🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 262
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
О , имаме си от рано неделни снимки от гримьорната и темпото на работа е ускорено.
Вече е модерно блогъри или каквито са там да обикалят сетовете и да се щракат за популярност и гледаемост със турските звезди.  Продукцията разрешава това. Всички видяхме на двата клипа събран екипа ,визийте на актьорите. Няма какво да крият повече.
По въпроса дали се прибират по домовете  не казвам, че съм права не мисля, че го правят всеки ден най вече ако снимат до късно вечерта.  Имат си удобства в караваните. Чела съм по интервюта , че продуцентите наемат жилища близо до снимачната площадка. Всеки ден трябва да мислят как ще стигнат с тоя трафик и разстояния особено главните актьори. Едва ли снимат без да закусят за енергия и пият кафе или чай.

Не ходя често в Истанбул и не съм попадала на снимачен процес от сериалите. Иначе при добра организация може и да ти излезе късмета.

Първи кадри от Канал Д с Демет  Йоздемир - Нисан. Харесва ми стилът й тука .  Какво ли прави в хотела , търси някой .  

Демет Йоздемир, която ще създаде буря на екрана със своя свят и история, продуциран от Tims&B, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, режисиран от Улуч Байрактар и написан от Етем Йозъшък и Локман Марал, отиде на снимачната площадка на #EşrefRüya
Демет Йоздемир/ Нисан, която беше много щастлива в първия ден на снимачната площадка, позира пред камерите.

Новичка от колегата с фен

# 601
Еха, имаме вече първи официални снимки на Нисан Tada Нинче, Феми Kissing Heart

Малко са я накичили с бижута като коледна елхичка Christmas Tree То са пръстени, гривнички, верижки, обеци - машала, да има Animal Speak No Evil

Нашата рибка си е обратно в свои води Animal Whale

# 602
Накичена е , но може да има и продуктово позициониране . Разбрали се кой е стилиста й?

Още новички подарили са й цветя Flowers Bouquet

В тренда

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 20:26 от femmi2

# 603
Нисан&Ешреф

Той изглежда много хрисим.

# 604
Още не се знае кой ѝ е стилист. За дрънкулките - ясно, все пак певица ще игра Nerd Трябва да е с по-сценични дрешки, обувки, аксесоари Nature Star2

Мнго снимки имаме и днес:

Последвла е Бюшра.

На втория ден вече е "принцесата на продълженията" за тази жена от екипа People PrincessJoy

И приятелката ѝ Аря се радва People Dancers

Още от екипа:

Тази голямата чанта сигурно ѝ е от Фара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 605
Така е като певица трява да има бижута , дранкулки .

Няма да споменавам от къде вие си знаете ... Wink
Слагам частта  от асансьора ..
Охоооо .. хотела ще е управляван от Ешреф и неговите хора . Да не се окаже собственик виж тиии:money:

Първите кадри на Demet Özdemir от снимачната площадка на Eşref Rüya
Снимките на новия амбициозен сериал на Kanal D Eşref Rüya, който е планиран да се излъчва във вторник вечер през март, освен ако няма нови промени, продължават с пълна скорост.

Демет Йоздемир, която играе ролята на музиканта Нисан в сериала Eşref Rüya , който разказва историята на престъпния свят, отиде на снимачната площадка. Йоздемир, която започва със сцените в хотела, управляван от Ешреф (Чаатай Улусой) и хората му, ще има изненадваща среща в асансьора.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 20:07 от femmi2

# 606
Да видим този вторник какво ще е положението Rolling Eyes

Онази, чието име не се споменава нали първо писа, че според информация, изтекла зад кулисите, пътищата на Ешреф и Нисан ще се пресекат на традиционна сватба. Сега се хвана за асансьора... нещо, което и ние с просто око видяхме Smile

От архива на Аря. Вече е силно бременна.

И Чаатай Hug

+++++++++++++ Допълвам се ++++++++++

Единият от блогърите е написал, че е бил на сета вчера от 13 до 22 ч. Демет и Чаатай се разбирали много добре. Имало е доста фенове, което показва голям интерес и е добър лакмус за рейтинга. Известно време щяло да се снима на въпросната локация.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 22:10 от super_katia

# 607
Като писах поста и а това се замислих, че нещо не се връзва с първоначалното инфо. Като поразсъждаваме това с асансьора да не е съдбоносно ,а вече на тая племенна сватба да префърчат и запалят искрите, като започне да пее и чуе гласът й. Не знам дали ще е така само си разсъждавам и гадая.   

Кате , Мерси за всичко споделено:hugs: това ,което е написал блогъра е обнадеждващо. Голяма доза късмет и интерес и взаимодействие е нужно и силен сценарии.  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 23:05 от femmi2

# 608
Нисан май е обута с подобни:
Скрит текст:
И шапка носи в ръка, но няма снимка с нея. Щом е на рецепцията, не пее все още в хотела.

Е те са се събрали да работят заедно, трябва да се разбират.

# 609
Привет момичета.
Демет е много красива, червеното  я прави още по-гореща. Визията на Нисан ми допада, а със сигурност, ще има различни тоалети и прически във времето Innocent

Вече нямам търпение за обща снимка.

Успешна нова седмица!

Тахир и Фара Kiss  :heart_exl:heart_exl:Heart ExlHeart Exl
Heart ExlHeart ExlHeart Exl

# 610
Тъкмо щях да напиша, че днес можеби им е почивният ден, но видях, че актрисата, която ще играе сестрата на Гюрдал си е в караваната:

Другото момиче от екипа е пуснало снимката си вчера. Нейната роля още не ни е известна Nerd

Иначе вече е ясно и коя е стилистката на Демет - познахме, че е Нурол Акбал Kissing Face

Спорна седмица на всички! Nature Sparkles

# 611
Новата седмица добре я започваме нашите хора репетират и четат СЦ .

Големи сладури са Демет се опита да му вземе сценария  и Чаатай  се дръпна и после си го размениха Simple Smile Днес са на работа снимат усилено и не почиват.  Ама никой не може да ме разубеди че не са спали в караваните и не се прибират всеки ден .
https://x.com/AmaHerus/status/1891418336220615109

С тези дрехи вече ги видяхме и прически , така че не е от днес това , но пак снимат щом колегите споделят стори .

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:14 от femmi2

# 612
Феми, не се обиждай, но винаги съм си мислела, че използват караваните само, докато снимат, за да има къде да се преобличат, да си почиват между дублите, да се хранят или да си готвят репликите. Вътре имат масички и диванчета, но легла никога не съм виждала Rolling Eyes Едва ли някой продуцент ще плаща милиони лири, за да си изтезава актьорите с полеви условия, когато самите те имат разкошни вили. Хората в Истанбул са свикнали с трафика, така че това едва ли ги плаши Hands V Сега точно проверих, че от къщата на Демет до хотела, където снимаха, пътят ѝ е между 35 мин. и 1 час с кола. Те с Чаатай май са и комшии, така че същото важи и за него.

Иначе да онагледим първите им общи кадри, които виждаме:

# 613
Феми, не се обиждай, но винаги съм си мислела, че използват караваните само, докато снимат, за да има къде да се преобличат, да си почиват между дублите, да се хранят или да си готвят репликите. Вътре имат масички и диванчета, но легла никога не съм виждала Rolling Eyes Едва ли някой продуцент ще плаща милиони лири, за да си изтезава актьорите с полеви условия, когато самите те имат разкошни вили. Хората в Истанбул са свикнали с трафика, така че това едва ли ги плаши Hands V Сега точно проверих, че от къщата на Демет до хотела, където снимаха, пътят ѝ е между 35 мин. и 1 час с кола. Те с Чаатай май са и комшии, така че същото важи и за него.

Иначе да онагледим първите им общи кадри, които виждаме:

Кате, няма такова нещо защо да се обиждам . Hug Има и луксозни каравани с легла и дори и баня така че затова си мисля, че може да не се прибират .  След като от Зекаракьой до хотела е час пътя нищо не им пречи да се приберат по домовете. Комшии са и двамата живеят там . После ще снимат и на други места освен хотела. Тези актьори и дизита, които снимат извън Истанбул как се прибират или им наемат квартири ?

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:50 от femmi2

# 614
Кате, заслугата е твоя - ти като Баш агента на темата разкри стилистката на Нисан Hands Clap

Значи Нисан и Ешреф ще разговарят в хотела, тя може би е дошла да се внедрява с песни.  Или е обратното - първо ще започне работа, после става агент, но тогава пропада версията за удара с чук, когато я чуе да пее.Smile
Чакам с нетърпение идеите на сценариста - съвсем скоро имахме мафиот-сирак, с трудно детство, който се впечатли от песен /в ледената вана/.

Общи условия

Активация на акаунт