Приятелят ми иска да направя аборт

• 8 032
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
Кой е казал, че е лесно? Аз просто казвам, че съвсем не е невъзможно да се справи.
А ти значи казваш, че човек трябва да избягва всяка трудност с цената на каквото и да е?

И какво като момчето не искал бебе? Той ли има право да решава дали да има живот или не?

Хайде, това е пързалка, но ако започваш с презумпцията, че при двама родители бабите и дядовците щели да помагат и да отглеждат бебето, сама не знам как ще се справи.

# 211
Тя е на 20г,евентуално е студентка и не работи. Бащата не желае детето. Родителите й едва ли за това си мечтаят, на тия години да им тупнат и бебе да гледат и студентка. Пълен абсурд. И в крайна сметка става въпрос за дете, за друг живот, за който тя трябва да е отговорна. Пак питам-тя как ще го гледа? Къде, с какви пари? Аз изобщо не разбирам защо не се каже грозната истина, а трябва да слагаме розовите очила, че всичко е прекрасно и пръцкаме дъги! Напротив, ще й е много трудно и едно дете ще расте без баща.

# 212
Дами, следете темата както трябва! Авторката се включи, абортирала е, остава си с гаджето, което има свои планове за живота и развитието си. Стига се джанкахте и изчислявахте колко струва отглеждането на дете. Няма смисъл, защото бебе вече няма.

# 213
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт