Juji, и нас днес ни измериха 2700 в 36 седмица.
Само, където аз съм тотално объркана вече, днес взех направлението за хоспитализация и някой други документации и там термина ми го пише, както ехографа на първия преглед го засече и според него е изчислен и първия ми ден от последната менструация, тоест невярна дата с 11 дена по-рано 🙄. Според него съм 37+4, последно пак питах АГ в коя седмица съм и тя ми вика, че съм изравнила, но по документ каша. Здраве да е, сега в болницата пак ще ме гледат странно като тръгна да обеснявам. Освен това като ми писаха направлението и акушерката ме пита как ще раждам и аз и отговарям надявам се нормално, но ако контролния вагинален покаже наличие на бактерии може би секцио ще се наложи. И тя ми каза, че пуска направление за нормално раждане. Това не ми е ясно, а ако се наложи секцио какво правя, може би плащам аз не знам?! Аз така или иначе още се двоумя между държавна и частна болница, искам да видя резултата и тогава ще реша, но ако тръгне по-рано нямам готово решение.
Да ви попитам нещо, тези които си взеха направлението какви други документи получихте? И по-конкретно дадоха ли ви копие от всички изследвания, защото аз имам копия само от първите?

Но в крайна сметка, каквото бебето си реши. Максимално до края на месеца (31ви) ще го изчакат да тръгне само, та засега има шанс да съм от последните октомврийки.