Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 943
  • 221
  •   1
Отговори
# 60
Да не изневерява
Да ме обича
Да изкарва пари❤️

# 61
Здрав /психически, емоционално, физически/
Добър /в онова нещо/
Неангажиращ /да не ме занимава със себе си извън забавните срещи/

# 62
Добър - сексуален - умен.
Не е много изчерпателен този списък, но... някакво начало.

# 63
  • По света и у нас
Бонбон хахах

# 64
Трите думички, с които аз бих описала моя мъж-мечта са:  БОГАТСТВО в душата, ПОДКРЕПА в хубави и в трудни моменти, УСМИВКА -да има чувство за хумор, да е с благ характер, а не темерут.

# 65
Богат, модерен, пътешественик.
Стига с това "богат". Стъписвате мъжете с него. Ако не се има за състоятелен, му подбивате още повече самочувствието, отблъсквате го и го губите - неговата гледна точка. Той иска да му докажете, че сте за него, пък вие "богат да е".
Е, защо пък да не е богат или поне финансово стабилен? Нима е лошо?

# 66
  • SF
Аз не казвам на мъжете, че трябва да са богати, за да ми се обадят по телефона, така че никого не стъписвам.
Пък като няма пари, нека се стъписва! Стъписан не е една от трите думи, които съм посочила.

# 67
Да ми уйдисва.

# 68
Да ме изтърпи.

Аз съм от тия дето едно говорят едно, мислят друго, правят трето. Непостоянна съм и недоверчива.

По - мъж съм от доста мъже въпреки физиката си. И като ги гледам какви са - по - добре да съм сама.

# 69
  • волно калдъръмче
Е, защо пък да не е богат или поне финансово стабилен? Нима е лошо?

Аз не казвам на мъжете, че трябва да са богати, за да ми се обадят по телефона, така че никого не стъписвам.
Пък като няма пари, нека се стъписва! Стъписан не е една от трите думи, които съм посочила.

Четете ги тези теми.
Скрит текст:
Първото ми писане по темата:
Да ме привлича, да е способен и да е отдаден.  
В "привлича" са всички форми на физическото измерение, които са ми важни. В  способностите имам предвид проявленията на характера, парите и смисълът им, да се развива във физически и личностен план. В отдаденост да се разбира потребността за отваряне и споделяне.

Ако го кажа първично, то е шаблонното "да е красив, да прави пари и да не е стиснат'" .

# 70
  • SF
Нещо не ти разбирам написаното.
Нямаме диалог с тебе.
Значи, да си го напиша отново, без да ме редактирате, АКО ОБИЧАТЕ!

Богат, модерен, пътешественик.

# 71
умен, обичащ (мен), отговорен

# 72
Без бъгове.
Идеален.

# 73
  • София
Добър: да има някаква емпатия към чувствата ма околните.
Честен, да е себе си, да не се престува и да не лъже
Интелигентен,  да е умен чисто академично и емоционално интелигентен
Само не знам дали в този ред...като бях по-млада  повече си падах по интелигетни типове, с годините разбрах, че трябва и да е добър човек и да не се прави на такъв какъвто не е, защото само ти губи времето.

# 74
Да ми дава крила = с обич, подкрепа и вяра в мен, да ме дърпа напред и прави по-добра.... (Точно като ММ Relieved)

Общи условия

Активация на акаунт