Вече е модерно блогъри или каквито са там да обикалят сетовете и да се щракат за популярност и гледаемост със турските звезди. Продукцията разрешава това. Всички видяхме на двата клипа събран екипа ,визийте на актьорите. Няма какво да крият повече.
По въпроса дали се прибират по домовете не казвам, че съм права не мисля, че го правят всеки ден най вече ако снимат до късно вечерта. Имат си удобства в караваните. Чела съм по интервюта , че продуцентите наемат жилища близо до снимачната площадка. Всеки ден трябва да мислят как ще стигнат с тоя трафик и разстояния особено главните актьори. Едва ли снимат без да закусят за енергия и пият кафе или чай.
Не ходя често в Истанбул и не съм попадала на снимачен процес от сериалите. Иначе при добра организация може и да ти излезе късмета.
Първи кадри от Канал Д с Демет Йоздемир - Нисан. Харесва ми стилът й тука . Какво ли прави в хотела , търси някой .

Демет Йоздемир, която ще създаде буря на екрана със своя свят и история, продуциран от Tims&B, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, режисиран от Улуч Байрактар и написан от Етем Йозъшък и Локман Марал, отиде на снимачната площадка на #EşrefRüya
Демет Йоздемир/ Нисан, която беше много щастлива в първия ден на снимачната площадка, позира пред камерите.