Любители на котки - Тема 199

• 28 163
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
MarietaYo Много красиво коте.. Sad

Еми явно Мими е "специлна" , всеки ден, понякога я дърпам с другата ръка защото ме е захапала здраво. Ноо както казах, съм и свикнала Simple Smile

# 691
Мариета,  вчера споменавах Черен нос.
Отново гледам котето на близък - британска късокосместа. И едва вчера видях, че носът му е съвсем черен. Тогава се сетих, че в темата имаше коте Черен нос. Да лети душичката малка на мама Черен нос.

# 692
Светъл й път на Черен нос! Там няма да я боли! Ще тича във верните ловни полета и нищо няма да я боли! Да й е светло на думичката!

Добре де ...
Една звездичка имам, сега  съм с две. Леля ми за това време е с второто и то все рижави нейните. Говорим за апартаментни котки.
Как и с предния, пък и със сегашния нейните ме хапят? Стария надебелял и не става от леглото. Подадеш му ръка и хапе до кръв. Новия се крие като влезеш. Идва да те души. Можеш да го гушнеш, да си играеш с него и все тая - в един момент те хапе.

Е как моите не хапят нито нас, нито чужд ...
?

# 693
  • Между гори и планини
Аз не позволявам на гости ми да закачат котките. Чуждите хора им носят стрес, Чери дори да влезе у дома не иска когато има гости. Под стрес кой знае как ще реагират. И това, че госта обича котки и ще се радва да гали и мачка, не означава, че на котките ще им хареса навлизането в тяхното пространство.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 21:51 от Доня Дафина Черешова

# 694
  • Варна
Доня, да не ти раправям как имахме гости с малки деца. Котките ги изпратих в спалнята. Завиха се. Да де, ама децата искат да играят, крещят. Специално отваряха вратите да крещят.Пи-добре да хвърлят топка, ама да не ходят при котките. Grinning

# 695
  • Между гори и планини
Горките момичета!
Чери е в ступор от гости от мъжки пол. Напълно отказва да влезе, още от вратата чува или подушва. А ако е вътре, се омита възможно най - бързо.

# 696
Да почива в мир Черен Нос! Много красива котка.

# 697
Много гадно за котенцето Sad Съжалявам.

Искам да попитам,ако дадено коте спи в къщурка,допуска ли други вътре при него? Пази ли си леговището,така да кажа? 😁За улично става дума.
Направила съм 1 за моето коте,което гледам. Спинка уж там, днес го видях,галих го😁.Обаче дойде друг котак и моят изкочи😁Сякаш пазеше .
Ще правя скоро,още 2  къщички  по мънички. и за др душици,ама 😁 . Не са ми ясни котешките нрави Simple Smile Иначе моя дивак, батка го раздава 😁.

# 698
  • Между гори и планини
По- силният побеждава. Котките са териториални животни. Но при съседа , в къщичката се гушат по няколко - да им е топло, особено зимата. Снимай да видим къщичката?

# 699

По- силният побеждава. Котките са териториални животни. Но при съседа , в къщичката се гушат по няколко - да им е топло, особено зимата. Снимай да видим къщичката?

Когато имам време  Simple Smile
Ами вече поне 2 седмици  спи там Simple Smile Скита през деня де.
 За него си я правих. Взех специално  дебели изолиращи плоскости😁. Яко сглобявах, одеала слагах  вътре 😁😁. стреч,брезент отгоре... и тн.
. И за другите писанки ще направя ,но по мънички Simple Smile Просто нямам време.Не съм виждала друга писка вътре за сега. Просто ми е любопитно Simple Smile
Пък и си го лекувам него,гледам го и искам да си е на топличко поне.След ,като за съжаление, не мога да го прибера Sad . Поне  да му е топло .И следя 😁,дали спи там😁.  Моят както казах,май биткаджия ще е. Не се дава уж. Но и мъничък,игрив още. Но показва характер. Ще видим,след кастрацията как ще е Simple Smile Обикнах го.А имам фобия от котки Simple Smile

# 700
МоИте са много изморени Wink

Много съжалявам за Черен нос!

# 701
МоИте са много изморени Wink

Малее,прекрасни😁.И аз си мислих скроро да взема играчка(тази с перцата за моят котак)

И всяка в леглото си 😁💕

# 702
Благодаря ти!❤️ Да,вече по-често са разделени.Или Зак нарочно ляга върху Сакура,за да я изгони от мястото,което е решил,че иска.Моите не спят по столове к дивани,а само в леглата си.Сложил възглавница и в койката,че ми се струва,че им е студено отдолу И сега Зак избягва да се качва в нея Идва му още по-малка.
Тези играчки им ги взех еднакви за дваната,защото не могат да си разделят една любима мишка И никой не си играе с тях.И май с друго,освен с любимата мишка не искат да играят.

# 703
Нашата мама Черен нос от вчера е звездичка.
Мм я води за подсилване уикенда, но само палеативни грижи. Беше направила тумор, който отказаха да оперират.

Оо, душичка... Pensive На колко години? Мариета, къде отказаха да я оперират?
Много душички се изредиха, да му се не види... Pensive

# 704
Благодаря за милите думи.

Преди няколко месеца уста пяхме, че има топче на гърдите. Правихме изследвания, снимка, скенер. Маринков каза, че по-добре да не оперираме. Има риск да се повтори, разнесе и тн. Стана колкото орех последно. Но се чувстваше добре мисля. В последните 2-3 седмици ядеше малко.
Мм М ого се грижи за нея и я мисли и ми е мъчно, че стана като е сам с нея.,

Общи условия

Активация на акаунт