Бащата е много несигурен!

• 4 973
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
Като ги пишете тези пързалки що не се стараете малко повече?

# 31
  • София/Севлиево
Интересна тема (ако всичко е истина).
Донякъде прилича на моята история -запознах се с ММ на 21, няма и месец по-късно живеехме заедно,след още 1 месец ми предложи брак(но изчаках точно до 3-тата ни годишнина) и каза,че аз ще бъда майка на децата му(в началото се дърпах,но после се оказа че имаме проблеми,та с големия син като по чудо забременях месец след сватбата,а за малкия доста почакахме и много преживяхме).Но и за секунда ММ не е мрънкал или да се олкава от нещо.Още като гаджета пое студентската ми издръжка след като родителите ми починаха,и до днес той е човекът който изкарва парите в семейството,а аз се грижа за децата (големият ни син е с увреждане, което не позволява аз да работя ,а като негов личен асистент вземам колосалните около 600 лв,ама така е най-добре).
Та не го разбирам този мъж-хем иска деца,хем пък не е съвсем сигурен.
И може да се установи бременност преди 28-мия ден,с малкото дете разбрах още на 23-тия, защото бях след инвитро и си направих тестът 7 дни след трансфера,дори не съм била в 4-та г.с.Но пък при естествено забременяване трудно се хваща преди закъснение...

# 32
  • София
Елислава, сега ѝ даде идея да напише, че е почнала с кръвните тестове още след овулацията, но тя написа 3+ теста, което звучи като лентички.

Вашата история е съвсем различна, а съпругът ти явно е отговорен човек.
И ние се събрахме рано - на 18 и 20. Че и от рано почнахме опитите за деца и имахме кофти диагноза, която ни отдалечи с няколко години от плана, ама авторката звучи сякаш бебетата не са някакъв особен ангажимент.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 11:57 от Fever Ray

# 33
Как си очаквала мъжа да иска детето след като е бил убеден, че няма да забременееш? Дали не си мисли, че си си измислила някакъв гинекологичен проблем само и само да го вържеш с едно бебе?
От страни точно така изглежда.
Останалото е черешката на тортата само - родители, които за теб не са се грижили внуче няма да гледат. Опичай си акъла, че да не се окажеш сама с бебе без никакви доходи и помощ от никъде.

# 34
Ох, леле, ораторските или оралните умения на 22 години са ви множко.

# 35
  • София
Като ги пишете тези пързалки що не се стараете малко повече?
Защото за повече трябва акъл.

# 36
На мен пък ми прилича на поредната решила от клона мама и тате да се прехвърли на клона "мъж". Само дето мъжа не ще. И пързалка да е виждала съм много такива като авторката.
Детето за жалост не е билет за "вечна безработица" особено ако си се хванала с не особено богат мъж. На колко жени край мен така им изгърмяха мечтите за вечно майчинство, когато стана ясно, че мъжа не печели достатъчно.

# 37
  • По света и у нас
Момиче кажи та тоя пикльо, че ако не знае какво прави отиваш да абортираш и него го разкарваш - за семейство е нужен мъж на място а не иде ми дойде ми.

# 38
  • Варна
Момиче кажи та тоя пикльо, че ако не знае какво прави отиваш да абортираш и него го разкарваш - за семейство е нужен мъж на място а не иде ми дойде ми.

Той точно това иска.

# 39
  • По света и у нас
Ми тя тогава какво се чуди

# 40

Той точно това иска.

Е, да де. Тя се чуди как да го върже с едно "бебчи" ама той не ще да му се невиди. Искали били бебе ама го лъгала за гинекологичен проблем. Като една моя съседка дето нарочно спря хапчетата, за да "върже" мъжа, който после я натири да си гледа детето сама, че и издръжка отказваше да плаща.

# 41
Сякаш е  първата пързалка ,дори да  е. На 22 и  според писаното , не е  на вашата висота явно, обикновено момиче и не е наясно  с доста термини , неща.
 Приемаме за истина и толкова. При репродуктивни проблеми ,дори съмнение само не е  удачен аборт. Няма да е   и първата самотна майка. Пък и  повечето мъже се плашат в началото от бебе, все не са готови.
  И на бременна ,дори евентуално бременна не се нахвърлят жени.

# 42
То по тая логика не трябва изобщо да пишем. Половината потребителки на бг-мама може да са евентуално бременни от снощи или миналата седмица.

# 43
  • София
Ок, нека го приема за чиста монета и ще го напиша така, както бих го казала на моя дъщеря.
Момиче, каква точно е причината да бързаш да забременееш от практически непознат и то, без да си се подсигурила наистина да можеш сама да си гледаш детето (поне с платено майчинство)? Какво точно очакваш от човек, с който реално не си живяла достатъчно и не знаеш какъв е и що е, че и при свое жилище и финансово помагащи родители, чак хукна в друг град и без сигурност?

# 44
  • София
Наистина ли ви харесва да ви лъжат така?

Не се учудвам въобще, че продължават да хвърлят пари на измамниците.

Общи условия

Активация на акаунт