Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 442
  • 258
  •   1
Отговори
# 60
За мен пиещите мъже са turn off.
Лични предпочитания, не го мисли толкова.
Ти се прецака.
Те 99% пият.
Оставаш на 1%

Тогава как попадам все на такива, които не пият.  Отиваме на среща, аз си поръчвам питие, а те водичка. Знаех си, че съм страшен карък. Искам да срещна един истински мъж, който да си пийва. Трезвениците са кофти хора.
Права си големи бастуни.
Аз не пия или много рядко в компания.
И съм кофти за компания. Седя и мълча като пукел Simple Smile

# 61
Имам познат, който не понася жена да пие бира от кенче или шише. Ако е сипана в чаша, няма проблем.
Той самият не пие нищо в пластмасова чаша, и не яде с пластмасови прибори.
На такива странни места е вадил покривка и керамична посуда, че сме се спуквали от смях с него.
Жена му си пие бира, но не съм я виждала да надига шише.

# 62
Мисля, че този познат е просто еколог, който се бори с микропластмасата. 😀

# 63
Няма никакво отношение към това дали е дама една жена или не.
Този е некъв бастун.
Просто от бирата се пърди яко и подува корема. А, и е калорична.
Харесвам много горчиви бири, но не и повече от 2. После става свинщина.

# 64
Имам познат, който не понася жена да пие бира от кенче или шише. Ако е сипана в чаша, няма проблем.
Той самият не пие нищо в пластмасова чаша, и не яде с пластмасови прибори.
На такива странни места е вадил покривка и керамична посуда, че сме се спуквали от смях с него.
Жена му си пие бира, но не съм я виждала да надига шише.
Е тоя си е луд за връзване,
Мен бирата не ми пречи ако е в нормални количества.
До първата каса с бира ще седя. После ставам и си тръгвам .

# 65
Американките и западноевропейките са способни да погълнат такова количество алкохол на едно сядане, че скалата на възмущение на родните ганьовци направо ще експлодира. Simple Smile
Всеки път ми е чудно как колежките при събирания пият 2-3 бири, понякога плюс чаша вино и се качват в колата. Всъщност за тях бирата не е алкохол Simple Smile, а напитка с храната.... В работата е същата работа - празни бирени бутилки стоят почти всеки ден на плота в офисната кухня.

# 66
Мислех, че е останало в далечното минало това разбиране. Наистина, в далечните ми студентски години съм чувала подобно твърдение. Веднъж се хилеха момчетата на една "умност" на колега, че най-мразел жена да пие бира и да пуска мустаци. Имаше предвид конкретна преподавателка, случайно видяна някъде с бира. Много ерудиран жена, но абсолютно антиженствена, не заради бирата.
В началото на трудовия ми стаж също ме е било някак срам да пия бира. Но и не обичах много. Сега от алкохолите ми е любимо питие.
Странно ми е, че десетилетия по-късно пак има подобни мнения.

# 67
Ето затова трябва да се действа директно с ракия, уиски и водка.

# 68
Ето затова трябва да се действа директно с ракия, уиски и водка.
Трескаш на екс. Обърсваш с опакото на ръката. Поглеждаш страшно  (като войвода)и удряш по масата, та чак чиниите да подскочат.
Мдааа има романтика. Пък и да знае кой е мъжа в семейството.

# 69
Всеки човек идва с неговите особености. Това само може да подскаже, че двама души не са един за друг и жената  не е необходимо да се мъчи да му се хареса.
Според мен и тук може би става въпрос за прекомерна скрита употреба, виждала съм такива жени и аз не ги харесвам.
Отиват на плажа и хоп 1-2 бири. Приберат се и айде пак 1-2 бири. За вечеря пак 1-2... стават едни гръмогласни, малко тип мъжкарско мислене и държание имат и някак естетически това не е приятно за окото.
Не ми е приемливо навсякъде където седнеш да пиеш бира, още от обяд. Видимо такива жени не са пияни, но маниера им е друг.
Аз имам друга лудост, обичам бира, но не е ли от чаша със столче не ми е кеф да я пия. Smile

# 70
Вечния въпрос.
Не е важно какво правиш !!! А как го правиш.
Нормален мъж няма да ти направи забележка ако на пустиннен плаж си извадиш кенче с бира и си я пийнеш. даже ще преглъща.
Ама ако мешката ти е пълна само с бира Simple Smile

# 71
  • София
Нормален мъж въобще не е в позицията да ти прави забележка. Може да не му хареса, но да прави забележка е прекрачване на границата.

# 72
Нормален мъж въобще не е в позицията да ти прави забележка. Може да не му хареса, но да прави забележка е прекрачване на границата.
Права си.
Никакви забележки. Възпитанието ми не ми го позволява.
Ама втора среща няма да има.

# 73
Права си.
Никакви забележки. Възпитанието ми не ми го позволява.
Ама втора среща няма да има.

Втора среща няма да има, защото като не му харесва, какво правя и аз няма да го искам.
Бира от кенчета и шишета обикновено се пие на пикници и открито, а не в къщи или в заведение, там би трябвало да има чаши.

# 74
Значи не харесва но мълчи ?
Така няма ли да наптрупа негативи за които жената няма и да подозира ?

Общи условия

Активация на акаунт