИВ и плаче от болка и скръб. Габи също - тежко е да стоиш на някакво блато 24 часа без да правиш нищо, без ядене, без дори да те снимат, без да играеш - в гората при комарите. Тежко и е, че не е в играта и емоционално го изразява, личи си, че гори да играе.
Боже, колко мъка има на тоя свят ,Боже!
Днешните младежи изпадат в депресия от скука. И при положение, че със сигурност нещо им дават да ядат. Пуста дрянова тояга, както викаше баба ми! И са отишли там доброволно!

# 641
  • София
Аз пък не останах с впечатлението, че са се разбрали да пращат слаб играч, а че мрънкалниците са очаквали той да се погрижи за тях.

# 642
Вече няма да се питат кандидатите: "ти как си на пъзелите?", а ще е "ти как си на варелите?" Grinning можеш ли да ги мъкнеш, буташ, теглиш, а да ги прескачаш можеш ли? Joy

# 643
  • Буркина Фасо
Не виждам нищо смущаващо, нито в плача на Крамарска, нито в този на Габи, отделно и двата бяха искрени и емоционални.
Маги мина варелите най-бързо и показно, за мен си остава най-добре подготвената жена за сезона най-малкото топ 3 (не знаем как е на пъзели). Много е тиха, мила и скоромна обаче, което в ИВ е минус.
Мартин може да не е длъжен на никого, но е очевидно, че всички са се съгласили да пращат слаб играчи на блатото, говерили са го цяла седмица. Ако още там е казал ще направя най-доброто за мен е едно и напълно разбираемо, но ако всички са били съгласни с този план е разочароващо и си е предателство.
сама даваш отговора. многото моми не са подготвени. и болките са толкова страшни, че след минути се връщат на терен.
аз пак си мисля - не може ли за всяко препядствие да искат наказание при положение, че не могат да го преодолеят ?

# 644
  • София-Младост
Мен ме боли от това разчекване по варелите...дано нямат последствия някога. А падането няма и да коментирам.
Не разбирам сърденето на червените, нормално е да си говорят някакви неща, прати слаби, ще се пазим един друг и бла-бла. Извън блатото нещата са други. Мартин отива при непознати за него играчи, дори не знае кой е слаб и кой силен...За мен той взе най-правилното решение. Въпреки сърденето на Благой. Грозно вървеше вчера след играта на 15 метра напред. Симеон ми е интересен, малко като пуйче (умишлено не пиша пуяк) се надува...но според мен рано или късно ще му падне гребена, ако реши да израстне малко...ако ли не...ще видим до къде ще стигне.

Общи условия

Активация на акаунт