Бащата е много несигурен!

• 5 056
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
  • Най-красивата страна
Не е нормално да заживееш с гаджето си още на третия ден,а първата седмица вече да говориш за сватба.
От три месеца сте заедно,а вече и бебе чакате.
Ами много ясно,че мъжа е несигурен.Разбирам го.
Вие дори не сте се опознали добре.

Създаването на семейство и дете е преди всичко голяма отговорност.
Да се разчита на помощ от роднини -не са длъжни да отглеждат детето ви,тук не става въпрос само за пари,а и за време.
А бебето изисква много време и средства и има нужда най-вече от майка си.

# 61
И аз смятам, че темата е пързалка от някоя скучаеща тийнка. Всички такива " автори" ги включвам в това число, щом прочета, че работната авторка е започнала да се издържа още на 14 или по-скромните си слагат на 16 години. Веднага ми светва, че тия лапета даже не знаят колко струва издръжката на един човек за месец. Щото дори да не плащаш наем и сметки, пак ти трябват поне 500 - 600 лв ако си много скромен човек и ядеш по мъничко. Трябва ли да поддържаш и дом със сметки и покупки разни, сумата отива много нагоре. Да не говорим, че няма такъв работодател, дето да наеме малолетен на работа, че направо ще му излезе през носа и през г@за като го спипат. И накрая - какво може да върши едно дете на 14-15 години, че да е такъв ценен кадър, дето чак да го наемат на работа на цял работен ден. Щото да се издържаш, трябва да работиш 8 часа, за половин работен ден не плащат толкова много, ако не си ИТ поне.
Авторке, ако си чула някъде, че някои тийнове раздават флаери и се хвалят как сами си изкарват парите, да знаеш, че лъжат. С такава работа може да изкараш най-много за едно готино червило, не по 3-4 лв парчето. За друго...като завършиш, вземеш диплома, имаш стаж и опит и станеш ценен работник, чак тогава може да очакваш.
Сега върви да учиш, че образованието е важно.

# 62
Малко ми прозира неповторимия стил на Еми Емилова.

# 63
  • София
Да.

# 64
  • SF
Нищо, де! Дала ни е повод да разсъждаваме по въпроса прав ли е бащата в тази ситуация.
Ами, ако съм на негово място и познавам майката от 3 месеца, да, несигурна бих била. Но аз съм си такава - несигурна. Не съм сигурна дали и след година ще съм много сигурна, но има вероятност да съм по-сигурна, отколкото в първите 3 месеца и затова бих изчакала с бебетата поне 10-12 месеца.

# 65
Ораторски способности, опора, и разведените родители, които с кеф ще поддържат дъщеря си, защото й се играе с бебенце.

# 66
Убихте инерцията на пързалката още на втора страница... язък!

# 67
То пък една пързалка, каква инерция! 😂

# 68
Ами щеше да ни разкаже още, как на 14 г се е справяла сама Thinking , за таткото може още някой детайл, колко е заможен...

Хубавото е, че за другия път ще знае, че няма такова бременна във първи месец. Sweat Smile

# 69
Здравей! Първо знай, че жената е създадена да дава живот, за това е призвана и ако Бог ти е дал този дар в никакъв случай не трябва да го отхвърляш и да се отказваш от него, защото, ако го направиш, може повече да нямаш този шанс. След години ще си казваш: Благодаря на Бога, че задържах това прекрасно дете!" Ако Бог ти е дал дете, то Той със сигурност е промислил и грижата за него. Когато се родиха нашите деца всичко започна да си идва с тях. Буквално нещата се случваха изненадващо и всичко си идваше на мястото, въпреки, че и двамата с жена ми работихме за много малко пари и живеехме в началото на квартира. Но в последствие нещата започнаха да се нареждат и сега имаме два наши апартамента плюс една вила. Всичко това стана, защото се доверихме на Божията грижа за нас и за децата ни, и направихме смела крачка на вяра в неизвестното за нас бъдеще. Не мога да кажа че не беше трудно, но никога не сме били оставени. Има една поговорка: "Който го е страх от мечки не ходи в гората." Но как ще видиш красотата на гората, ако не се осмелиш да влезеш в нея? Истината е, че днес повечето мъже и жени са изключително страхливи и нерешителни. Живота е борба, която няма как да избегнеш, но всички усилия си заслужават, защото печелят тези, които опитват и не се отказват. Животът със сигурност ще те възнагради, когато си смел. Ако човек си казва постоянно: Ще опитам, когато съм готов, той никога няма да бъде готов. Всяко нещо в тоя свят иска решителност и смелост, които работят единствено чрез вяра. Затова бъди смела и не се отказвай, независимо от неговото решение. Бог ще се погрижи за всичко останало, само Му се довери. Желая ти успех! Simple Smile

# 70
Да заживеете с човек, когото не познавате толкова добре е първата Ви грешка! За 3 месеца няма как да се опознаете толкова добре та даже да мислите за семейство.
Чак пък да стартирате такова. Относно неговата реакция- изключително детинска и несигурна! Това не е играчка, а цял човешки живот. Разбирам, че сте млади и притеснени, но трябва да сте стегнати, ако не за Вас - за детето. Пожелавам Ви късмет и се надявам да се поучите.

Общи условия

Активация на акаунт