Бащата е много несигурен!

• 4 970
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
  • Down south
Продължаваш да лъжеш. Няма как да го изчисли така. Трол си. Цялата тема е лъжа.
Поредната пързалка, мисля аз.
А допълнителен клонинг упорито подкрепя "авторката"

# 16
  • Варна
Аз си мисля, че девойка, на която се е наложило да "бачка от 14-годишна" и да се оправя за всичко сама, едва ли би й пукало толкова за вероятността да продължи да се справя сама. Щом на крехка възраст е успяла, сега няма какво да се плаши. Щом има подкрепата на майка си, още повече.

И не й наливайте в главата глупости от типа, че той може да не иска дете, но като види бебето ще се умили и от раз ще стане образцов баща. Това е все едно да слушаме другата мантра как жената променя мъжа в чуден принц още с женитбата. Не е вярно и не става така.

# 17
Оратор не означава това, което си мислиш. :д

# 18
Темата за мен е очевидна измислица.

# 19
  • София
Продължаваш да лъжеш. Няма как да го изчисли така. Трол си. Цялата тема е лъжа.
Поредната пързалка, мисля аз.
А допълнителен клонинг упорито подкрепя "авторката"
Нали?

# 20
Как ще работиш от 14-годишна и ще имаш 8 години трудов стаж?
https://responsaprevent.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87% … D0%B8%D0%BD%D0%B8.

Да не си работила в цирка? И защо не си си потърсила работа 3 месеца, като си толкова работна? Майчинство няма, ако към момента на 45-дневния болничен не е назначена на работа бременната.

Какво е това добро семейство, което теб не е гледало, ама очакваш внуче да гледа?

Какъв е този гинекологичен проблем, който са ти открили, че и в първи месец си бременна?

# 21
Отгледана пищно, а в същото време от 14 годишна работи и се издържа сама.
Нещо не се връзва.

# 22
Нищо не се връзва, големи измишльотини.

# 23
При философия “ми квото стане”, няма кой да ти помогне. В случай, че не е измислица цялото това, да забременееш от непознат си е в 95% от случаите равно на самотна майка. За 3 месеца какво разбра за този мъж, че и реши, че би могла дете да родиш от него. И двамата сте лежали на кълката, че бременност няма да има и хоп, сега вече е зяпал друга песен. Трябва да решиш можеш ли да отглеждаш сама дете или не. Предвид възрастта ти, вероятно твоите родители ще играят огромна роля, затова май е добре да говориш с тях, а не с някой си, който “познаваш” от 3м.

# 24
Сметките в писанията ти не се вързват нещо, но да оставим това настрана. Да приемем, че това е истина. Постъпила си глупаво. Не, не говоря за заживяванета заедно на ден три, а изобщо за развоят на събитията. Вие не сте се опознали все още, в началото всичко е приказка, но след това несходствата излизат наяве, с тях противоречията и скандалите. Да, вие сте сродни души, той е принц прекрасен и е любовта на живота ти, но ето, че на първата сериозна случка не е решителен и не застава плътно до теб. Бременността е факт и си понасяте последствията. Дали ще останете заедно, дали ще се разделите- времето ще покаже. Успех с начинанието.

# 25
  • София
Бременност в 1ви месец означава, че още няма закъснение. Няма как лекар да изчисли, че забременяването се е случило 2-3 седмици след ПРМ. Бременност се установява с преглед поне в 5 г.с., което не е 1ви месец.

Какво работеше на 14? И как точно юридически беше формулирано живеенето ти сама в отделно жилище от разведените ти родители? Как ти изплащаха издръжка? И как очакваш родители, които не са искали детето си, да помагат за внуче?

# 26
  • София
Бременност в 1ви месец означава, че още няма закъснение. Няма как лекар да изчисли, че забременяването се е случило 2-3 седмици след ПРМ. Бременност се установява с преглед поне в 5 г.с., което не е 1ви месец.

Скрит текст:
Какво работеше на 14? И как точно юридически беше формулирано живеенето ти сама в отделно жилище от разведените ти родители? Как ти изплащаха издръжка? И как очакваш родители, които не са искали детето си, да помагат за внуче?
Естествено! За да можеш да лъжеш, ти трябва базова обща култура, която липсва на авторката. При другите ѝ профили е същата работа.

# 27
преди 8 месеца ми откриха проблем,свързан с това,че при мен забременяването би било почти невъзможно

В случай, че темата не е пързалка, което ме съмнява, но ето ти го отговора. Той е мислел, че няма да забременееш и затова ти е пълнил главата с розови приказки колко щастливи ще ви направи едно бебе. Но ето, че е станало и сега се чуди кой път да хване, затова си сменя мнението през ден.

# 28
И тя, като ѝ  гледам разсъжденията, дори и при измислена тема, е сигурно някоя ученичка, която си мисли, че бъдещият имагинерен татко, който сигурно взима към 1000 лева заплата, взима много, защото 1000 лева за джобни са супер.

# 29
Как това изявление:

1) работя от 14-годишна,когато родителите ми се разделиха и никой не ме поиска

Кореспондира с това изявление:
3) използвах израза,че семействата помагат на младите,защото аз така съм отгледана,както и той и така виждам масово около нас,просто исках да му го представя в перспектива,че няма да сме първите,видиш ли,които са в такова положение.Никъде не съм и намекнала,че няма ние да се грижим активно.

Как можеш да очакваш помощ от родители, зарязалите при развода и накаралите да работиш от 14-год. при това тежка неблагодарна работа? Значи докато си дете никой не те иска, но  като цъфнеш с твоето дете, веднага ще се умилят и запомагат?

Да, да, и един мармот завива шоколада.

Общи условия

Активация на акаунт