Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 950
  • 221
  •   1
Отговори
# 30
В достатъчно добро психическо и физическо здраве /генетично и придобито/, смел, интелигентен.

# 31
  • волно калдъръмче
С какво ще спечелиш един такъв мъж, и защо да избере теб пред 10 други подобни?
Първо, активността и себедоказването са мъжки прерогативи. Аз като жена се отчитам само пред себе си. Второ, нямам нужда от мъж, който гледа на мен като на мъж, очаква да действам като мъж, да се доказвам и да проявявам неприсъща за мен активност - да го печеля, да го задържам, да му се усуквам. Работата ми е да съм умна и красива. Ако това не ти харесва, свят широк. Жени много.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 10:33 от Алегриq

# 32
  • Out of the Mix
Секунда, не говоря да се "доказваш".
Това ок за мъжа и т.н.
Говоря ти като жена какво предлагаш и би била за този мъж ?
Само красива, муза ?
Вярвай ми и аз, и всички около мен не искаме само това в една жена.
Парите не са фактор.
Етествено, свят широк, жени много. Wink

Не разбрах за "физически" да се развива? Rolling EyesThinking

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 10:52 от Revoker

# 33
  • волно калдъръмче
Секунда, не говоря да се "доказваш".
Това, ок за мъжа и т.н.
Говоря ти като жена какво предлагаш и би била за този мъж ?
Само красива ?
Вярвай ми и аз, и всички около мен не искаме само това в една жена.
Парите не са фактор.
Етествено, свят широк, жени много. Wink
На пазара за булки имаш голям избор. С жени от моя калибър ще си император, но теб те влече друго. Не мога да помогна.

Физически и личностно съм писала. Физически - да е атлетичен и чистоплътен. Личностно - да има разностранни интереси и част от тях да са общи, да е готов да се променя заради мен. Само при тези обстоятелства следвам мъж. Усетя ли напрежение, а не удоволствие от танца, наречен живот за двама - адио Рио, тези вафли съм ги яла.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:03 от Алегриq

# 34
^Те като гледам са се запрепъвали за него булките с тези мерки и теглилки, но всеки сам си премерЯ.
//
Интелигентен (и емоционално), горещ, хумор.

# 35
  • Out of the Mix
Приказки от 1001 нощ, без конкретика.
А без конкретика, и от предния ни разговор (няколко поста) преди няколко седмици описваш един единствен профил и той е на държанка. А с такава няма как да съм "император". WinkHands Plus1

# 36
  • волно калдъръмче
Приказки от 1001 нощ, без конкретика.
А без конкретика, и от предния ни разговор (няколко поста) преди няколко седмици описваш един единствен профил и той е на държанка. А с такава няма как да съм "император". WinkHands Plus1
О, проблем нямаш да се реализираш като господар. Обаче жените нахитряват с годините и ще те изиграят.

Император е висока топка. Докато гледаш как да не се прецакаш, всички са държанки.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:05 от Алегриq

# 37
  • Out of the Mix
Ясни са хитрушите, споко.
Няколко опитваха.
Нахитрял съм и аз, не падам от Марс, имам опит вече за няколко живота.
При мен не минава.
Не става дума "да не се минеш".
Тук говорим за неща много по-дълбоки и сериозни от някакви стотинки, левчета, глезотийки, материални неща, които нищо не струват.

# 38
Нищо не струват, но ти се свидят.
Не си ли се замислял защо попадаш на "хитрушки". Човек привлича това, което излъчва.

# 39
  • волно калдъръмче
Ясни са хитрушите, споко.
Няколко опитваха.
Нахитрял съм и аз, не падам от Марс, имам опит вече за няколко живота.
При мен не минава.
Не става дума "да не се минеш".
Тук говорим за неща много по-дълбоки и сериозни от някакви стотинки, левчета, глезотийки, материални неща, които нищо не струват.
Да, така е. Не говорим за левчета, а за различна житейска философия по въпроса за имането и даването.

И как си нахитрял, щом още никоя не си надиграл, не ми е ясно? Въобще за какво му е на един мъж да се мери по хитрост с жени, вместо да се утвърждава и да печели в мъжкия свят?

# 40
Алегриq императорите са далеч от търсените от теб качества. Най-често императриците им хвърлят петелата след някоя и друга година по един или друг начин. А и  императорите хриптят в един момент  И ти ли,  Бруте.
Добре че императорите и императриците си си стоят в бг мамма та , че в света в момента има достатъчно луди на пулта .

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:43 от bella-ciao

# 41
  • волно калдъръмче
Алегриq императорите са далеч от търсените от теб качества. Най-често императриците им хвърлят петелата след някоя и друга година по един или друг начин. А и те хриптят в един момент  И ти ли,  Бруте.
Добре че императорите и императриците си си стоят в бг мамма та , че в света в момента има достатъчно луди на пулта .
Някъде някой не чете, но и това го има по широкия свят. Защо да им умират императриците? То е ясно, че всички ще умрем.

Съдържанието, съдържанието, с което запълваш времето, наречено живот, за него става въпрос.

И аз приоретизирам и не казвам, че другите нямат право на приоритети, нито пък имам претенции, че моите са топ. Свят широк - хора разни. Кой луд, кой не,  нямам още нужната квалификация да диагностицирам.

# 42
Ами разбира се. Но понеже прозвуча като фабрика за императори. Пък според последния ти пост става ясно че историята не ти е силен предмет ... Така че явно император го ползваш като понятие . Но все едно. Темата не е за това. ОК. Отговора ти на въпроса на темата е император . Супер. Нека другите сега се изкажат .

# 43
  • волно калдъръмче
Ами разбира се. Но понеже прозвуча като фабрика за императори. Пък според последния ти пост става ясно че историята не ти е силен предмет ... Така че явно император го ползваш като понятие . Но все едно. Темата не е за това. ОК. Отговора ти на въпроса на темата е император . Супер. Нека другите сега се изкажат .
Като деца имахме един лаф: Чула една дума и я дъвче като гума. Джвакай си, не ми пречи.

Ако искаш нещо ново да кажеш по темата, пиши. Мисля, че до тук сме се изяснили - имам пълно право да пиша, както намеря за добре, имаш пълно право да разбираш каквото ти изнася.

# 44
  • София
Много са ми неприятни мъже, които изначално тръгват с идеята "да не се минат". В един следващ етап някак се оказва, че дори само материално, аз имам повече от тях. Но те нямат какво да дадат. Нямат сърце.

Общи условия

Активация на акаунт