Как да успокоя агресивен мъж

• 4 416
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Хора, не хранете трола Еми. Предлагам модератор да се самосезира, хм Simple Smile

# 16
Е нали уж му хвана цаката, ще спиш до него без гащи, и ще спре да вика.

# 17
  • на село
Абе отварям форума  и 2 нови теми от потребител- Еmilia не знам какво си Joy
Смърди та се не трае,  поне да са през интервал от седмица, две,  или да си каже мъката на едно.

# 18
  • Пловдив
Е то стана вече баш като турски сериал. Не иска да е**е, дразни ти се от всичко, зла свекърва... Просто го дразниш, няма да го оправиш с нищо. Това обаче не ти е турски сериал въпреки, че прилича. Вече ти писах няколко пъти, това е лошото на уредените бракове, че не винаги двамата си допадат. И още 100 теми да пуснеш, това няма да се промени. Очевидно предвид етноса ви нямаш нямаш много опции освен да се примириш и да гледаш много да не го дразниш, дори само с присъствие.
Абе когато някой те дразни, те дразни как диша! Или "мига шумно". Да не стигне до "тя ме дразни как диша".

# 19
  • София /Абсурдистан
С чугуненият тиган по главата и ще млъкне. Само внимавай да не е завинаги, че за това се полага затвор.

# 20
Вика когато се ядосва
Сърди се без нищо..
Докато не му навикна и аз не се успокоява
Но аз не искам да му викам а да направя така че да е по спокоен
И когато се изнерви да се успокои но не знам как
Значи се успокоява, като му викаш? Интересно. Ами говорете си, нека и той да види, че това е проблем и не е о.к. Като се изнерви, да излезе да се разходи например.

# 21
  • Бургас
Диазепам в питието, ще бъде много спокоен. Ама не прекалявай, да не бъде много, много дълго спокоен Joy

# 22
  • По света и у нас
Аз бих го напуснала да си е агресивен на спокойствие някъде другаде, но обикновено ако някой се репчи аз млъквам и вкарвам хладнокръвието на боата 😏. Имаме интелектуален разговор и ако той има интелект ще се успокоят нещата. Ако няма интелект а е просто агресивна маймуна, прибирам куфарите.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:34 от PriMadonna

# 23
С шута отзад и през вратата. После сменяш патрона задължЕ.

# 24
Виж какво го напряга. Ако е работа да смени, ако са други амбиции намерете нещо по-неамбициозно. Т.е. махнете натиска и напрежението. Чета в една друга тема за какво се харесва в мъжете и ела да видиш колко от отговорите са - да е заможен, да работи и да носи пари , ...
В крайна сметка каквито са изискванията.
Uncommon мисля това става когато единия е напрегнат и преуморен и е на мнение че другия си клати краката в това време .

# 25
Не е твоя работа да го успокояваш. Като не му се споделя и не може да говори нормално, докато е под влияние на емоциите си, го оставяш да се оправя. Ще му мине до 2 часа.

# 26
  • Най-сетне у дома
Агресивни мъже се успокояват със сигнал в полицията и високи, тежки, изнервени роднини, които дискутират с него причините за агресивността му Simple Smile

# 27
Тактично да приключите близките отношения с него.

# 28
  • По света и у нас
Представям си колко ще е тактична раздялата с агресивния мъж. Мъжете не могат да пускат лесно дори и тактичните, камо ли агресивните.

# 29
Със сигурност няма как да е тактична, но е наложителна.

Общи условия

Активация на акаунт