Отговори
# 150
.....или като чуя - Такъв ми е характерът. Ами, никой не е длъжен да ти търпи характера и настроенията! (чуто от колеги в офиса)

# 151
Отрязах готин тип, с който се сваляхме в унито заради негово изказване, на мой въпрос защо е пропушил. "Започнах да пуша заради по-лесното социализиране".... Моля? Ясно, лесно се заговаря някого с въпрос около цигарите и сигурно по-лесно се води разговор, но я, моля ви се!
Аз почти винаги съм била в пушещ колектив и  никога не съм имала проблеми с разговорите с тях, по време на пуш паузите. ММ се издигна на висока позиция, не е пушач, но винаги има теми за разговор с всеки, с когото поиска да говори. Била съм канена на банкети и други празненства и имам наблюдения - ММ си седи спокойно до колегите, началници или не, те си пушат, говорят си.... Негови приятели също пушат, и дори и аз, като в момента бременна, също съм била в пушеща компания, без да правя драми или да изпитвам необходимост да пуша като тях.
Това изречение, ми прозвуча много странно - един вид не може да си запази индивидуалността, защото няма да се "социализира".  Стори ми се, че е като безгръбначно животно.... При това го каза мъж на 26 години, не някакъв тийн....
Това е основната причина за пропушване сред учениците - "вписване" в някаква компания, така че човекът ти е казал самата истина. Друг е въпросът ако е е посегнал към цигарите на по-късна възраст по такава причина - граничи с глупост.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 14:58 от pitam2

# 152
  • София
Аз пропуших пак преди 3 г. Ами, възможно е и аз да съм отпаднала от нечии класации.

# 153
Не са рядкост колективите и в офиси, и в производства, в които човек рискува да се окаже аутсайдер, ако отсъства от събиранията в пушкома. Или някаква аналогична дейност.
Ясно е, че не е справедливо, но е реалност.

# 154
Ако на война и в любовта всички средства са разрешени, що пък да не пропушиш? Аз не бих, де, не ми е било проблем да се впиша сред пушачи.

# 155
В другата тема някои дами бяха на мнение, че неграмотност/писане с правописни грешки е много анти и режат за това.

Изненадана съм, че още никой не е споделил, че се е отказал от някого заради зодията. 😀

# 156
  • София
Аз просто трябва да избягвам Телец и Козирог. "Ти си мойта любима грешка" - както се пее в песента.

# 157
  • София
А, ето за такова нещо директно бих отрязала някого - ако започне да ми обяснява за зодии, звезди, врачки и подобни. И за чалга.

# 158
Зарязвала съм заради кофти тембър на гласа и парфюм, който не мога да понасям. Но пък и доводите да излизам с него бяха, ма@а си джейс. Абсолютен келешлък от моя страна. Като цяло си падах малко по ударите под кръста в младия си невинен период. Smiling Imp
Доста свои постъпки от бурната си младост не одобрявам по никакъв начин и се благодаря на оня горе, че ме е пазил при всичките ми импулсивни действия оттук до края на света.

Иначе - за споделящите твърде интимни неща мъже - при мен се е случвало някой, с когото само си чешам клавиатурата, но познавам в реала, да ми сподели доста интимни неща за своята половинка. По-конфузно стана, когато се запознах с тази половинка покрай децата ни след години и още ми беше тъпо как можа да я изложи така пред мен. Не знам какви са им отношенията реално, но ми изглежда като липса на мярка и уважение.

# 159
  • France
Аз просто трябва да избягвам Телец и Козирог. "Ти си мойта любима грешка" - както се пее в песента.
Защо?! Толкова сме готини Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
За първи път го чух това с пушенето във филма приятели и ми беше мега странно. Повечето ми приятели бяха пушачи, аз не, никога не е било проблем това. Отивах с тях зад училището да пушат и да си правим мохабет, тва че аз и още някой друг не палим не е било причина да не ходим с тях. По нататък и в компаниите е било същото, някои пушеха, други не, обаче мохабета си вървеше. Сигурно като пасивен пушач съм изпушил колкото други пушачи не са.
Сега при някои наистина може да е проблем, но поне за мен ми е странно.

# 161
Аз също мисля, че никой не те задължава да пушиш, ако си в компания на пушачи. Аз си купувам цигари, защото, ако някой запали около мен, ми се допушва и не искам да прося цигари, а и не всички ми харесват. Ако съм сама или сред непушачи, мога да не се сетя със седмици за цигара.

# 162
друго, което е способно да ме провокира да отрежа някой моментално е разкази за бивши на първа среща, или още по-зле преди нея..
за мен е адски неуважително и досадно да товариш някой с историите си, преди да сте се сближили..
заради глас, който ми е неприятен също съм рязала Bowtie
просто няма как да съм привлечена от някой, чийто глас ми е неприятен или немъжествен..

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 16:36 от anonymiss

# 163
Не пуша, от дъжд на вятър пурети.
Но намирам за много секси мъж да пуши. Обичам да гледам жеста, извивката на ръката, китката, пръстите. Как дърпа от цигарата. Изражението на лицето. Изобщо, пълен сценарий. Joy
Не бих дискриминирала мъж за пушене никога. Нито по зодиЙ.
Виж за ръст - да.

# 164
  • France
Хм, аз пък често казвам, че най-хубавото качество на ММ е, че не пуши. Иначе и аз щях да пуша, а от пушене се хващат бръчки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт