🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
IMDb Starmeter
Текуща дата: 02.10.2025 г.

# 526
Зад кадър:

Този IMDb Starmeter винаги ми е бил като хороскопите на Алена - никой освен нея не знае как ги прави, но някои хора им вярват Hands VKissing Smiling Eyes

# 527
Кате , класации всякакви все пак Социопола  е Световна база данни. Как точно се изчислява и аз не знам ,но доколкото съм наясно е по брой търсения , интерес нещо такова..

Хайде не само камери да показват ,но и актьорите. Забелязахте ли смърфовете долу ниско.. Иначе "Езел" е класика режисиран от Улуч ,но толкова отдавна съм го гледала ,та не помня локации. Не е невъзможно да снимат и извън Турция.

# 528
На английски има достатъчно информация за релевантността на въпросната класация Kissing Heart

Айде, на добър час! Обратно си е в къщи Oncoming BusFlowers Four Leaf Clover

# 529
Това "вкъщи" в караваната ли означава или ?  Все още е рано да снимат общи сцени с Чаатай или вече имат ?

# 530
Дааа, караваната е вторият ѝ дом House With Garden Винаги е показвала отдадеността си на работния процес:

"Най-красиото нещо на света е да споделяте един път с любимите си хора. Колко хубаво е, че те има, Метин Йозюлкю, голяма късметлийка съм"

# 531
Така трябва да бъде предвид темпото с което снимат турците.  
На колегите  ще им бъде втори дом караваната ,но там имат всички удобства и продуцентите се грижат.  Демет репетира с пиано подготвя се за Нисан. Ако ни изтанцува нещо още по добре.

# 532
Реших, че има снимка на Нисан Simple Smile

# 533
От онази, чието име не се споменава:

Поредицата Eşref Rüya започна снимки миналата седмица. Чаатай Улусой и Демет Йоздемир за първи път ще си партнират в главните роли. Kanal D по принцип планираше да излъчва сериала във вторник. В творбата, режисирана от Улуч Байрактар, Демет Йоздемир ще даде живот на певица на име "Nisan", част от музикална група. Разбра се, че известната актриса сама ще пее песните в сериала и че за целта е взела уроци от опитния музикант Метин Йозюлкю. Демет Йоздемир сподели снимка от урок с него с посланието „Най-красивото нещо в този живот е да вървиш по един път с хората, които обичаш... Толкова се радвам, че те има, голяма  късметлийка съм“. Според информация, изтекла зад кулисите, пътищата на Ешреф и Нисан ще се пресекат на традиционна сватба.

Иначе сега като се загледах в снимката с Гьозде, която Демет сподели днес, установих, че май е от рекламата на Конфор Animal See No Evil В бързината ви подведох Kissing Smiling Eyes

# 534
На чия ли традиционна сватба ще им се пресекат пътищата на някой приятел ?

Допълнила е също ,че шоуто ако няма промени преди излъчването канал D планира да е Вторник. 
Доста конкуренция е тогава ,но ще се справим вярвам в това и сме с голямата кошница. 
Канала няма много избор има и още един нов сериал да пуска ,може дотогава да окапе някой..

# 535
Кой вторник не казва ли? Laughing Кой ли ще се жени, Нисан сигурно ще пее на сватбата. Интересно какъв е резултата от уроците, чували сме я на сцената на празнични издания на "Гласът на Турция".

А тази диамантена гривна на Bulgari, която никой не може да си купи, още я помня.Heart
Демет сме я виждали и като Фара със сини ризи, но и аз мисля, че тази снимка е от рекламата на мебелите. Със сина на Гьозде може би е днешна.
С тези снимки само ни мотаят. Така и не разбрахме на рождения ден на Енгин къде ходи, макар и гримьорката, и фризьора, и Демет да публикуваха снимки.

# 536
Тайна засега кой вторник 🙂
Нисан ще пее на сватбата и Ешреф ще я хареса.  Може да я наеме да му пее само на него Биг боса на мафията. Няма невъзможни неща. Така ще й е още по лесно да информира комисарката.

# 537
Феми,нещо по-завъртяно трябва да е,  ще питаме Леделчето, тя е добра в тази част.
На това бяло шалче на Ешреф много наблегнаха.

# 538
Това е най предвидимото да я наеме ,но ако ще е по завъртяно още по добре за историята.  
Бялото шалче се откроява и допълва целият стайл и красота. Погледът му е хем сериозен , хем излъчва тъга и мислите му за Рюя не му дават мира. От студа нослето му е зачервено снимали са рано сутрин.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 22:43 от femmi2

# 539
Преведох, че сватбата ще е традиционна, защото се има предвид точно такава с кичене на булката със злато, но на турски буквално е написано племенна сватба. А тези племена или кланове са типични за източния и югоизточен Анадол.

Иначе няколко пъти се споменаваше, че Ешреф среща Рюя като дете в Афион. Сега го проверих къде точно се пада на картата:

Не е точно в географията на агите и племената. Значи наистина е по-вероятно Нисан да бъде на тази сватба като певица, а Ешреф да е личен гост на някой старейшина с мафиотски уклон, който жени някое отроче Sunglasses Така малко ала "Кръстника" си го представям Animal Kissing Cat

Ето я и "днешната" снимка с мениджърката на Демет, Гьозде Йълмаз, от кога е точно Stuck Out Tongue Winking Eye 19 октомври 2024 г. Сега в архива намерих, че тогава е публикувала историята от по-долу:

Общи условия

Активация на акаунт