Приятелят ми иска да направя аборт

• 8 038
  • 213
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Не разбирам защо начина ни на протекция е толкова странен. ММ може и да иска още едно дете, но му имам достатъчно доверие, че няма да манипулира нарочно презервативите. Дори и да стане беля има спешна контрацепция и както казах и крайно решение - аборт. ММ е категорично против хапчета. Аз нямам проблем с тях.
Защо трябва да ми казваш че пиеш ?
Защото когато живееш с някого е трудно да се крият ежедневни действия. Но просто да ги купи и да ги пие. Толкоз.

# 181
Не прочетох всичко но ми стажа жал за момичето/авторката.
Този мъж (момче) явно не става. Бих го разкарала. Каквото и да реша за бременноста.
Иначе на 20 си е рано но не и невъзможно Simple Smile

# 182
Защо задължително трябва да пие противозачатъчни? Какво им е лошото на презервативите?

# 183
Отвратителни са презервативите.
Губи се всякаква чувствителност и спонтанност. При постоянни партньори се търси вариант удобен и за двамата.
Извън това, има и спирали, които са много по-добър вариант от хапове, които са ужасни за жените.

# 184
Отвратителни са презервативите.
Губи се всякаква чувствителност и спонтанност

Никва разлика няма. Освен за спонтанността, де. Ама който обича да го разчекват на стената без предупреждение - има си хапчета и куп други неща.

# 185
И какво точно им е отвратителното на презервативите. Освен това са единственият надежден и безвреден метод. Иначе за семейни двойки, които вече са си родили деца - вазектомия, чисто, просто, перфектно

# 186
Ок. Ползвайте си ги със здраве и силен секс.

# 187
Ами ние сме с дете на 3.5 години. Нямаме кой знае каква спонтанност.

# 188
  • София
Презервативите са отвратителни, ама абортът е супер Smile Или някакви химии да ти разбиват хормоните Smile

# 189
Силният секс явно е да се окажеш до ушите в телесни течности.

# 190
  • Out of the Mix
Скуърт, муърт, плис, ала бала, пльок. MaskYumSobSmile

Мирчу, вие планиран секс ли правите, по график, с подготовка? Rolling Eyes
Спонтанността е задължителна, еб+м ти и секса иначе.

# 191
Точно така е силният секс.
НО тук говорим за дечища на по 20.
На тях и с хапове и презервативи едновременно пак ще им е малко.
НИто са готови, нито знаят какво става.

# 192
  • София
Именно, за това става дума, че са деца. Не са зрели хора, не са в сериозна връзка, видимо нито могат да си имат доверие, нито са на една вълна, нито могат да поемат отговорност за действията си и последствията от тях. Не можем и не трябва да ги мерим по нашия аршин.

# 193
Не можем.
Но и на 20, и на 40 никой не може да ти каже какво да правиш със собственото си тяло и бременност.

# 194
Което с нищо не променя факта, че тва дете няма да може да го гледа както подобава, ако го роди. И да я еманципирате, и да нея - все тая.

Общи условия

Активация на акаунт