Пубертетът при момичетата до 14 години

• 24 110
  • 484
  •   1
Отговори
# 135
Ели, на моята голямата това лято след морето  й се получи същото. Много беше странно и плашещо. За пръв път виждах подобни белещи се ръце. Записах час за консултация с лекар, то пък взе, че й мина. Може би за около 5-7 дена бяха така.
Зачудих се дали нещо не е от водата в Гърция, понеже е доста по-солена, но и друг път сме били там на море, и нямаше такова нещо.
Сподели после какво са ви казали.

# 136
Момичета, не мога да си редактирам поста вече, а последният е пак мой, дано да няма проблем.
Но моля да препоръчате детски фотоапарат за моментни снимки с ролки за касов апарат. Малката си го е поръчала за Дядо Коледа, а не знам нито къде да търся, нито какво да му гледам.... Някой, ако е купувал подобно нещо, ще съм много благодарна Simple Smile

# 137
  • here and now
В Амазон съм мяркала и в Алиекспрес.
Опит нямам.
Моята има(ше) принтер и печаташе снимки от телефона, но качеството не е особено добро.

# 138
  • Бургас
Аз поръчах от Тему, но още не е пристигнал. Мъжа ми го видял на живо от друго дете и бил много хубав. Но ние реално го взимаме за подарък на по-малко дете.

# 139
Благодаря ви, момичета Simple Smile
Съни, може ли линк? Simple Smile

# 140
  • Бургас
https://share.temu.com/9hnySrJRzLA , разни бонуси излезе доста по-ниска цена, та взех и калъф и ролки.
 https://share.temu.com/IuGCmkfzV4A

# 141
Момичета, не мога да си редактирам поста вече, а последният е пак мой, дано да няма проблем.
Но моля да препоръчате детски фотоапарат за моментни снимки с ролки за касов апарат. Малката си го е поръчала за Дядо Коледа, а не знам нито къде да търся, нито какво да му гледам.... Някой, ако е купувал подобно нещо, ще съм много благодарна Simple Smile
Мога да препоръчам този имаме го. Не е малък, а си е като камера. Лентата не е ролка, а са едни касети, изважда снимката като полароид. Камерата според мен е много хубава и си струва, качеството е прилично. Въпреки това не е подходяща за много малки деца, няма стабилизиране на изображението и ако не си прецизен или не е добре осветено ще излязат размазани снимки. Детето я ползваше активно някъде от 8 годшна някъде до към 10 (груби спомени) след това стои в шкафа. Аз искам да я вадим за общи снимки, защото е много по-интересно отколкото с телефон.

# 142
И аз съм в чуденка какво да и купя.
Чудех се за чанта Хари Потер..  но ги намирам само в Shein и Тему и ме е страх за качесвото...
Тя си поиска две боклучки, които купих, но не мога да измисля нищо по-интересно.

# 143
Всичко много се променя с възрастта. Около 8-9 до 10 някъде винаги имаше списък с желания и винаги можех да добавя изненада. От 10 до 12 (сигурно и нататък) не знае какво иска и трудно може да бъде изненадана. Давам идеи какво сме купували през годините:
Раница за училище: черна със смайли, розова на Fjallraven Kanken, тъмносиня Jansport
Домашни пантофи имитация на Ugg
Ботуши различни цветове и форми имитация на Ugg с подходящи ръкавици
Порфюми, спрейове за тяло на Victoria‘s Secret
Пари в рамка “първият ти милион”
Книги, бележници, планер за училище
Печат с восък, писци, комплект за калиграфия, разни за рисуване, глина за моделиране, резци и принадлежности за работа
Меки и пухкави пижами
Друго не се сещам в момента

# 144
  • София
Ей ся ше стане на 13 - поръчала си на Дядо коледа катерица от ИКЕА и някакво герданче Simple Smile

# 145
Моята поиска талисмани за Пандората (избра си 3) и адвент календар с козметика.

# 146
  • София
Моята е фен на манга, затова и си поръча фен артикули, както и една книга. Тя не обича изненадите за подарък, но се замислям и дали да не я изненадам с пуловер, който си беше харесала докато обикаляхме за зимно яке, но тогава исках да останат достатъчно пари за яке и не ѝ взех пуловера, защото пуловери и худита има достатъчно.

# 147
Цялата седмица преди Коледа сме на спа, така че това е подаръка. Някакви сладки и подобни ще има из къщи и каквото получи от баби и приятели.
Тази събота беше канена на рожден ден на две деца близначки и ужасно ме издразни драмата, която сътвори. Бях купила на всяко дете по едно пакетче в коледна опаковка гланцове. Тя взе, че ревна като магаре, как нямала такива, само да отбележа, че има сигурно 50 гланца и баш на тези завидя. Оставих на нея да реши дали да подари 2те кутийки или да раздели едната на две, а другата да запази за себе си. Тя запази едната за себе си. След като й дръпнах една реч за това как не можем да имаме всичко, защото винаги ще има гланц, блуза или друг боклук, който още нямаме, реших че Коледата ще е обрана.

# 148
Ей ся ше стане на 13 - поръчала си на Дядо коледа катерица от ИКЕА и някакво герданче Simple Smile

Каква е тази катерица?

Моята има Киндел вързан към моята сметка и си купува книги постоянно... не ги брои за подарък.
Бижута и парфюми не ползва...
Преди 2 месеца и казах че ще и купя нови ролери ( ходи на кънки като спорт), но подаръците за Коледа ще са скромни. Тя вече е забравила...

Малко се ядосвам на себе си, защото не и казваме Не за нищо... но искам подаръците на сестра и да са явно повече, за да отбележа кънките, които са скъпи...

# 149
  • here and now
Взела съм ѝ календара на Бенефит, машата на Дайсън, епилатор, шампоани Олаплекс, нови Ъгс(има едни от миналата година), отделно ми приватизира едни нови кожени кецове.
Предложих ѝ да си опакова нещо и да си го сложи под елхата- не ѝ се занимавало.
От мен за Коледа ще получи прегръдки.
Планираме пътуване до желана от нея дестинация след НГ и колкото и да ми е трудно и сложно, ще я заведа.
Това ще ѝ е за РД, нищо че е по натам.
Обаче, нокти не позволявам и айфон няма. Не яде джънк, не пие енергийни напитки, има добри оценки, та напълно си е заслужила всичко.
Казва, че е доволна от живота и че ме обича.

Общи условия

Активация на акаунт