Приятелят ми иска да направя аборт

• 8 047
  • 213
  •   1
Отговори
# 165
Чета и се дивя какво лошо има.в презервативите? Само за любовници бил, не ставал.за съпрузи.... Ти да видиш.

# 166
  • Пловдив
Чета и се дивя какво лошо има.в презервативите? Само за любовници бил, не ставал.за съпрузи.... Ти да видиш.
Зависиш от него. Иначе няма лошо.

# 167
Поне ще знаем, че ако стигнем до "да знаеш, че ще ставаш татко", значи са ни отчели за достойни. Ако се замислиш е комплимент.

Факт!
Жалко, че впоследствие се оказва, че „достойните“ на практика изобщо не са достойни.

# 168
Е, баш.. Може да имаш доверие на любовника, но на мъжа не?

# 169
А по въпроса за контрацепцията... Принципът да се предпазва жената, вместо мъжът, е много сбъркан.
Това е като да стреляш с бойни патрони срещу човек с бронежилетка и да разчиташ на ефикасността ѝ, вместо да стреляш с халосни, за да си абсолютно сигурен в резултата.

# 170
  • Пловдив
А по въпроса за контрацепцията... Принципът да се предпазва жената, вместо мъжът, е много сбъркан.
Това е като да стреляш с бойни патрони срещу човек с бронежилетка и да разчиташ на ефикасността ѝ, вместо да стреляш с халосни, за да си абсолютно сигурен в резултата.
Така е. Страничните ефекти при евентуалните лекарства за мъжка контрецепция са сходни със страничните ефекти при жените. Но както е знайно един мъж с 37, 5 се чувства по-зле от жена, която ражда.

# 171
Аз смятам, че здравето на жената е освно в нейни ръце. Сега кой на кого се надява си е негов проблем. Тя и авторката може да се е надявала на партньора си ама на, забременяла е. Има и дамски презервативи,  21век е, има варианти, не сме в каменната епоха,въпрос на усещане и разбиране с партньора.

# 172
  • Washington,USA
Аз не знам защо някой би правил секс без два или повече начина за контрацепция. Много Ви се ще да имате ремаркета за 18+ години.

# 173
от авторката: Благодаря на всички. За окуражаването,за критиката и за градивната такава! За да не оставям историята под въпрос относно това как се е развила, хапчето очевидно е подействало, на сутринта,когато станах бях подгизнала в кръв,имах ужасни болки в корема,но странното е,че днес кървенето е сравнително по-слабо,няколко капки за целия ден…Странно,защото гинеколога ми каза,че ще имам обилно кървене МИНИМУМ седмица,а може и до месец…Също така плода не е изхвърлен,единствено кръв,чиста кръв и ужасни болки. Реално аз нямам представа как трябва да изглежда плода,но най-вероятно ще разбера,ако нещо изпадне. Та това е,гинеколога каза да го посетя след седмица,така че… Ще чакам. И сега като прочетох това,което съм писала,звучи донякъде нелепо,но бях афектирана,объркана,ядосана,прилив от емоции. Друго,което искам да добавя относно един  коментар(или повече)-Да,живея с нашите все още,но работя,не вземам джобни от тях.😀Мога да кажа,че донякъде сега мисля по-трезво и е станало това,което е трябвало да стане. Да,гадно ми е няма да отричам,първата ми бременност да завърши с аборт,но в крайна сметка,ако бях решила да се опълча и да задържа бебето,въпреки неговата воля,той щеше да остане с мен,но винаги щях да знам,че един вид е тук “по принуда”,той има други планове на този етап,иска да се развива и не мисля,че имам правото да го спирам. Надявам се да няма някакви усложнение,защото четох наистина дооооста по темата с медикаментозния аборт. И след някоя друга година,когато ще съм наистина готова за такава голяма отговорност, да го получа отново… Имам забрана от профил,от който написах публикацията не зная защо,но затова не можех да отговоря.

# 174
В толкова ранна бременност не е сигурно, че ще се види ембрионът

# 175
  • Пловдив
Аз не знам защо някой би правил секс без два или повече начина за контрацепция. Много Ви се ще да имате ремаркета за 18+ години.
Ами например ако си женен и нямаш нещо особено против още едно дете. Не е активно да го искате, ама нямате против. И ако стане - стане.

# 176
Не разбирам защо начина ни на протекция е толкова странен. ММ може и да иска още едно дете, но му имам достатъчно доверие, че няма да манипулира нарочно презервативите. Дори и да стане беля има спешна контрацепция и както казах и крайно решение - аборт. ММ е категорично против хапчета. Аз нямам проблем с тях.

# 177
...но както е знайно един мъж с 37, 5 се чувства по-зле от жена, която ражда...

Тва ме подсети как най- страшното разболяване ми е настинката Grinning Всичко друго идва и си отива за точно ден.

# 178
  • Пловдив
Не разбирам защо начина ни на протекция е толкова странен. ММ може и да иска още едно дете, но му имам достатъчно доверие, че няма да манипулира нарочно презервативите. Дори и да стане беля има спешна контрацепция и както казах и крайно решение - аборт. ММ е категорично против хапчета. Аз нямам проблем с тях.
Аз втори път ти казвам - как оставяш някой друг решава за твоето тяло?!?!!?

# 179
  • На изток от Ада
Защо трябва да ми казваш че пиеш ?

Общи условия

Активация на акаунт