💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 414
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Как да нямало варели днес, съвсем в началото на трасето претичваха по тях (и падаха). Grinning

Спечелилата Десислава според мен е подходящо попълнение. Дано има здрав разум.

# 1 276
Силвия е в добра форма, но 45 си е 45, нито е новото 30, още по-малко новото 20. И да показва, и да разказва си е близо до менопаузата, ама щом я влече да се прави на невероятно яката мацка дето всички от племето харесват и припадат по нея - ами, добре.
Ама ако една жена иска само як секс, а не да роди пет деца, каква менопауза влиза в картинката?
Никой не оспорва, че е на 20,30 и т.н. години. Просто е предизвикателна и секси жена. Изглежда добре и го знае и се опитва да го използва.

# 1 277
Гледах току що анонса за следващия епизод. Защо новата при сините отговори на поздрава "Добре дошла" със "Зле заварила"?

# 1 278
  • София
Гледах току що анонса за следващия епизод. Защо новата при сините отговори на поздрава "Добре дошла" със "Зле заварила"?
Според мен, защото дойде по средата на скандал

# 1 279
игрите се гледат и от мъже.
те може би пък това искат да гледат

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.

А нека мъжете да отговорят на този въпрос.Не мисля, че повечето мъже биха извърнали поглед от задника на Силвия.Нито пък от някой друг задник.Хайде да не се заблуждаваме. Най ми е интересно жени да говорят от името на мъжете какво харесват мъжете.Все едно аз да обяснявам какво харесват жените.

# 1 280
Леле, Раду ако беше на басейна при жълтите, дето го показаха тази вечер, направо не го виждам! Разведе се! Очаквам синхрон на Димитър как се оплаква от сексуален тормоз - Пелипенко си е направо взривоопасна! Дано е учил за сапьор в армията.

# 1 281
Ужасно скучно да гледаш една и съща игра. При това нямаше ни един варел за цвят. Чак ми липсваха
Има, има.Как да няма.Въртящите се варели са тамЧе е скучно, скучно е.Но си мисля, че просто не могат да се справят да строят още едно трасе, че да го изпробват и т.н. За това трябват повече хора . А знаем, че Тупарев не обича да прави излишни разходи .
Доживяхме да видим и някакви жалко опити за обезопасяване.Тук таме бяха залепели по някое цветно донапренче.Колкото за цвят.Като първи опит чак в сезон 6, похвално;)

# 1 282
Обърнахте ли внимание как Димо каза на Джоглева, че може да отиде и да изправи ринговете си, защото явно нямва хващане така като паднат, а падат, защото такава им е работата. Калпава.
Защо тогава така мъчеха Гризлито, а на него не му казаха да отиде и да си изправи? Дали е умишлено с цел да отпадне или чак по-късно са осъзнали, че не практика е невъзмножно да се закачи куката за ринга. Дано не е първото, защото поне засега участта на всички класирали се чрез кастинг битка е меко казано незавидна. А Ралица не спести критики по негов адрес след играта.
Според мен го оставиха да се мъчи, за да стане по-интересна и дълга битката.  В предни сезони сме виждали паднали рингове на тази игра и в следващ кадър - закачени обратно, та явно знаят. И Ангел имаше 1 или 2 така извадени, щеше да е интересно да видим кога щяха да кажат на Гешев да си ги изправи - преди Ангел да стигне до неговите криви или заедно с него.
Рени капитан звучи интересно, да видим ще стане ли. Може да спечели някоя томахавка, брадвичка или каквото там дават този сезон.
Може реквизита да е само от варели, но пък изненадващо много приложения са им намерили.

# 1 283
като не ги карат още сами да си сглобяват съоръженията , пак са добре, че и да си ги носят от къщи

Давай им ти акъл, давай им.  Първа игра на седмицата, сглобяване на съоръженията. Първият сглобил на резиденцията, втория на стопанството, третия на плажа;)

# 1 284
  • Варна
Аз почвам да се притеснявам за Мартин и Добрин 🏳️‍🌈

Добре, че спечели малкото (на години) Деси, инак щях да се изприщя.

# 1 285
Аз почвам да се притеснявам за Мартин и Добрин 🏳️‍🌈

Мартин и Добрин си имат невероятно красиви приятелки. Просто си допадат, на един акъл са и прочие.
Днес пуснаха клип в тубето с тяхна колаборация за спортуване мисля беше. Близка са. Явно са станали още на кастингите, защото прекалено добре се стиковаха още на първата игра и се бъзикаха един с друг. Другото, което ми направи впечатление е, че когато Добрин разговаря с Мартин му говореше не като на непознат, а като на познат и изгониха Кралев. Партия са си.

# 1 286
Толкова скучен епизод.
Вместо да вкарват нов играч, да бяха дали игра и шанс на някой от блатото.

# 1 287
  • Sunshine state
М,да, абсолютно съм съгласна с всички, че беше излишно да вкарват нов играч при положение, че едни резерви им "гният" на блатото.. Абсолютна простотия. Чакали били с години да влязат в игрите. А тия на блатото са минали кастинги, та да ги хапят комарите. 🙄😆

# 1 288
  • София-Младост
Толкова скучен епизод.
Вместо да вкарват нов играч, да бяха дали игра и шанс на някой от блатото.
Или на някой от петия отбор, който отпадна изцяло. Скучно беше, с една  кука вадят по две тапи. На голямата Деси с това издърпване, ще стане като вчера с Гешев. Щеше да и е доста трудно после да издърпва, но т епък и разрешиха, или тя сама си ги изправи иникой не я спря. Даже онзи ден, ако Ангел не се контузи, резултатът можеше да е друг 🧐

# 1 289
Скрит текст:
игрите се гледат и от мъже.
те може би пък това искат да гледат

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.

А нека мъжете да отговорят на този въпрос.Не мисля, че повечето мъже биха извърнали поглед от задника на Силвия.Нито пък от някой друг задник.Хайде да не се заблуждаваме. Най ми е интересно жени да говорят от името на мъжете какво харесват мъжете.Все едно аз да обяснявам какво харесват жените.
Аз мога да напиша какво каза мъжът ми, като я мерна в кадър. Не беше положително и ако тя чете, може да се засегне, така че ще си го спестя.

Общи условия

Активация на акаунт