Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 447
  • 258
  •   1
Отговори
# 165
Днес преди обед имах среща с приятелка, сядаме на заведение и сервитьора ни подканва с бира и коктейли.. аз се пуля учудено, понеже съм станала в 6 и ми е делничен, работен ден, казвам му, че ще се насочим към лимонади и кафета, той си гледа часовника и вика - вече е 11, може и друго 🤣 до нас едно бабе с някакъв мъж си поркаха бири наливни, тях ги убеди явно..та има си хора всякакви

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 00:13 от anonymiss

# 166
Имах една шефка. Голяма проклетия понякога, и доста крива ако е станала с гъза нагоре...
Обаче за едно нещо я уважавах много. Ядеше шкембе и то с повече чесън и люто даже от свако ми от Силистра. А беше 50 кила и през останалото време нагъваше само някаква зелка на бюрото си.

# 167
  • Out of the Mix
Е- хе, с тия дюнери ме върнахте 25 години назад в " Мимас " на Графа.В 5ч.на прибиране от ," Ялта" или друга дискотека.
Нямаше такова удоволствие след цяла нощ вилнеене.
Тогава мъжете не придиряха, какво пие жената.
Трудни времена настанаха за днешната младеж.
Спомени, Хепи. Само там се хранехме компанията, аз не толкова, но от време на време. Smile
Попа си е емблематично, как.
И паркчето на "Седмочислениците".
"Дон Домат" също.

Зимата не е лошо едно малко коняче, мда. RelievedCocktail

# 168
Мимас и сега си е там, също и другият на спирката на тролея. Последно ядох там дюнер посред нощ след представлението на Фантома на операта и бяхме опашка от  зрители.
 Аз спокойно мога да ям дюнер на първа среща, с практика съм усъвършенствала  толкова изящно и чистофайно ядене на дюнер и суджу, че мога да го презентирам и в кралски двор.

По темата, мисля че прозрях защо на някои мъже им е неприятно жена да пие бира - защото е много. Даже и една да е, пак е голямо количество и все едно се налива. А това явно буди неприятни асоциации. Консултирах се с колежка и тя каза, че пък  не обича мъже  бираджии -  асоциира с голямо шкембе, постоянно ходене да отлива, миризма, лакомия. Теоретично и физиологично, би трявало и на жените бирата да им действа по същия начин. Но докато метър и 90 рокер с бирено шкембе е все пак визуално  приемливо, у жена възможностите да погълне солидно количество течност явно действа плашещо и отблъскващо на по-слабонервни индивиди.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 09:48 от Iris04

# 169
  • София
Аааа, не. Мъж с шкембе при никакъв вариант не е приемливо.

# 170
Дали ще изпия 0,5 л бира, или 0,5 л безалкохолно, или 200 мл вино + 300 мл вода е все едно да мен. Все е 500 мл течност и все се оказвам в тоалетната. Аз с едно питие от 300 мл на вечер не мога.

# 171
След 40 години - 80 % от мъжете са със шкембета. Даже и тези дето не пият бира. И жените им са ОК, излизат си с тях, спят с тях, готвят им, хапват и пийват с тях....

# 172
Аааа, не. Мъж с шкембе при никакъв вариант не е приемливо.
Защо? Може пък да е с добра душа, внимателен, добър, грижовен...Sweat Smile

След 40 години - 80 % от мъжете са със шкембета. Даже и тези дето не пият бира.
Жалко, но факт.

# 173
Човек, когато е естет, знае и какво да яде, и какво да пие, и защо го прави. На някого, че с тесногръдието си решил, че нещо му е женско или мъжко, си е негов проблем.
Нито жената отсреща ще стане по-малко женствена, нито той по-прав или мъжествен.
//
Дюнерът си е супер, ям го винаги без картофи, с повече месо. Напоследък не, защото нямам път и време. Но определено ги поразвалиха в частта със сосовете специално.
Има една закачка, че те кани на дюнер, за да ти види захапката.

# 174
  • София
По повод "Мимас" (мисля, че го четох в "Дочуто в София")
- Вкусно ли е в Мимас?
- Брат, аз там трезвен не съм ял

Дали ще изпия 0,5 л бира, или 0,5 л безалкохолно, или 200 мл вино + 300 мл вода е все едно да мен. Все е 500 мл течност и все се оказвам в тоалетната. Аз с едно питие от 300 мл на вечер не мога.
Не е точно така, защото бирата е газирана, не зная точно механизмите.
Не е съвсем полезна, и то не заради малкото алхохол, а при редовна употреба на големи количества се получава т.нар. "бирено сърце".
Асоциациите може би са заради рекламите, определено повече мъже рекламират бирата. А и много жени не пият бира точно с аргумента, че ги подувала, което не им пречи да пият същото количество газирано и N кафета дневно, които са също толкова диуретични. Та същите тези жени може би са внушили на синовете си, че бирата не е женствена

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 15:39 от Cuckoo

# 175
Много обичах Мимас, но това лято ме изненадаха с отвратителни дюнери. Цялата поръчка замина в кофата. От няколко години ми прави впечатление, как полека влошават качеството, но сега направо са стигнали дъното.
Та, ако някой каже къде правят вкусни дюнери, ще съм благодарна.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 10:37 от alex_jp

# 176
  • София
Аз живея до "Фантазията" и съм силно пристрастна Heart Eyes

# 177
Та, ако някой каже къде правят вкусни дюнери, ще съм благодарна.
У нас се харесват тези на Grill24. Има ги на Плиска, а отскоро отвориха и на Графа. Мисля, че имат и доставка.

# 178
Аз съм в шок колко плоски хора има...

# 179
Няма много смисъл да си мерим кой колко го подува бирата, не и по полов признак де.
Около мен има повече от един мъж, които се оплакват от подуване ако изпият една малка бира, а за голяма не си и помислят че им става чак гадно. Аз такива проблеми нямам нито с една голяма, нито с две, нито с три Grinning Е каква вина имам аз че на другите не им понася?? На много хора пък от зеленчуци им се подува коремът зловещо, а пък минава за много женствено на среща жената да си поръча само салата или поне предимно това да яде. Чудесна логика, мдаа...
С газирани безалкохолни не мога да сравня понеже такива не пия освен газирана вода. Мога само да предположа че с всичката захар и химии и те едва ли се понасят добре от всеки стомах.

Общи условия

Активация на акаунт