Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема № 16

• 27 070
  • 604
  •   1
Отговори
# 600

За днес сандвич с крема сирене, филе от пуешко, краставици,круша,паста,кашу, лешници и бадеми, соленки

# 601
Моите кутии са само за закуска, но нямат край... само две седмици август.
Плодовете са различни, защото едната щерка е голям каприз ☹️

# 602
Здравейте,
Търся кутия за закуски - да не тече и да е от хубав материал. Насочила съм се към omie box,но се чудя дали си струват 120 лв .Някой тук ползва ли такава или друга подобна?

# 603
Здравейте,
Търся кутия за закуски - да не тече и да е от хубав материал. Насочила съм се към omie box,но се чудя дали си струват 120 лв .Някой тук ползва ли такава или друга подобна?

120лв ми се струва кошмарно много, ако е за дете направо не си струва..може да я загуби,счупи, забрави някъде..

Аз купих метални кутии със силиконов капак. Това е най-доброто на което съм попадала последните години.

# 604
За училище са екстра тези, там ядат направо. Вече за работа ако ще трябва да влиза в микровълнова евентуално, става малко по-сложно.
Но точно като твоята от снимката - стоманена с прилягащ силиконов капак - имам по-голяма. То моето си е направо малка тавичка, де. Много ми харесва как пека нещо в нея, изстива и прибирам с капака в хладилника. И се замислям за такива по-малки - за по една порция изпечена директно в тях и после направо готово само да го грабна от хладилника. Някаква запеканка, мусака, лазаня или кой каквото харесва - идеално ми звучи, а и лесно може и в еърфраера да се запече в такова. Това освен нормална употреба като всяка кутия, както на твоята снимка.
Че и не са тежки, това също си е фактор.

Общи условия

Активация на акаунт