Бащата е много несигурен!

• 5 065
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
Не ми харесва, но как да съм сигурна? Като в съда - по-добре виновен на свобода , отколкото невинен в затвора.  Нито е първата, нито последната. Явно се нуждае от това.

# 46
  • София
Щом те влече.
Има толкова разминаване в писаниците ѝ, че за мен е направо обидно.

# 47
Като оставим настрани, че темата е очевидна пързалка, на мен ми е интересно тоя бъдещ татко на колко години е, че така се е разбързал да заживее с авторката.

# 48
  • София
Кой татко на колко години е? Този, който не съществува ли?

# 49
Именно де, за двойката разбрахме, че е на 22, ама за таткото не знаем нищо освен, че е несигурен, но пък заможен. Трябва да се развие и тоя персонаж, иначе - срамота.

# 50
Ужас, дано е пързалка темата.. :/

# 51
  • София
Надали ще пише повече, колкото и въпроси да зададем.

# 52
Надали ще пише повече, колкото и въпроси да зададем.

Не е доизмислила историята, а и видимо подцени аудиторията.

# 53
Като ги пишете тези пързалки що не се стараете малко повече?
Защото за повече трябва акъл.
Който има акъл, не се занимава с пързалки.

# 54
Тя темата е пързалка, ама пък си е и напълно реална ситуация. Уж учени момичета и от добри семейства, направо умирам, като ми кажат “ми откъде да знам, че ще стане от един път”. Истинска мистерия е това човешката биология. И същите са гаджета от няколко дни, хващат се заедно, защото то бебе чакат, няма къде да ходят, и после започват да се чудят защо не им се получава семейният живот.

# 55
И аз съм чувал такива истории, където момичето уж не може да забременее, пък то вземе за беля да стане от раз. Ами лошо, ама предвид че може да не стане друг път си е доста сложна дилема.
В единия случай жената го роди и си остана самотна майка, ама с тоя к***валък и при други обстоятелства нямаше да е по различно. В другия случай не знам много подробности, бяха си двойка от години и като казаха на момичето, че може да има проблем със забременяването се стреснаха с гаджето и, и бебето взе че стана почти веднага, там развръзката е добра, семейство са си след доста години и имат второ дете. Ама този случай май няма много общо с темата на авторката.

# 56
Една моя позната имаше проблем със забременяването. Имаше едно дете и си беше сложила спирала. Успя да забременее със спиралата и на всичкото отгоре със цветна бременност. Явно е имала съмнения, че е бременна, но лекарите са я уверявали, че не е. Явно това бебе е трябвало да се роди.

# 57
  • В страната на мечтите.
Аз имам няколко въпроса..
1. Как се запознаваш с някого и заживяваш с него след три дни?
2. Как веднага си казвате че се обичате (нападнете ме, но аз смятам че обичта се появява след прижевяването на някакви неща заедно и поне известно време ) и правите незащитетен секс без да мислите какво ще се случи?
3. Мислиш ли изобщо за 3 месеца се познавате? Смяташ ли че знаеш този човек как мисли и действа, какво харесва, какво не харесва, как живее?

Аз съм безкрайно объркана как сте толкова безотговори към себе си и към това да имате дете след толкова малко време заедно.

# 58
Темата е пързалка. Това отговаря на всичките ти въпроси.

# 59
  • SF
Лъжат-не лъжат, в общи линии това е положението, ако бързо се влюбвате, бързо заживявате, бързо идва бебето...- несигурност.
При първите срещи човек или е в еуфория, или тъне в колебания: "Това ли е той/тя?"
Как да е сигурен, че иска да става баща, като ви познава от 3 месеца?

Общи условия

Активация на акаунт