Как да успокоя агресивен мъж

• 4 421
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Вика когато се ядосва
Сърди се без нищо..
Докато не му навикна и аз не се успокоява
Но аз не искам да му викам а да направя така че да е по спокоен
И когато се изнерви да се успокои но не знам как

Най-вече помисли каква може да е причината за нервите
Понякога мъжете са като малки деца и ти трябва да влезеш в ролята на психолог, а понякога и психиатър 😃
Сигурно има нещо което го тормози, явно го познаваш добре- не го разпитвай много, помисли сама ако можеш да се досетиш е супер. Ако не- когато е ок, поговорете и разрешете проблема.
Не го притискай за нищо, излъчвай спокойствие, прави неща който са му любими..
може да го превъзпиташ само с добро

Ако си заслужава този мъж де..

# 31
  • Пловдив
Моля?! Как се превъзпитава възрастен? Мъжете били деца? Излъчвай спокойствие ?! Какви са тези глупости в стил Космполитън?!

# 32
Моля?! Как се превъзпитава възрастен? Мъжете били деца? Излъчвай спокойствие ?! Какви са тези глупости в стил Космполитън?!

Е не нека го утрепа с нещо по главата да го успокой ?
Какво предлагаш ти? Това ли
Казвам да говори с него за проблемите му който го тормозят и да е спокойна около него
Твоито не знам в какъв стил ще е в такъв случай

# 33
  • Пловдив
Първо - пише се "успокои", "твоето".
Второ - изобщо не е нейна работа да го успокоява. Трябва да се раздели с него. Изобщо не трябва да е във връзка с мъж, който е агресивен.

# 34
Нали знаеш израза мъж и куче както си ги научиш аз съм на това мнение! Виждала съм жени мои приятели които жените им показват на мъжете си какво не одобряват като например думи и действия те това си ги запечатват в ума и то си става!

# 35
  • София
Нали знаеш израза мъж и куче както си ги научиш аз съм на това мнение! Виждала съм жени мои приятели които жените им показват на мъжете си какво не одобряват като например думи и действия те това си ги запечатват в ума и то си става!
Холеричния темперамент се въвежда в приемлив вид в детска възраст и ако след пубертета човекът е избухлив, агресивен и невъздържан, то той е невъзпитан и не се превъзпитава. Още вкъщи е трябвало да го научат, че мъж не може да се държи така, че кара жената да се чувства застрашена, а и това е в рамките на домашното насилие. Има тема за домашното насилие и там можеш да видиш колко струва да опитваш да превъзпитаваш такъв човек.

# 36
  • Обран бостан ;)
Чрез тояжка, където свариш!

Тоягата е надежден, но доста остарял метод.

21 век сме с'е пак

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт